.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Unhappy Гаджето ми се държи странно боля за съвет

Ходех с едно момче от моя клас една година.След това скъсахме защото той си мислеше че ходя с друг,но не беше така.След 2 месеца отново се събрахме .Но той не се държи така както преди .Когато го попитам какво му е той не ми отговаря .Твърди че ме харесва ,но не го показва. Много го харесвам и моля за съвет.Как да разбера дали наистина ме харесва?
    Последно редактирано от sladka_malka123 : 12-30-2011 на 11:58

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ми седнете и поговорете сериозно. Питай го дали има някакъв проблем в него/в теб, защо се държи така с теб и такива работи.

Супер фен Аватара на elysunny
    еми питай го

Когато говоря с него той ми казва че всичко е наред.А ако то питам дали ме харесва ми казва "да" но не му личи

Супер фен Аватара на shmatarok
    Да не изпадаш в някаква параноя, че не те харесва и да си самовнушаваш някакви работи тогава?

Супер фен Аватара на LeprikonA
    може на човекът още да му се въртят мисли, че си била с другия и тъй нататък. в моя клас една тръгна с някакъв друг, докато ходеше с един от класа, мина време скъса с другия и пак ходи със съученика, а него явно го беше срам да си признае, че отново е с нея, защото се мъчеха да се крият месеци и я подминаваше като пътен знак, а уж бяха "заедно". извод - поговори с него на дълго и на широко и виж дали няма някакви притеснения и мисли все още. доверие трудно се връща.

P.S. заглавийцето има нужда от поправка.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

много ви благодаря ще говоря с него и дано нещата да се оправят

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladka_malka123 Виж мнението
    много ви благодаря ще говоря с него и дано нещата да се оправят
    пък ако не се оправят- не си вързана за него. не си длъжна да търчиш след някого, а той да се прави на ударен.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си