.
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Threaded View

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ох...каква година. Не знам като каква да я определя, може би 'най-откачената'.
    - Ужасни отношения с родителите ми. Отвратителни скандали и циркове от тяхна страна, караници,абе...ужас.
    - Случи ми се нещо, от което ме беше страх доста дълго време. В крайна сметка нещата се развиха по-добре, от колкото очаквах, последствията бяха по-добри, от колкото си мислех, че ще са. И все пак-това нещо можеше да ми спести 90% от проблемите през годината.
    + Супер яки моменти, направих много неща за пръв път-някои от тях определено няма да пробвам повече. Невероятни моменти с приятелите ми и не само.
    + Много съм доволна от това,което съм, от характера ми и от вижданията ми за живота-точно това, което искам да бъда. Имам да раста още по акъл,вероятно,вероятно ще променя някои от възгледите си, но за момента съм доволна от себе си.
    + Имам си куче-за пръв път през живота ми истински домашен любимец. И въпреки, че не го исках и не вярвах, че ще стане, доста се привързах и много му се радвам. Бая време ми отне да свикна, но...нормално, натресоха ми го.
    + Въпреки проблемите, които имах в любовта, я пиша към плюсовете, защото въпреки тях, нещата се развиват по доста добър начин.
    + Също доста напреднах с английския. Много съм доволна от себе си.

Някак се чувствам доста по-...пораснала. Доволна съм като цяло.

За 2012 си пожелавам успех и любов. Нея си я има,де,просто да успея да се справя най-накрая с всичко. Сигурна съм в себе си и знам, че ще успея.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 01-01-2012 на 23:48
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си