- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЧНГ на всички!
ЧНГ на всички съфорумници! Нека новата 2012 година ни донесе много щастие, успехи, споделени мигове на любов, секс и прочие
by $h@d0w & SisiStrange
Последно редактирано от Sh@d0w : 01-01-2012 на 09:57
Честита Нова година и от мен!Дано всички имаме една по-добра година и най-важното - да сме живи и здрави и да имаме повече поводи за усмивки!
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ч.Н.Г. с пожелания за много повече щастливи любови през новата 2012 година!![]()
за много години, съфорумници! с пожелания за адски много любов и щастие, късмет и всичко, което ви идва на ум! ^^
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
ЧНГ! Любов и секс, останалото само идва...
by umri & пантерата
За много години и много здраве!
Останаха ли трезвени или всичко е пръчки?
Честита Нова година и от мен !!^^^Да сте живи и здрави,много щастие ,успехи ви желая през тази година.По-малко наранени ,повече обичани.Нека поне тази година във форума да дойде нова ера,нека тъпните свършат!
Чудя се как има трезвени..![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Честита нова година и от мен!! Нека всичко най-хубаво да ви се случва през годината.. И най-вече.. мислете позитивно за всичко, за да ви се случват хубави неща! *гушкии* :*
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Честита нова 2012 година! Нека бъде по-ползотворна и успешна за всички ни.
Честита нова година!!! Желая ви много здраве, щастие, любов, късмет и разбира се много секс ( ама с презерватив ей! да няма после теми " бременна ли съм ")
Честита Нова година 2012 ии от мен!Желая на всички ви много здраве, щастие и любов (h)
Нека късмета винаги да ни спохожда!
Честита нова година на всички! Пожелавам много здраве и успехи на всички, както и много положителни емоции. Бъдете щастливи!![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Ааа даноо !!! :*
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...