.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Не мога да се възбудя както трябва ..

просто не се полуава не мога да се възбудя..и винаги ме боли първия път като ми го вкарва... после се овлажнявам нали,обаче никога не съм стигала до оргазъм.. от около 4-5-6 месеца правим секс,той ми е бил първия иии..много кофти Любовна игра има винаги,малко или много я има .. орална любов не ми е правил и не му и давам защото се притеснявам да не мирише,да не е гадно на вкус или не знам и аз .. и е много кофти :S иначе като мастурбирам (клиторно) много бързо си свършвам и всичко е ок ,обаче някакси не се получава..днеска примерно от болка като го правихме направо се разревах .. ужас е просто не знам какво да правя вече

явно не знае как да те предразположи смело му кажи кво искаш и ти да си направиш кефа

Просто се отпусни и при мен беше така първите няколко пъти не можех да се възбудя,защото мислех сега ще ме заболи и т.н. не милси за нищо просто се отадай на момента.Или го помоли за по-дълга любовна игра,да те докосва нежно да те целува навсякъде няма значение какво просто бъди отпусната и не мисли за нищо!
    Проблема определено не е в приятеля ти.....
    Успех!!!

мен 1вият път ме заболя адски много . . . нормално и 2рия път пак , ама трябва да се отпуснеш и да не си мислиш че ще те боли а само за удоволствието а за оралната любов ако поддържаш добра хигиена няма да мирише
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

е да де,това се опитвам да направя от месеци вече..отпускам се не мисля за нищо отдавам му се напълно и не мога да се възбудя..ебати

Използвайте лубрикант и ако имаш желание го помоли за шпакли и така
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Цитирай Първоначално написано от val_
    явно не знае как да те предразположи смело му кажи кво искаш и ти да си направиш кефа
    +1
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Е очевидно не можеш да се отпуснеш. В секса няма притеснения - има удоволствие
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    Sofia

ддд

Обръсни коза и пей кумба-я ще помогне

Еми нека той те овлажни - малко слюнка и стават чудеса ;]

Мега фен Аватара на mynichka
    само се отпусни и ще усетиш удоволствието
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Дай му верно преди сех да си завре муцуната доло. Вярвам, че пича умира от желание да го направи щом не си му давала до сега...Ако и тва не те възбуди както треа няма какво. А да и като ти го вкарва в началото на акта трябва да си настина много отпусната...примерно мисли си за това примерно колко е жесток приятелят ти и колко е перфектен докато го прави. Просто като си съсредоточиш мислите настрани, а не в това колко ще те боли ще се отпуснеш и няма и да усетиш. А това, че нямаш орагазъм ...ми ранато ти е ти още ревеш по време на сех Споко сичко с времето си

Град
    PLOVDIV
    Съветвам те да му дадеш да ти прави орална,не се притеснявай от миризми и подобни.вярно е,че вагината си има специфична миризма,но съм чувала от доста мъже,че именно това ги възбужда.мъжете тука да не ме разпъвате,казвам това,което са ми казвали,който не е съгласен,негова си работа иначе за болката-и мен ме боли особено ако проникне в мен по-грубо и няма търпение.бъди спокойна преди всичко.
    ANGELS FELL,BUT THE DEMONS ARE STILL HERE!

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от jema Виж мнението
    Съветвам те да му дадеш да ти прави орална,не се притеснявай от миризми и подобни.вярно е,че вагината си има специфична миризма,но съм чувала от доста мъже,че именно това ги възбужда.мъжете тука да не ме разпъвате,казвам това,което са ми казвали,който не е съгласен,негова си работа иначе за болката-и мен ме боли особено ако проникне в мен по-грубо и няма търпение.бъди спокойна преди всичко.
    +1(десет букви)

Град
    не е установено още :]]
    бе,мила,аз съм горе-долу като теб...според мен проблемът ти е,че си тясна или на него му е дебел...
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Позволи му да ти прави орална любов. И стимулирай клитора си, докато го правите

имам подобен проблем .. само дет и не смея да му кажа нищо .... галене мачкане влажнене.. не помага .. някак нз тои трябва да те предразположи...

мхм той трябва да не бърза толкова много и малко по-малко да става всичко,а вече след време да правите опити с внезапен секс и така нататъка.Нека свикнеш малко пък сетне вече..даййй

Град
    Rousse
    Razreshi mu da ti napravi shpakla.Ako iskash parvo mini prez banqta.I se otpusni.Ili pak go nakarai da te vazbujda kliturno,a moje i sama da go napravish.Samo che trqbva da zabravish za pritesnenieto zashtoto to okazva mn golqmo vliqnie.Pochnete taka vse edno ti si si sama i pochni da masturbirash i kogato se vazbudish toi da se vkluchi.NO nai vajnoto e da govorish otkrovenno s nego i da mu kajesh kakav e problema.Nadqvam se neshtata da se opravqt.

az moga da se vuzbujdam i ako nqkoi iska da gleda kak swurshwam da pishe na skype nikola_jeraf :***

те ти го казаха ... просто се отпусни и не се страхувай ;pP )

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Две думи: Отпускане. Орална.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си