Просто имам нужда да го кажа на някой, но ме е страх да го разкажа на приятелките си.
Става дума за мноооого близката ми приятелка М. и гаджето й К. Понеже за Нова година нямах никакви планове, К ме покани на купона на негов приятел. Познавах няколко човека, а и М щеше да е там така че се съгласих.
Купонът беше супер, танцувахме, някои се поизнапиха, смеехме се и т.н. К. го наблегна романтиката и реши да пусне бавни песни. Покани ме да танцуваме. Решихме да накараме М. да ревнува. Когато тя влезе в стаята той сложи едната си ръка на дупето ми, а другата пъхна под блузата ми. Аз от своя страна го целунах по врата ... Знам как звучи, но всичко беше невинно, пък и М. ми има пълно доверие, затова се направи че не ни вижда. По-късно вечерта тя реши да си го върне и отиде да седне в скута на едно друго момче. К. ме извика и аз седнах върху него. И тук стана малко странно.. дори когато М. не гледаше той продължаваше да ми гали крака и то много нежно. Говорехме си и всеки път когато го разсмивах си слагаше главата върху шията ми.
М. нищо не каза, по едно време реши да се прави на сърдита на него, не на мен. Така че с нея нямам никакъв проблем. Но той малко ме притесни, не знам. Да не говорим че той ми е слабост. Миналата година, преди те да се запознаят постоянно си разменяхме погледи, но до там, защото тя много го харесваше. Пък и той й е казал, че имам много хубави крака.
Не знам дали трябва да говоря с него, но така ли иначе не знам какво да му кажа. Може би ще е най-добре да си замълча, да забравя за да не стане някой проблем. Просто имах нужда да го кажа ...