.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Честа случка покрай Нова Година

Нова година - купон аху иху . Идва моментът в който алкохолния градус разтапя леда между събралите се. Това стана и в моята ситуация. През цялата вечер гледах едно момиче , не можех да откъсна поглед от нея , но все ми се виждаше недостижима.Затова посегнах към утешителна награда и целунах нейната приятелка. Момичето което си харесах ( А ) ни е видяло , без аз да разбера . После излязохме да гледаме зарята в 12 и ми се отдаде да целуна (А) . Тя ми позволи но след това ме попита защо съм целунал първо приятелката и (Б) . Не исках всичко да е за една вечер за това започнаха хиляди обеснения на пияна глава. В крайна сметка се стигна само до приятелство в фейсбук... как да коригирам нещата , дали ще имам шанс? Твърде убидно ли е ? И да съсипах вечерта и на двете момичета , но не си падам женкар ... просто така се стекоха обстоятелствата :Х

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Защо вече не съществува купон, в който целта на половината хора там да не е да се забият с някого?

И какво? Въпреки, че харесваш (А), но си твърде *по-мека дума, по-мека дума* неуверен да си пробваш късмета, ти задължително налиташ на друго момиче. Толкова ли е важно да си се целувал с някого задължително?

Щом и имаш фейсбука, обясни и всичко и тя да прецени как стоят нещата и дали иска да се пробва с теб.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Защо вече не съществува купон, в който целта на половината хора там да не е да се забият с някого?
    Щото, като си имаш приятел, както е в твоя случай, е по-различно. В другите ситуации първичното напира.

Не е трябвало да се обясняваш. Не ви е видяла, а по-скоро нейната приятелка се е похвалила. Че е тъпа ситуацията, тъпа е, че си неуверен, неуверен си, но не дължиш на никого обяснения, най-малкото на няква случайна на новогодишен купон. Казваш "така се случи" и продължаваш да правиш с нея каквото си решил. Ако върже, ок, ако не, си намираш трета.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на Irti
    Съгласявам се с изречението написано от umri и добавям

Затова се ходи на купон.. да се отпуснеш, да пийнеш, танци, нови запознанства (по-възможност предимно с момичета, ако си момче и обратно..) и евентуално, ако върже секс..

Това, ако си нямаш приятел..

Инак к'во? Купонче, детско парти с шампанско и сандвичи с шпек..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не ща да звуча като някоя моралистка, но преди поне можехме да танцуваме, да се посмеем и да се напием дотолкова, че да ръсим простотии. А на един от последните купони, на които бях нямаше как да идеш да изпишкаш бирата, защото кенефа беше зает първо от едни, после от други, а на приятелката ми ( в чийто апартамент беше всичко) и се изчукаха в кревата няква в цикъл с някакъв лешпер, който не познава. Йей, фън!
    Дивото нека зове. Аз не съм против забивките на купон, ако си харесвал някого и там ти се е отдал шанс извън даскало/обичайната среда да направиш крачка. Ама да ходиш с целта да се забиеш с кой да е, колкото да не е без и да се чувстваш едва ли не пораженец, ако не си, ем... не го разбирам нито сега, нито го разбирах, когато бях необвързана.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не ща да звуча като някоя моралистка, но преди поне можехме да танцуваме, да се посмеем и да се напием дотолкова, че да ръсим простотии. А на един от последните купони, на които бях нямаше как да идеш да изпишкаш бирата, защото кенефа беше зает първо от едни, после от други, а на приятелката ми ( в чийто апартамент беше всичко) и се изчукаха в кревата няква в цикъл с някакъв лешпер, който не познава. Йей, фън!
    Дивото нека зове. Аз не съм против забивките на купон, ако си харесвал някого и там ти се е отдал шанс извън даскало/обичайната среда да направиш крачка. Ама да ходиш с целта да се забиеш с кой да е, колкото да не е без и да се чувстваш едва ли не пораженец, ако не си, ем... не го разбирам нито сега, нито го разбирах, когато бях необвързана.
    Нямам в предвид да идеш с нагласата за масова оргия и унищожение.. отиваш с мисълта да си правиш весело и да не седиш прав и дървен като царевица и после каквото стане. Аз в чужди апартаменти не съм "жънал" камоли да се изпразня на някой на възглавницата. Ако има някаква тръпка с момичето или го правим в този ден, но на мой терен или просто си разменяме номерата и някой друг ден - на друго място. На хижа е най-добре. Долу е купона, а горе са стаите..

Banned Мега фен
    ^ и аз съм на твоето мнение..

по темата: помоли момичето да излезете и да поговорите.. кажи и че я харесваш и искаш да излезете и да поговорите,за да и обясниш някой неща и ако приеме - гледай тоя път да не оплескаш пак нещо,ако не приеме - знаеш .. айде успех

Мега фен Аватара на babity
    Сиси, явно такова ти е обкръжението явно. С приятелите ми сме върли фенове на домашните събирания от началото на 9ти клас, та чак досега (което е приблизително 5-6години) и само едно единствено (първото) ни купонче имаше за цел някакви развратности. Не, не правя въздържателски партита, ако има нещо да се случва - случва се, но основното, за което се събираме е да се подкрепим алкохолно и да си говорим/правим простотии докато издържим.

По темата, пич, наистина не и дължиш обяснения. Можеш обаче да и се обясниш тогава и само тогава, когато ти демонстрира някакъв интерес. Споко, и да не стане - има и други

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си