- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля помогнете !
Здравейте на всички , искам да попитам как да си намеря някое истинско момиче , без да ме лъже и така нататък , просто искам обич нищо друго , не ходя с момичета за 1 секс :X това го мразя .. моля ви помогнете![]()
Погледни през прозореца - на 12 часа е момичето на живота ти.
Ти какво искаш? Да ти покажем точни ко-ординати на някое момиче? Излизаш навън, общуваш, срещаш се, излизаш с някое, опознаваш го и разбираш дали наистина е тази, която търсиш.
в моя квартал няма такива момичета с който да се общува нормално а и как да намеря момиче което да отговаря на изискванията ми, като никоя не иска да излиза
Няма момиче, което да не иска да излиза. Има момче, което не знае как да покани момиче да излязат.
Като ти дойде времето ще си намериш момиче.
но аз искам в момента момиче, което винаги ще е до мен и ще ме подкрепя за всичко на 16 съм .. не мисля, че искам много![]()
който иска да ме види, да ме потърси на скайп lupichko .. така в сайтове снимки не качвам![]()
Мм, напротив много искаш - и момиче, и да е винаги до теб, и да те подкрепя.
То не идва с магическа пръчка. За да получиш това, което искаш, трябва да срещнеш момиче, с което си пасвате, което наистина те харесва и иска да е с теб. Това не се намира по каталог, с тема във форум или с мрънкане.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
разбира се че не живея в пустиня , но просто никъде не може да намеря правилното момиче
Ти как търсиш.... С колко непознати момичета си се запознал ?? Може би по малко от 10 ?? А колко си опознал ? Може би 2??А с колко си излязал 0?
За да намериш "правилното момиче" първо трябва да минеш през няколко грешни, нали се сещаш. Защото няма как да разбереш е точната за теб преди да я опознаеш.
А колкото до намирането - ти как точно търсиш? Стоиш и чакаш тя сама да се появи от някъде?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
еми не .. излизам с приятели с различни компании и такива неща , пробвал съм всичко което ми хрумне и няма ефект.. предложете нещо някой съвет , моля ви
![]()
Опиши какво имаш предвид под "опитал съм всичко, което ми хрумне".
Кое по-точно няма ефект? Не можеш да си харесаш момиче или момичетата не те харесват?
еми може да се каже, че те не ме харесват а не знам защо не мисля, че съм грозен или нещо такова
То не е само до външност а и до акъл, характер, държание.
еми държанието ми не мисля че е кои знае какво .. държа се нормално , не съм нахален или нещо подобно . гледам да съм нежен и да не обидя някой ... не мисля зло на никой![]()
Е, добре де, ти говориш някакви общи приказки, а искаш конкретни съвети. Дай една примерна ситуация, опиши как подхождаш към момиче, което искаш да впечатлиш, за да ти покажем грешките и да ти дадем насоки.
ами например съм харесал някое момиче и сме в 1 компания . се държа нормално съобразявам се , не се държа грубо , и гледам да направя максимално повече впечатление
Как по-точно? Заговаряш ли я? Какво й казваш? Бъди конкретен, бе човек.
И това "гледам да съм нежен" звучи по-скоро като "гледам в една точка, не знам какво да кажа и ме е срам да взема думата". Я по-смело.
Знам как се чувстваш, аз пък си търся момче, което да не му е само за секса и е до мен и такам.. споко има време, все от някъде ще се появи момичето което търсиш :P
Последно редактирано от hollymjay : 12-30-2011 на 21:51
В едно предаване - Ники Кънчев под наем той помагаше на едно момче да намери неговото момиче.
В епизодите се консултираха с специалист и му обясняваха че трябва
- да не бъде много агресивен, но в същото време да бъде мъжкар
- да опитва отново и отново, докато не ти кажат окончателно че не искат да са с теб
ако искаш бих ти го намерил и ще ти пратя линк към епизодите?
Някои хора са родени, за да бъдат Форевър алоун - свиквай.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "