- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мога ли да забременея, когато не са свършили в мен, но на моята ,,,,, ? :(
Здравейте, на 20 години съм, чудех се къде да си задам въпроса след всичкото, което изчетох и реших тук: Мога ли да забременея, когато не са свършили в мен, но на моята ,,,,, ?Моля Ви помагайте, че съм се много стреснала, момчето което свърши там ми се изсмя и каза няма проблем спокойно, но като говоря с приятелки те казват, че е има такъв шанс и съм се много притеснила. Това се случи преди 4 дни и чакам до седмица да ми дойде надявам се ... PLS помогнете!
Миличка, за годините ти, си доста необразована ... Уточни къде точно е свършил?
Ако е на самият вход на вагината или по срамните устни ( за клитора не съм сигурна ), е възможно спермата да се е стекла вътре във вагината ти и да е станал фала.
Аз знам, че може и да е станал фала, но когато внезапно свърши там, при свършен факт аз какво да направя, развиках се и се измих, това беше единственото нещо, което се сетих да направя в първия момент :X
А и да не забравяме овилуации и още хиляди неща, то току така не се забременява мисля аз, вие направо ми сложихте диагноза бременна - ужас !
Усети ли да потича вътре в теб сперма? Минали ли са 72 часа от акта?
пс щом си го правила около 14ти ден от МЦ е възможно да си била и в овулация. Сметни си я!
Ами не е 14-ти ден със сигурност, дойде ми на 10.12 ... а това стана на 3 срещу 4-ти сега ... и не съм усетила де да знам, аз веднага изхвърчах в банята![]()
Сметни си овулацията най-добра и ако не си била в овулация или дни за зачеване не се притеснявайhttp://www.detski-sviat.com/index.ph.../82/105/lang,/
И ти си на 20 о.О
Сметни си овулацията .. и след това се притеснявай, може да ти закъснява от притеснението. Има някакъв шанс, зависи където точно е свършил и дали е могло да се стече.
Много ви е сложно забременяването на вас.....
За да не е спам-напълно възможно е////
И смятай там,както ти казват...///
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
...........................................
I’ve got Gucci’s on my feet
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick
But y’all already said that
Изчисли си овулацията!
Помисли дали се е стекла към влагалището ти.
Ако си била в овулация , не ти препоръчвам Ескапел ,щото не е сигурно нищо ,но ти си знаеш.
Ако не си била - споко...
+това някаква скорост им трябва на сперматозоидите,пък и след определен престой в кислородна среда стават ,така да се каже , небоеспособни![]()
maDamn
Овулацията е 14 дни преди да ти дойде следващата менструация ( е ако цикъла ти е 28 дни 14 дни след менструация също е правилно да се каже ).
1. Много ме съмнява да си на 20. А ако пък си - много жалко за теб.
2. Щом виаги ти идва различно, значи не можеш да си сметнеш овулацията и толкова.
3. Къде е свършил? Секс правиш, а не можеш да напишеш влагалище/клитор/анус...
4. Сперматозоидите живеят повече от секунда в кислородна среда. Нещо от сорта на 15 секунди ми се върти в главата. Може и да е повече, но определено не е чак пък 1 секунда.
5. За да достигнат сперматозоидите до яйцеклетката трябва да преминат определен "път". За да бъде възможността за забременяване най-голяма организма се е устроил така, че спермата да се изхвърля на струйки. Поради тази причина възможността за забременяване от стекла се сперма е просто нищожна.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не, невъзможно е. Трябва да е много навътре пениса, за да стане фалаДори и да ти свърши вътре, пак няма страшно. Не се тревожи, не си бременна!
![]()
Дано е така или поне се надявам, честно казано не вярвам да ми се е случило, но докато не се уверя ще си имам едно на ум ... винаги се пазя, но той толкова не очаквано свърши там ...
Ама толкова сте сладкииииии! Иде ми да се разплача от умиление!
Овулацията не е на 14ти ден. Нито по средата на цикъла! Овулацията на притеснената девойката, както и на всяка една от изкоментиралите след това може да е когато си поиска. Не е едно просто смятане!!! Четете бе двойки!
Дори и самите сперматозоиди да са стигнали в матката ( лично на мен ми се струва малко абсурдно ) пак има огромен шанс да не забременее, понеже матката убива едно стабилно количество то "малките бойци"!
Но, мила притеснена девойко, ако продължаваш да се шашкаш - натъркай се с абразивен CIF - помага на 1000%
Hostis Honori Invidia
Потресох се от изписаните глупости.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!