.

Виж резултатите на анкетата: Целувката изневяра ли е според вас?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

62 82,67%
  • Не

13 17,33%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Целувката изневяра ли е за вас?

Въпроса става ясен от заглавието, а повода да пусна тази тема, е че днеска като се разговорихме с моя стана дума за изневяра при което аз му казах " за мен повече от приятелска прегръдка и максимум целувка по бузата е изневяра " а той ми заяви, че за него целувка ( по устните ) не е изневяра ... Когато го попитах "добре де, а бившата ти как прие тоя факт, че за тебе целувката не е изневяра" ми отвърна, че за бившата му това не е било проблем и че и че той се целувал и с други ( за нея не знам не попитах ), понеже цитирам - " целувката била израз на много неща - флирт, приятелство, благодарност, секс и тн." ... А аз си бях пълният шах с пешката ... В крайна сметка се разбрахме никакви целувки с други, тоест направи компромис заради мен.
    Но искам да чуя и вашето мнението относно изневяра ли е целувката
    Вие сте
    Последно редактирано от DragonLady : 12-22-2011 на 00:01

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    В крайна сметка се разбрахме никакви целувки с други, тоест направи компромис заради мен.
    xhahxaHXAHHXA

ИЗНЕВЯРА Е

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Естествено, че е изневяра. Целувката по устните си е вид интимност, между двама души.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И според мен е изневяра.Целувката си е признак на интимност,близост,желание.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    съгласна съм, че е изневяра.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    изневяра е много ясно
    There is always a way!!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Поне се успокоих, че не само аз мисля толкова старомодно и консервативно

ЦЕЛУВКА, ПРЕГРЪДКА И СЕКС ЗА ЕДНА ВЕЧЕР НЕ СА ИЗНЕВЯРА!!!! Изневяра са чувствата. Една връзка паралелно с друга. Това е изневяра, не моментното желание.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    За мен специално целувката си е изневяра, която има малко по малко тежест от секса. Но завси и каква ще е целувката де. Ако е с език си е чиста изневяра и другото са си просто оправдания. Виж ако е някаква бърза целувка без език по някакъв повод или празник или пък просто за здрасти може би не е, но ако не е по бузите, а по устата и това отива понякога към флирт, което значи че човек трябва все пак да си е с повишено внимание при такава ситуация.

Цитирай Първоначално написано от ProudToBeAStoner Виж мнението
    ЦЕЛУВКА, ПРЕГРЪДКА И СЕКС ЗА ЕДНА ВЕЧЕР НЕ СА ИЗНЕВЯРА!!!! Изневяра са чувствата. Една връзка паралелно с друга. Това е изневяра, не моментното желание.
    Това малко ми прозвуча като вчера в Столичани в повече. "Не е изневяра с чужденец,не е изневяра и с българин дошъл си от чужбина,не е изневяра секс за една нощ,не е изневяра целувка, не е изневяра ако не ви хванат....с една дума пълни оправдания.

За целувката си казах мнението,прегръдката не е стига да не стане така че да не може да се пуснете, а секса за една нощ си е пък чиста пълна и голяма изневяра...
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-22-2011 на 13:06
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от ProudToBeAStoner Виж мнението
    окей значи по тая логика аз ше ходя по къщите на хората само за по 1 вечер... няма да имам никви чувства към тях ама все пак си вършим работата... И тва не е изневяра...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    Плевен
    Зависи от зависи. Ако имат чувства един към друг бих го приела за изневяра.
    Същото важи и за секса ._.

Изневяра е разбира се.Желанието към друг човек си е чиста изневяра.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не знам кой как го разбира. За мен е изневяра и аз не бих търпяла такова нещо. Нека е детинско, но той си е моето момче. Неговите устни ще целувам АЗ.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Изневяра
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Изневяра.

....
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Естествено, че е изневяра. Не може да имаш чувства към един човек, да сте заедно и ти да се целуваш и натискаш с други. И такива смешни изказвания като 'целувката не е изневяра, сексът за една нощ не е изневяра', са просто жалки.

Или си с един човек, или не си.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

За мен дори мисълта за друг човек е изневяра..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Повече от фен Аватара на autumn666
    Изневяра е, разбира се... както казаха и преди мене, целувката е вид интимност между двама души. Ако моя приятел целуне друга, това означава че е имал желание да го направи, че това момиче го привлича и т.н... Алкохола и т.н вече са си просто оправдания. И тъй като съм доста ревнива, бих простила изневяра само ако наистина много държа на този човек, но въпреки всичко нищо вече няма да е същото.
    Както и да е, да не се отклонявам от темата... Прегръдката в никакъв случай не е изневяра, нито целувката по бузата. Просто израз на приятелски чувства...
    Иначе, целувката по устата и с език вече си е. Както и секса, много ясно. Нямам какво повече да кажа...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Компромис бил направил .. хахаа

ДА, изневяра е!

Всяка двойка сама определя кое е изневяра и кое - не. В най-общият смисъл на думата, изневяра е онова, което руши доверието на партньорите един в друг, а това могат да са много неща - не само такива със сексуален подтекст. Та в тоя ред на мисли, хубаво сте направили, че сте поговорили по темата - границите на доверието и изневярата трябва да бъдат ясно поставени, за да бъде връзката здрава.
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Целувката по устните и аз я имам за изневяра. Ясно е , мисля , защо ? Но ако целувката е приятелска , смисъл по бузата , тогава няма никакъв проблем.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Изневяра е. Може да е нещо мъничко, но е един вид интимност.

Фен Аватара на smarty
    Град
    Sofia.
    И според мен целувката си е изневяра.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Зависи.....
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Винаги като започна с целувките се стига до момента след целувките за мен е 100% изневяра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си