.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

здравейте какво ще направите ако попадните на това?

Здравейте аз съм момиче,а моя проблем е че баща ми ...който е около 50 години е възможно да спи с мъже.............. не се шега говоря много сериозно.............. вчера когато се прибрах.... включих компютъра и негов скайп се влючи ... не съм искала да виждам това но някой писа и като гледам се уплаших разговори с човек от мъжки род за чикия .свирки и гълтане ..кой на кого.... това е истина ........ срам ме е да попитам какво е това ........ майка ми не знае за това ,но и аз не мога да го преживея ....... Какво да правя ?????? помощ ????
    Sleda ot liubovta

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами... може би изкарва някакъв период на критическата. Понякога на хората на тая възраст им хрумват странни неща: че не са се наживяли, че им заминава младостта, а искат да пробват много неща, че нещо им липсва и тн, и тн. Може просто да го е хванало в тази (гейската) насока. Стига да не се държи странно вкъщи, да не закъснява, да не изчезва безследно и прочие знаци, че може да си осъществява фантазиите реално, няма за какво да се тревожиш. Може всичко да е само в интернет.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Еми,ако баща ти е педал и го изтропаш пред майка ти - честит им развод,ти ще си виновна.
    Отделно,ти каква работа имаш да четеш скайпа на баща ти бре?

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо трябва да правиш нещо?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Забрави го и не се мешай в работите на вашите.

И аз подкрепям горните две мнения. Не прави нищо.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Стой си на дупето. Не се знае кво може да е, може да не е писал баща ти, може да се е шегувал, може.. наистина да е обърнал резбата, но това са си работи на вашите. Съветче: И не чети повече хронологии на родителите си, просто не си ти човека, който ще ги проверява.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не се меси, защото това наистина може да доведе до развод. Както каза и Сиси, може да е само временно увлечение повлияно от критическата.

Banned Мега фен
    тая тема ми прилича на ебавка но.. и ако ще говориш с някого това е баща ти.. защото е много вероятно от скука да е решил да се гаври примерно с някой (което не е постъпка на 50 годишен човек,но все пак..) ако ще правиш нещо поговори с него - ако не смяташ да го направиш си стои на четирите букви..

стига дее... нещата не винаги са такива, каквито изглеждат! Я си представи че вашите ти прочетат хронологията с гаджето или с някоя приятелка? Как би изглеждало в техните очи? може вс да е шега...

Повече от фен
    добре де, какво има да правиш????? Всички деца се оплакват колко нетолерантни били родителите, как ако детето им е гей го травмирали и не го подкрепяли и имало скандали и такива, а ти реагираш точно така, еми, човекът може да си има и различни от обичайните интереси - негова си работа... (пък и ако е вярно, най-вероятно ще е по-толерантен към околните)

Не се меси, сигурно се чувстваш конфузно, ама те възрастните критически там, не знаят и как да се пазат в нет-а и такива неща... просто си мълчи и толкоз
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Аз мисля, че не е мъж, а просто си е преименувал скайп-а на любовницата, за да не знаете, че си пише с жени

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от gabsi1990 Виж мнението
    стига дее... нещата не винаги са такива, каквито изглеждат! Я си представи че вашите ти прочетат хронологията с гаджето или с някоя приятелка? Как би изглеждало в техните очи? може вс да е шега...
    Нищо не прави. Не винаги нещата са такива, каквито изглеждат.

пасуваш си...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от hondacbr954 Виж мнението
    Аз мисля, че не е мъж, а просто си е преименувал скайп-а на любовницата, за да не знаете, че си пише с жени
    ^ +1
    Сигурна ли си, че си прочела правилно? Да не би просто да е разказвал сексуалните си преживявания с майка ти на някой приятел? Казват, че мъжете обичали да си споделят по тая тема..

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    "Какво да правя? Помощ?" - Не се бъркай където не ти е работа!

Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    Отделно,ти каква работа имаш да четеш скайпа на баща ти бре?
    +
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на Naik1
    яко на метна у кереча тос път
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Голям фен
    Град
    Варна
    Изобще не се занимавай това не е твоя работа да се бъркаш в живота на хората бил той и на баща ти всеки си има тайни и не си ти човека който ще тръгне на клюкари тоз и ония.Като изключим това че каза тука на няколко стотин човека че бащати си е писал с друг мъж за свирки и разни подобни.Ми представиси някой твоя приятелка приятел те познава с ника с който си тук и познава бащати, как бързо може да тръгне клюката, а на края да излезе че нищо не е такова каквото си мислиш че е.

И според мен е най-добре да не се месиш.
    Все пак ти си преценяваш най-добре , но преди да направиш каквото и да било , помисли за последствията ... може да са необратими.
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Не се бутай в чуждите работи, не знаеш за какво става въпрос, може да разследва някой, може да се майтапи, всичко може... Седиш и си гледаш твойте неща, баща ти не е малък да го мислиш

Аз ако бях нямаше да оставя така нещата .. и щях да поговоря с майка ми насаме

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от krmd Виж мнението
    И щеше да живееш с разведени родители..нда
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от krmd Виж мнението
    щото си малоумен/на (facepalm)
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Повече от фен
    Всички ти казват да си мълчиш, но аз пък ще ти кажа, че в семейство, в което има подобни тайни, в един момент, независимо дали ти си мълчиш, или не, всичко това ще излезе пред очите на майка ти..по- добре рано, отколкото късно.
    Щом мислите, че бащите ви могат да спят с мъже и после да си лягат до майките ви..направо думи нямам. Или да си говорят за чукане и духане с мъже и после със същата уста и ръце да прегръщат майките ви..
    Дори може да я зарази с някаква болест, ако има връзка и не се пазят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си