.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Liubov ot prav pogled

Sajelqvam che publikaciqta e napisana na sliokavica zaradi problem s windows. Nadqvam se da ne ybidq nikoi zaradi negramotno napisanata publikaciq. Ta neka se varna kam vaprosa mi. Ot 3 godini harevam momiche. Tq otlichno znae che izpitvam chystva kam neq no znam che tq ne. Po saitovete za zapoznanstva kakto i po skype govorim no na jivo i dvamata si obrashtame glavata na drygata strana. Vajno e da se znae che az sam i predlagal po otchaqn nachin no tq me otrqza liubezno. Ako nqkoi moje da mi dade savet da mi otgovori. Blagodarq predvaritelno.

Мега фен Аватара на Chacho
    Намери друга. Не можеш да имаш всяка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Moje da zvochi tapo no haresvam samo neq osven da q zareja nqma li drug nachin

щом знае за чувствата ти от толкова време те приема за даденост и ти за нея си нещо като собственост която притежава. просто тръгни с някое друго момиче и тя ще "садне" и ще ти се моли да я зарежеш.(тая новата иам предвид :Д)

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    ^Тоя' пък...
    Според мен заражи тая работа.Любов насила не става.А ,това със садването от нейна страна ,ще има да си почакаш.Не и пука ,това е .Заеми се с някакво хоби,с времето всичко ще изчезне.(колкото и клиширано да е ,е така).
    Последно редактирано от balu4ka : 01-02-2012 на 13:46
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

поне ако тръгне с друга нищо не губи :Д. смис или тая ще седне или ще продължи с другата. няма празно дет се вика :Д

чачко е прав, намери си друго момиче
    REGGAE BOOM <3

Ne znam vie kolko ste godishni no az sam na 13. Predelno mi e qsno che na moqta vazras samo se misli za s.x. Vashite otgovori sa mnogo zadalbocheni. Az lichno si mislq che problema mi e lipsa na opit i se dopitah do vas zashtoto si mislq che vie go imate vaprosniq ''opit''. Tova koeto kaza bali4ka sam go proval i pochti se poluchi dokato vednash tq ne me potarsi. No kato se zamislq mai moqta rabota nqma da stane. Mislq si che moeto e detska rabota.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от danchoilchev Виж мнението
    Ne znam vie kolko ste godishni no az sam na 13. Predelno mi e qsno che na moqta vazras samo se misli za s.x. Vashite otgovori sa mnogo zadalbocheni. Az lichno si mislq che problema mi e lipsa na opit i se dopitah do vas zashtoto si mislq che vie go imate vaprosniq ''opit''. Tova koeto kaza bali4ka sam go proval i pochti se poluchi dokato vednash tq ne me potarsi. No kato se zamislq mai moqta rabota nqma da stane. Mislq si che moeto e detska rabota.

Лол,на твоята възраст мислят за секс?На твоята възраст,ги тресе хормона,но мисля,че точно на 13 други неща трябва да са ти в главата.И, да,детска работа си е ,ако имаш достойнство спираш да се занимаваш с нея.Отхвърлен си ,явно имаш много свободно време оползотворявай го в нещо смислено.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    ^Тоя' пък...
    Според мен заражи тая работа.Любов насила не става.А ,това със садването от нейна страна ,ще има да си почакаш.Не и пука ,това е .Заеми се с някакво хоби,с времето всичко ще изчезне.(колкото и клиширано да е ,е така).
    ^Точно!

И както каза Чачо:
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не можеш да имаш всяка.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Mersi na vsichki koito obarnaha vnimanie na negramotnata publikaciq kakto i za poleznite saveti. Neshtoto koeto shte napravq tazi vecher e da q popitam napravo shte stava li neshto ili ne i ako otgovora e otricatelen shte se opitam da q zabravq.

Мега фен
    Град
    <3
    Тук пишем на кирилица.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си