.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема е към пушачите!

Здравейте,
    Тази тема е към пушачите. Искам да ви попитам като цяло как се пуши, в смисъл такъв като си палиш кво правиш като я изтръскваш и т.н. искам някой подробно да ми обясни. (Питам не, защото не знам, а защото не знам дали мисля правилно.) И ако може да ми кажете, кои цигари са по-леки и кои тежки. Някой ако иска може да сподели каква е била реакцията на родителите му, когато са разбрали, че пуши.
    Благодаря Ви за отделеното време!

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Леле..искаш да се научиш да пушиш, заради мнението на другите сигурно..Няма да станеш по-готин като пушиш. Вече не е модерно. ; ) Повечето се чудят как да спрат, ти искаш да почваш. Само си съсипваш здравето и даваш излишни пари за глупости. Ама ти от любопитство ще го направиш. ; ) После само не се оплаквай и чуди как да спреш..
    женско

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Сега ще се направя на добра и ще ти обясня. Силни цигари са "Кемъл" и всякакъв вид "Боро". След като я запалиш със запалка/кибрит/магическа пръчка/задника си ,всмукваш, за да я запалиш хубаво. Изтръскваш я като я изтръскваш.
    За всеки случай ти препоръчвам да пиеш белина, за по-сигурно. Айде със здраве.
    yep.... reality bites -.-

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мишел ахаххаа :Д
    накарай някой приятел да ти покаже, чрез обяснения не става
    а иначе има един списък с цените на цигарите и там пише кои по колко мг никотин имат->0,3 са слаби , 0.5 средно и 0.5+ силни
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Chacho
    Отстрани има едни показателчета (катран, никотин, въглероден окис), по които можеш да прецениш колко са тежки.

Обикновено са в рамките на:

Катран: 1-10 мг
    Никотин: 0,1-0,10мг
    Въглероден окис: 1-10мг

Тези, които са под 4, може да се каже, че са най-леки, 4-6 са средно тежки и от 7 нагоре са най-тежки.

Иначе кво се прави - палиш си цигарата, дърпаш дим в устата и го вдишваш после. Като изгори много цигарата я тръскаш в пепелника.

Майка не го прие кой знае колко добре, че пуша. Първоначално беше изненадана, после й беше неудобно, като пушех пред нея, а сега вече не й прави впечатление (освен като й взимам от нейните цигарите).

Като пушач, горещо те съветвам да не почваш да пушиш. Ще си навлечеш проблеми с парите и, ако не можеш да се удържиш да почнеш, няма да се удържиш и да спреш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Отстрани има едни показателчета (катран, никотин, въглероден окис), по които можеш да прецениш колко са тежки.

Обикновено са в рамките на:

Катран: 1-10 мг
    Никотин: 0,1-0,10мг
    Въглероден окис: 1-10мг

Тези, които са под 4, може да се каже, че са най-леки, 4-6 са средно тежки и от 7 нагоре са най-тежки.

Иначе кво се прави - палиш си цигарата, дърпаш дим в устата и го вдишваш после. Като изгори много цигарата я тръскаш в пепелника.

Майка не го прие кой знае колко добре, че пуша. Първоначално беше изненадана, после й беше неудобно, като пушех пред нея, а сега вече не й прави впечатление (освен като й взимам от нейните цигарите).

Като пушач, горещо те съветвам да не почваш да пушиш. Ще си навлечеш проблеми с парите и, ако не можеш да се удържиш да почнеш, няма да се удържиш и да спреш.

Благодаря ти много, а иначе знам за проблемите, но не издържам само като видя някой с цигара и изпитвам голямо желание.

Проблема е, че това желание няма да изчезне. А по-натам ще го подплатиш и с навика да пушиш на кафе, по спирки, в междучасия, след ядене, преди лягане, т.н. Въпросът е да успееш да си изкараш мисълта от главата, че искаш да пушиш. Това е и проблема на редовните пушачи, че го искат (не физически, просто им харесва мисълта да са пушачи) и хленчат само в моменти, когато прекалено много са се отвратили от себе си, което много бързо им минава. 20 цигари са средно около 5 лева и няма да ти отнеме много време да стигнеш до половин кутия на ден.
    2.50лв х 30дена = 75лв месечно
    Само за справка, за 75лв успявам да си платя наема и сметките на общежитието, картата за градския транспорт и интернета.

От една цигара нищо няма да ти стане, можеш да опиташ, щом си любопитна. Но отсега ти казвам, ще ти трябва доста смелост и трезво мислене да кажеш "Не!" още в началото. Ако изпуснеш тоя момент, най-вероятно ще стигнеш там, където не си очаквала.

В прав текст, съветът ми е: Не започвай да пушиш!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аз се чудя как да ги спра, ти се чудиш как да ги почнеш...ирония.

Фен
    Град
    София
    Значи палиш цигарата като я доближиш до огъня и дърпаш та дъ се запали.Пушенето става,като дърпаш и си поемеш въздух..Тръскаш кога много изгори цигарата.Тежки са тия с по-високо съдържание на никотин ли беше или катран...Наште ме хващаха няколко пъти и накрая ми казаха,че ако ми се пуши да пуша пред тях.

Ма най-добре не пуши.Пуши трева.Тя нието е вредна нито пристрастява,а цигари пуши само за затапка(те държи повече).

Повече от фен Аватара на PaffXdd
    Ехх .. Недей да ги почваш .. Аз пуша и честно казано не искам да ги спирам , някак си ги обичам .. Но ми излизат през гъза като пари , белите ми дробове стават черни леко по леко ... По добре недей пуши , избий си мисълта от главата ..
    ‎" I am male so am I lesbian if I like girls!? "

женско съм ..

Понеже Вагабонд те посъветва да пушиш трева. Изчакай да станеш пълнолетна, намери си работа и тогава хвърляй парите си за джойнт, ако си решила. Може да не ти вреди, но карай го разумно с парите на вашите. Ще ти излезе по-непосилно от цигарите да караш на коз. А ако те спипа полицията, повярвай ми, въобще няма да ти е приятно.

Мега фен
    Град
    Earth...
    OMFG!!!

Вече и по форумите се учиме да пушиме... Е кво, газе ставаш и ти хахахаха. Винаги ще смърдиш на лайна и като пораснеш вместо да имаш по-хубави неща, парите ти ще отиват за цигари! Давай смело! Ние сме с тебе!

Хората се оплакват,че не могат да спрат цигарите , а някой се оплакват,че не могат да ги почнат :O
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Казал ли съм нещо против пушачите просто я иронизирам .......

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    хахахахаххахах l0verch0y, ше ме разплачеш ;д

Вече и разплаквам хората

Miichelle - Напълни ми душата.
    Недей да ги почваш!Кожата ти до 10 години ще е ужасна,ще миришеш ужасно и ще ти е много трудно да поддържаш фигура,защото фигура се прави със спорт,а за спорта се искат здрави дробове.Ти си реши,само ще ти кажа,че модата на цигарите мина отдавна.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Много ме дразните с това''мина им модата''...!!! Да ви минава през акъла,че някои не го правят ,за да са модерни,а защото им харесва?А?
    Шофирай разумно - стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Бисквитке, не скачай толкова бързо, на автора/авторката очевидно няма как да му/й харесва, предвид факта, че не е пробвала.
    Цигарите се почват от гъзария, едва ли някой може да го отрече. Не ме убеждавайте в глупостите за нервите, какви чак такива нервни проблеми има 14-15-16-годишно момче/момиче. Пък и да има, едва ли ще ги пребори, давайки си парите за глупости.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka Виж мнението
    Да ви минава през акъла,че някои не го правят ,за да са модерни,а защото им харесва?А?
    Мда, особено на авторката която никога не е палила цигара и пита как да започне да пуши в форума. На нея много и харесва да пуши!

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Бисквитке, не скачай толкова бързо, на автора/авторката очевидно няма как да му/й харесва, предвид факта, че не е пробвала.
    Цигарите се почват от гъзария, едва ли някой може да го отрече. Не ме убеждавайте в глупостите за нервите, какви чак такива нервни проблеми има 14-15-16-годишно момче/момиче. Пък и да има, едва ли ще ги пребори, давайки си парите за глупости.
    Не всички ги почват от гъзария. Мани ги нервите.. аз като заклет пушач ще кажа, че когато си нервен и една чаша студена вода да изпиеш с мислите, че ще те успокои - тя наистина ще подейства.

Почнах ги от кеф. Да видя к'во е - хареса ми.

Обожавам ги тези малки, свити, хубави цигарки! Тежки и силни! Давам МОИТЕ пари и никой не може да ми гледа в джоба какво правя! Обичам дима, обичам жестовете чрез, които пуша аз и останалите хора. Не ми пука като кашлям, не ми пука, че се тровя. Този хубав дим.. уеах!

Обичам да си тровя и без това отровния живот!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не говоря специално за авторката,а по принцип за подобни изказвания
    Шофирай разумно - стигни жив!

Голям фен Аватара на SuckIt
    Почнах ги за кеф..../////
    Баща ми ме видя и каза"От тая цигара ще миришеш кофти и майка ти ще усети".....////
    На майка ми казах,че съм пробвал,въпросите от разпита й ги отклоних тактично в друга посока......////
    Докато бях ваканция не пушех....Не съм се самоубил,както виждаш......////
    Не пуша повече от 5 цигари на ден.....////
    Пушил съм и трева....////В началото няма да ти хареса особено,но с всеки следващ път,ще ти става по-добре...../////
    И по принцип пуша,когато съм в компания.....Сам-много рядко...Не ми е интересно...../////
    Роси

Адашчето Sunshinebabybyy Nirvana13 Novasum ruth
    ...........................................
    I’ve got Gucci’s on my feet
    Diamonds on my neck
    Diamonds on my wrist
    Bitches on my dick
    But y’all already said that

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си