Бързичко ми мина 2011-та. Малко си пропилях времето сякаш, не беше година на коренна промяна, на каквато се надявах, но има доста неща, от които съм доволна.

+ Напреднах с английския изключително много, явих се на първи сертификат, в момента уча за втори.
+ Бях в Германия и Англия, пазя невероятни спомени и от двете места.
+ Научих се да не премислям какво казвам чак толкова много, което е добре за вътрешната ми хармония.
+ Най-накрая седнах зад волана, макар и леко незаконно.
+ Научих си мярката с алкохола - изключително е важно.
- Имах доста голямо разочарование с някого, когото считах за приятел, а разбирам, че само съм си изгубила времето, но и такива неща се случват.
- Имах страшни скандали с нашите, които доведоха до взимането на определено решение.
+ Спрях да се интересувам от отношенията си с класа си, защото разширих кръга си от познати с хора, които чувствам на своето ниво и от които мога да се уча.
+ 2011 беше година на сексуален разцвет, ако мога да се изразя така - наистина разбрах какво значи "хубав секс", лошото е, че сега не спира да ми се прави.
+ И за завършек най-хубавото: В любовно отношение (:д) имаше много неочаквани развръзки, но мога да кажа, че от януари до сега съм обичала (всеки човек по различен начин) и съм се чувствала обичана. Изградих си определени критерии, открих някого, който наистина ми пасва страшно добре, че чак е плашещо. Никога не съм се радвала повече, че съм сгрешила за някого. Очаквах доста спънки и проблеми, но нямаше нищо такова, връзката ни надминава всяко мое очакване поне 10 пъти. Страшно съм благодарна.

Надявам се 2012 да е много по-успешна и смислена. Главните ми цели са да продължа да съм с приятеля си, защото е прекрасен, въпреки че не го чува достатъчно често, и да преодоляваме заедно възникнали проблеми; да спра да си пилея времето; да си взема изпитите; да изкарам книжка и да имам отделени пари настрана.