- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- здравейте какво ще направите ако попадните на това?
Здравейте аз съм момиче,а моя проблем е че баща ми ...който е около 50 години е възможно да спи с мъже.............. не се шега говоря много сериозно.............. вчера когато се прибрах.... включих компютъра и негов скайп се влючи ... не съм искала да виждам това но някой писа и като гледам се уплаших разговори с човек от мъжки род за чикия .свирки и гълтане ..кой на кого.... това е истина ........ срам ме е да попитам какво е това ........ майка ми не знае за това ,но и аз не мога да го преживея ....... Какво да правя ?????? помощ ????
Sleda ot liubovta
Ами... може би изкарва някакъв период на критическата. Понякога на хората на тая възраст им хрумват странни неща: че не са се наживяли, че им заминава младостта, а искат да пробват много неща, че нещо им липсва и тн, и тн. Може просто да го е хванало в тази (гейската) насока. Стига да не се държи странно вкъщи, да не закъснява, да не изчезва безследно и прочие знаци, че може да си осъществява фантазиите реално, няма за какво да се тревожиш. Може всичко да е само в интернет.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Еми,ако баща ти е педал и го изтропаш пред майка ти - честит им развод,ти ще си виновна.
Отделно,ти каква работа имаш да четеш скайпа на баща ти бре?
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Защо трябва да правиш нещо?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Забрави го и не се мешай в работите на вашите.
Не се меси, защото това наистина може да доведе до развод. Както каза и Сиси, може да е само временно увлечение повлияно от критическата.
тая тема ми прилича на ебавка но.. и ако ще говориш с някого това е баща ти.. защото е много вероятно от скука да е решил да се гаври примерно с някой (което не е постъпка на 50 годишен човек,но все пак..) ако ще правиш нещо поговори с него - ако не смяташ да го направиш си стои на четирите букви..
стига дее... нещата не винаги са такива, каквито изглеждат! Я си представи че вашите ти прочетат хронологията с гаджето или с някоя приятелка? Как би изглеждало в техните очи? може вс да е шега...
добре де, какво има да правиш????? Всички деца се оплакват колко нетолерантни били родителите, как ако детето им е гей го травмирали и не го подкрепяли и имало скандали и такива, а ти реагираш точно така, еми, човекът може да си има и различни от обичайните интереси - негова си работа... (пък и ако е вярно, най-вероятно ще е по-толерантен към околните)
Не се меси, сигурно се чувстваш конфузно, ама те възрастните критически там, не знаят и как да се пазат в нет-а и такива неща... просто си мълчи и толкоз![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Аз мисля, че не е мъж, а просто си е преименувал скайп-а на любовницата, за да не знаете, че си пише с жени![]()
пасуваш си...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
яко на метна у кереча тос път
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Изобще не се занимавай това не е твоя работа да се бъркаш в живота на хората бил той и на баща ти всеки си има тайни и не си ти човека който ще тръгне на клюкари тоз и ония.Като изключим това че каза тука на няколко стотин човека че бащати си е писал с друг мъж за свирки и разни подобни.Ми представиси някой твоя приятелка приятел те познава с ника с който си тук и познава бащати, как бързо може да тръгне клюката, а на края да излезе че нищо не е такова каквото си мислиш че е.
И според мен е най-добре да не се месиш.
Все пак ти си преценяваш най-добре , но преди да направиш каквото и да било , помисли за последствията ... може да са необратими.
Не се бутай в чуждите работи, не знаеш за какво става въпрос, може да разследва някой, може да се майтапи, всичко може... Седиш и си гледаш твойте неща, баща ти не е малък да го мислиш
Аз ако бях нямаше да оставя така нещата .. и щях да поговоря с майка ми насаме![]()
Всички ти казват да си мълчиш, но аз пък ще ти кажа, че в семейство, в което има подобни тайни, в един момент, независимо дали ти си мълчиш, или не, всичко това ще излезе пред очите на майка ти..по- добре рано, отколкото късно.
Щом мислите, че бащите ви могат да спят с мъже и после да си лягат до майките ви..направо думи нямам. Или да си говорят за чукане и духане с мъже и после със същата уста и ръце да прегръщат майките ви..
Дори може да я зарази с някаква болест, ако има връзка и не се пазят.