Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
2012 беше най - прекрасната година до сега за мен. Случиха се адски много неща, но най -важното и приятното се случи точно към края на май, и вече продължава 7 месеца.
Слънце, ти по някакъв друг календар ли си?

Сега он топик. 2011 беше наааай - хубавата година, която някога съм имала. Най - най - най - добрата! Имах супер безпроблемна в учебен план година. Но това е само началото. В личен план беше... УАУ! Доказах си сама коооолко много мога да постигна. Изглеждам така, както никога преди и знам, че мога и още мнооого по - добре и дори съм си го оставила като задача за 2012. Освен външният ми вид, съзнанието ми е тотално различно. Възприемам хората, нещата които ми се случват по много по - различен начин, самочувствието ми е поправено вече и си е както си му е реда, освободих се от манията по един човек, вече не се свалям с момчета, които не харесвам, мислейки че само няк'ви грозни/смотани ще ми обърнат внимание... Запознах се с много ценни за мен хора, много стойностни и истински. Силно се надявам 2011 да е била само репетиция за 2012. Единственото, което искам в повече за новата година е малко споделена любов.