- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как хубавите неща могат да бъдат така болезнени..
Много ме мъчи този проблем и не знам какво да правя..Отскоро ходя с едно момче. Въпреки, че се познаваме от много малко време се разбираме много добре, държим един на друг, споделяме си, излизаме често заедно и както е типично за повечето обвързани се целуваме. До тук - идеално.
Но не може винаги всичко да бъде хубаво. Аз имам проблем с езика..смисъл на пръв поглед нормален език, но при движения - болиДо сега не сме се целували с език, защото в предишни случаи се е получавало много кофти. Преди няколко дена му обясних, че така и така по-трудно ми е да го направя това нещо, но той ме увещава, че ще бъде внимателен, че няма да бърза и така нататък. Но мен все още..ме е страх от болката, не друго ! ( правили са ми и операция, но без особен успех, няма да навлизам в подробности за това) Аз все се измъквам от това, все намирам причина да не се целунем по този начин.. и той някак си не знам, се чувства изолиран и мисля, че ми се сърди, не знам как точно да го кажа. Какво да правя .. f a c e p a l m Да го целуна въпреки болката?
е чак пък ;д еми през тези 14 години съм свикнала на минималните движения.. иначе при целувка предполагам се изисиква повече "маневреност" ахаха
При всяко едно движение ли те боли? Все трябва да има някакъв диапазон, в който да се чувстваш комфортно. Не е нужно да му бъркаш до сливиците.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Просто ти си движи езика по-леко. Не е нужно да е като по филмите с бясна страст и забиване на челюст в челюст. Давайте съвсем нежно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Добре, една суха целувка с устни поне?
Е да има някои движения, при които съм дотолкова свикнала с болката, че не я усещам, но те са минимални. Това е изкарване на езика 2 см и движения наляво-надясно съвсем лекоТова ще стигне ли ?!
Благодаря ви! : ))))
движи го съвсем леко, а и той няма никакво основание да се сърди, това е нещо, което не зависи от теб, не се чувствай виновна в никакъв случай.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)