Много надуват цените. Града не е кой знае какво за такива цени. Значи хотел или къща за гости , които са нито мизерни, нито пък луксозни , предлагат нощувки на цени, на които аз съм спала на морето в хотел с 4 звезди all inclusive. За 130 лв. бях в хотел на Слънчев бряг - 3 дена, който ти беше до плажната ивица , в самото начало на плажната алея.. вътре имаше климатична система вградена в тавана, маса + диван и столове, тоалетка, 2 гардероба изцяло облепени в огледала, телевизор,интернет вана, сешоар, чаши, пепелници, хладилник зареден с минерална вода, огромна тераса на която също имаше маса и столчета..също така всичко беше супер чисто и хигиенизирано.. А тук за една вечер ако искаш що годе лукс трябва да платиш 70-80лв. за една вечер. Последния път Мартин като идва си наехме стая в къща за гости, което беше като мезонет .. за 40лв. нощувката. Всичко вътре беше 6 ..Кухня, обзаведена от-до по последни тенденции.. То това плазми навсякъде, чисто, подредено, направено с вкус беше.. Единствено място във Велико Търново от което съм доволна. Жалко, че вече беше заето за празниците. Ако идваш насам , може да ти дам телефонен номер на собственика. Навсякъде другаде в Търново биваш затворен в една стая с едно легло, телевизор и прозорец.. и някъв шкаф.. и до там.. за тези пари : )))