- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, помощ!
Здравейте, аз съм на 14 и наскоро изгубих девствеността си (не ме съдете моля Ви !), от няколко дни започнах да имам много силно прозрачно течение с остра миризма, на някоя от Вас случвало ли Ви се е ?
На мен не. Ползвахте ли презервативи по време на секс? Ако не сте, може да ти е донесъл някоя инфекция, или венерическа болест...съветвам те да отидеш на гинеколог, защото това не ми звучи никак добре.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
понякога може да се мине и без гинеколог, но сори това е което трябва да се направи в твоя случай... Знам че те е срам аз дори съм момче по-голям съм бая и въпреки това не ми се ходи на гинеколог ама при твоя случей... Всичко може да е станало... недей чакай други отговори и се надявай че някой ще знае защото или ще почнат да те нареждат колко си проста че си пуснала на 14, или че тряа да отидеш на гинеколог т.е. тва което и аз ти казвам... и дори в краен случай някой да знае за някакво лекарство няма да ти го дадат просто е така в аптеката а ще ти искат бележка от лекаря че е изписано...
Зависи и от колко време го имаш този проблем..но по-добре не изчаквай и отиди на преглед при генеколог,защото докато получиш отговор от някой имал същия проблем може да стане много по-зле!
отиди на гинеколог .. може да ти няма нищо, но трябва да си напълно сигурна.. хубаво е да ходиш поне веднъж годишно на този лекар след като водиш сексуален живот
м трябва да се иде на гинеколог .. освен това друго дали ще чуеш ...
Изчакай още малко , може и да ти спре
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Най - добре ще е да отидеш на гинеколог![]()
Ми според вас щом се е сдобила с бонус и е на 14, дали е имало презерватив?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Иди на гинеколог. Може да е инфекция и да няма връзка с това, че си правила секс. А може и да има, което е по-вероятно. А може и да не е нищо сериозно, но само гинеколог след преглед може да ти каже...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
отиди на гинеколог .. срам те е и те е страх сигурно,че майка ти ще разбере ,че си правила секс , но трявба да се иде защото може да стане по-зллеее...