Здравейте.. вчера на 25.12.2011 Коледа.. скъсах с гажето си с което вчера направихме точно 5 месеца.. Поговорихме си и тя каза някой неща които... незнам... просто искам да сме заедно, но има ли надежда няма ли- незнам..За това искам вие да прецените... - ''e ti winagi shte znaesh che mojesh da me poglednesh i taka otnachalo pochwa wsichko'' или.. ''Аз: -нeshtata mojeha da sa drugi no nqma vrushtane nazad de sled vreme shte vidim no ti shte me zabravish..Тя: ''така е .. шансът е в бъдещето..миналото ни учи..казвам ти , била съм на твоето място .. точно за това ми е толкова гадно и от около 10 минути цивря като бебе..'' или .. ''Аз:-i iskam za posledno da te vidq...davam ti towa ii si trugvam za 2 min tochno az poveche nadali shte izdurja no tova shte e kogato kajesh.. samo da ne e sled meseci pls..''Тя-е не може да е сега .. имам голяма представа какво ти е и тъй като съм била в същата ситуация .. те разбирам и ще ти ревна като малко дете...
Това е причината- Тя- i ti obqsnix w momenta az seriozna wruzka ne iskam , ne smqtam che sum porasnala dostatuchno .. budi spokoen s drug az wruzka , koqto e po-zadulbochena i seriozna ot tazi s teb - nqma da imam..
Просто искам да видя как гледате вие на нещата..има ли шанс, да се надявам ли ''на едно ново начало'' .. трябва ли да опитам да я забравя защото не няма да мога..
П.С. Благодаря на всички които ще си направят труда да прочетат.. без коментари ''колко си тъп'' и незнам си още какво моля ви... Приятно прекарване на новогодишните празници ..
Последно редактирано от Gr0zDan0v : 12-26-2011 на 15:34