.
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Threaded View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Не знам дали е искал само едно, ама със сигурност има средства да гледа поне още едно ... ама по едно време като го бяха съкратили, не можеше да спи от притеснение как ще ни издържа с мама ...
    Значи баща ти си е направил сметка, че има вероятност да го съкратят, че времената са трудни като цяло, и че с едно дете ще му е по-спокойно. А като е по-спокоен ще може и да се устрои отново, без тревоги. Дето се вика, с едно дете може да не ядеш ти и пак ще го изхраниш. Лично аз си мечтая за 2 деца. Нито едно по-малко, нито едно повече. Но ако преценя, че може да се появи период в живота ми, в който ще ми е трудно да се справя с цели две деца, тогава дори и в момента да имам възможност, не бих рискувал да имам второ дете. Според мен от нашето поколение, основно повечето хора ще имат по 1 дете. А тези, които имат по 2 ще са равни на брой с тези, които няма да имат никакви деца. Разбира се, изключвам някои особени етноси, за които обаче съм сигурен, че ще се очовечат и те. Селяндурите, които си пилеят семето и не знаят колко деца имат дори, тях ги изключвам.
    Последно редактирано от D1esel : 12-29-2011 на 21:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си