С приятеля ми правихме секс когато ми беше последния ден от менструацията,и той свърши в мен,понеже знаем че тогава няма кой знае каква опасност..но сега се чудя нужно ли е да пия ескапел? дайте ми съвет и преди сме го правили например на 3-4 ден..и не е имало проблеми,сега обаче го напрахме на 5тия,трябва ли да се притеснявам според вас?
Ъм... с кондом ли е свършил в теб или без?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
без,ако беше със нямаше да пускам темата![]()
Еми ирония... кръстила си се бебету и ще си имаш бебИ. Ай честито.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Честито, ще ставаш майка! Кръсти го Андреа, а ако е момче Борис Дали!![]()
глупачка, защо го направи като не си сигурна?!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ай честито! Да почерпиш!
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
A сега сериозно: Защо питаш нас, а не майка си, например?
Заченала си, пий ескапел или ако е прекалено късно го помоли да ти свърши в устата.![]()
Има случай в който по време на менструация има и овулация - отделя се яйцеклетка от другият яйчник, така че шанс има и то не малък!!! Ако не са минали 72 часа от фала, пии Ескапел.
^ Ъ тва знаеш ли колко често се случва. Достатъчно глупава е авторката да прави секс по време на менструация , не и давайте излишни и глупави съвети! Да си седи на гъза , да го прави с кондом и да чака да и дойде!И да не се блъска с Ескапел за щяло и нещяло. Направи си сметката 3 лв за гуми или 33 за Ескапел!
maDamn
Според мен да пита някой лекар/ гинеколог и да не пие хапчета така на сляпоДано няма проблеми.
( винаги съм се питала .. как не ви е отвратително гнусно да се праскате повреме на цикъл.. УЖАС)
Requiem for a dream <3
Ще стискам палци да няма нищо, но както каза lovelysister питай някой гинеколог.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Ескапела се пие до 72 часа след "гафа".
Направи си един тест за бременност.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Може би на 5 или 10 процента от жените овулацията им съвпада с менструацията. Сама си прецени дали би поела риска.
Колкото до секса по време на менструация БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ - изключително нехигиенично. Много е възможно приятеля ти да хване някоя инфекция. Прати го на лекар, че при тия неразумни изпълнения, които правите и на теб може да ти я придаде.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ще благоволиш ли да кажеш дата на последната менструация и продължителност на МЦ или да вадя тестето карти?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абе стига стряскахте мацката, жена може да забременее само по време на овуалцията си - биология не учите ли? ;О
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Добре, нали е било в последния ден на менструацията и няма как тогава да й е овулацията?
Ако не беше свършвал в нея, няма никакъв шанс или поне е микроскопичен?