- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ААА помощ ;х
разболяла съм се, само кашлям ии хрема имам.. има ли нещо такова дето като го изпия и веднага всичко ще ми мине? ного гадно така точно за нова годинапримерно капките за нос Олинт като си ги сложиш и веднага носът ти се отпушва.. еми няма ли нещо такова и за кашлицата и отпадналостта като цяло
пф, не че сте големите лекари, ама от личен опит нещо..
Първоначално написано от BladeDancer
и аз бях настинал допреди 2-3 дена, не пих нищо и се оправих от самосебе си
n00bs
Не бе, можеш да си вземеш от онези разтворими лайна, колдрекси молдрекси. Казват, че веднага помагали, ама аз лично не мога да ги пия, защото.. ми миришат гадно и ми се драйфа от тях, както и от чай. та..за това се сещам само, некво такова + парацетамол примерно и така
П.с. Ракията е по-добър вариант.
пф, да и аз ного мразя такива апък тайлолхот само като чуя и повръщам.. апък алкохол не обичам ного ного :д ама нещо колдрекс ще си направя пък да видим..
да, и аз драйфам от тях. Ама поне колдрекс на хапче пий. Витамин Ц и така..
тубофло, опитай, действа
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
сега пия някво грипекс макс ли кво беше.. ии после ще смуча орофар.. ще видя дали имаме такова тубофло тука..
Чалга.
Чалгата убива всички микроби
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ами или отиваш на лекар, или питаш в аптеката какво могат да ти предложат за настинка. Както ти сама каза, ние не сме лекари.
майтапа настрана, тва ще го пробвам с чалгата![]()
не ми усети иронията![]()
краят на света идва
Creative Technologie