.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Временна раздяла

С приятелката ми се скарахме и ми каза "Да вървя по дяволите" за пореден път(поне трети).Винаги като се скараме дали аз съм виновен или тя,аз ходя да и пиша смс,да и звъня да и кажа,че я чакам пред тях за да се сдобрим.Прави се,че не ме познава.Ходим от почти 10 месеца.Писна ми да ходя да и се моля и унижавам за да се сдобрим.Имам чувството,че не и пука за мен.Как да превъзмогна зависимостта си от нея и да я накарам да ме потърси??
    Зависимост:Само с нея си пиша и излизам.....

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ти така си я научил. Явно й харесва да й ходиш по гъза и да й се молиш. Някои госпожички така си поддържат самочувствието.

Не я търси този път. По никакъв начин. Ако на нея настина й пука ще си проличи до ден-два. Ако ли не - за какво ти е да си с момиче, което пет пари не дава за твоите чувства?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    ти на 16 ли се?!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Да,на 16 съм.Предлага ми да правим тройка и аз и казах,че искам тройка,ама с друго момиче и се скарахме.След това се прави,че не ме познава.Молих и се пред целия и клас да излезем междучасието тя ме одразя,защото закъсняла с 20 мин да се прибере в тях заради мен и защото не съм я изпратил.Кой е виновен аз или тя?
    П.П И тя е на 16.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ааа ти си момчето с 3-ката Сещам се за тази тема.

Иначе съгласна съм с 1-вия коментар - ти така си я научил.Приятеля ми също много ми "тича по гъза", но ако стане нещо и 2-мата се търсим,не се правя на луда.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Тя тази си е била опасна О.О
    Защо се унижаваш,защото си свикнал вече да и вървиш подир газа.Ти от достойнство ли си лишен?
    Според мен ,нещата няма да се оправят ,защото ти се е качила на главата и си скача там.Или говорите и се изясняват нящата или ти си решаваш.Но ,накрая ми се струва ,че пак сам ще си останеш.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цялото си свободно време прекарвам с нея(скайп,у нас,на училище) и няколко пъти ми се сърди и излиза извън линия.Скарахме се за тройката и ми каза,че ми го е казала,защото само съм и приказвал за други.Вечерният и час в 8 вечерта и като се карахме за тройката и времето мина и стана 19.55,а тя беше в нас.Тя видя и аз и казах "Така ти се пада шматко" извика си такси и за довиждане ми каза"Мразя те и ще си направя тройка ама без ти да участваш".Не влезе на линия и реших да и звънна,но телефонът и беше изключен,звънях и на сестра и,но тя не ми вдигаше.Бяхме I смяна и реших да я чакам пред тях.Отидох там в 7,10 и чакам и чакам,но я няма.Стана 7,20 и излезе малката и сестра и ми каза,че приятелката ми излязла по-рано.Отидох на училище и даже закъснях.И я виждам в междучасията,а тя се прави,че не ме познава.След училище и звънях беше си включила телефона,ама не вдигаше.Писах и смс-и да влезе на линия,обаче не влезе.И накрая писах и смс,че ще я чакам пред тях.Отивам и тя беше там...... и се сдобрихме.И ми каза,че сутринта е минала по друг път да не се срещнем.....
    П.П Лятото сме се карали и 2 дена не съм я търсил и накрая я потърсих.Тя ми каза,че може много време без мен,ама аз не мога.Унижавам ли се?Какво да правя???

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аааа, ама недей така бе, намери си някоя, която ще те уважава! Колкото и да си зависим от сегашната ти приятелка я зарежи, не може така, трудно е, но ти си мъж бе, или ще те уважава или ще се разкара, ще свикнеш и без нея, ще си намериш друга, ще бъдеш по-щастлив от сега, просто не трябваше да си допускал да се стига до тази ситуация, в другата си връзка вече ще знаеш, то и опит трябва....щом си стигнал до тук значи вече няма да я бъде, зарязваш я! И за друг път да знаеш да не им ходиш след гъза, има една поговорка, не се дръж добре с жената, че ще ти се качи на главата, и си е доста вярна до една степен. И извода е, не ходи след гъза на жените!!
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Freeman95 Виж мнението
    Унижавам ли се?
    неееееееееее, абсурд.
    приличаш на пикла, сериозно. я вземи се стегни! вървиш след задника на някаква, на която не и пука ама и грам за теб, демонстративно ти го натяква, обаче ти все така продължаваш ли продължаваш. защо я понасяш? заслужава ли нещо от теб това момиче изобщо? не. според мен няма смисъл дори да говорите, бий и шута. сериозно.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    И каква ти е ползата от това момиче? - никаква.
    Не знам защо продължаваш да и ходиш подир гъза.. Я се стегни малко бе..
    И други момичета има. .. ще си преживееш "зависимостта" към нея..
    Раздялата ви не трябва да е "временна", а продължителна и завинаги!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Осъзнай се и престани да се държиш като момиче. От ясно по - ясно е , че на нея въобще не й пука за теб, а ти продължаваш да се правиш на не знам си какъв и да ходиш подир гъза й. Зарежи я , да върви по дяволите. Няма смисъл да продължаваш да се "унижаваш", както ти го нарече, не си заслужава.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ха. На бас, че сега като му писне и спре да се занимава с нея, ще се скъса да си го връща. Ще има да се натиска с разни уж, за да ревнувал, ще има да му реве, да се тръшка, да пуска теми, да му правят засади с приятелките и... Не е ли забавно понякога да наблюдаваш отстрани живота на кифлите? Много ще и е тежко без някой, който да и вдига егото, търчейки след нея.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Егати малките развратни изчадия. Сори ама сте пикльовци на по 16 пък за 3-ки мислите, защо не се замислите да поумнеете малко и да сложите някакво знание в кухите си тикви. вместо да се занимавате с глупости? Плюс к'ва 3-ка ще е 2-ма кретени с недоразвити телца и една супер малоумна която се е навила на този фарс... Божке.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ако толкова искаш да си с нея /въпреки това й държание/ спри да я търсиш. Като те е отрязала излез с някоя мацка някъде и като разбере ,че вече няма да има кой да й ходи по свирката бързо,бързо ще се сети тя да те потърси.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Пред целия клас си се молел и тя те е одрязала. Край ти вече нямаш достойнство, но ако искаш поне малко да си вдигнеш репотацията я зарежи.

Според мен ти вече си се научил така да се молиш на всички (не само на гаджето си) и неможеш да се отучиш от тоя навик.
    С която и да пробваш ти ще й се молиш и ще се опитваш да се сдобриш с нея, но не всички са такива.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Не виждам смисъл да продължаваш да й ходиш по гайдата и да се молиш. Достатъчно унижения понесе. Бас държа, че за нея си поредното "милУуУ", което използва само, за да й гали егото, както споменаха колегите по-горе.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Banned Мега фен
    прочетох 2-3 коментара и съм съгласна.. следващите не съм.. в една връзка трябва да се уважавате взаимно.. без караници не може - една връзка става истинска след като мине ''розовия период'' - т.е. периода в който не се карате и всичко е супер.. та.. не се унижавай така.. сега си мислиш,че не можеш без нея,но не е така.. и не мога да разбера как ти казва,че те мрази,праща те по дяволите и ти я търпиш ? да не е единственото момиче ? да не е най-красивата на света? а дори и да беше с такова държание с извинение ама за никъФ не става.. аз ако съм няма да я търпя.. поговорете и ако продължава така направо я режи,защото тя показва доста,че не и пука за теб.. може да ти е гадно седмица-две,но ако не го направиш това ще се проточва и постоянно ще ти е гадно - сам избери .. айде успех

Днеска ми прозвъняваше,ся малко да се мъчи ....

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    ^Като някоя петокласничка се държиш. Толкова ли е трудно да и отговориш, да се срещнете, да отидете някъде, и да поговорите за това какво се случва в последно време с вас. Разяснете си какво ви куца, макар че силно се съмнявам госпожицата да обърне внимание на думите ти. По горе споменах, че е безсмислено да продължаваш с човек, който не знае значението на думите "обич","уважение" и т.н , но все пак би могъл да опиташ да проведеш един последен разговор с нея дори и безрезултатен да е.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14 Виж мнението
    ^Като някоя петокласничка се държиш. Толкова ли е трудно да и отговориш, да се срещнете, да отидете някъде, и да поговорите за това какво се случва в последно време с вас. Разяснете си какво ви куца, макар че силно се съмнявам госпожицата да обърне внимание на думите ти. По горе споменах, че е безсмислено да продължаваш с човек, който не знае значението на думите "обич","уважение" и т.н , но все пак би могъл да опиташ да проведеш един последен разговор с нея дори и безрезултатен да е.

Точно обратното. Малко и тя да види какво е правила до сега, за да си усети грешките. Не той отново да е милия и разбран ,готов да направи всичко в името на "връзката".

Такива надути госпожички тип "никой не ми е на нивото" от добро държание не разбират!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен Аватара на Gllory
    Като се скарате я остави и не я търси известно време .. ако и пука за теб и има чувства, ще те потърси, ако не - по-добре я остави ..трудно, трудно ама ...
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си