Ами като цяло 2011 не ми хареса особено. Като цяло скучна година без кой знае какви емоции особено пък приятни. Започна с малко купонче от шест човека. Имаше редки купони. Цяло лято ходихме с баща ми с колелата до едно село и обратно да правим разни строежи в двора ни,които може би тази година ще продължат.Цяла година работа в нас,редки срещи с външни хора и висене пред компютъра с надежда за по добро бъдеще.Изостри се много и желанието ми да обичам и да бъда обичан, но не би...съдбата не ме среща с правилното момиче за това. Умряха ми две кучета.Зайците и кокошките въобще не ги броя. И като за големият финал точно на 28 декември умря почти 13 годишният ми котарак,който отпадаше от малко преди това. В общи линии не толкова добра година.Година на напразни надежди и очаквания.
2012 се надявам и имам някакво усещане че ще ми е по-добре.Или поне така ми се иска.Коледното ми късметче беше копчето,което значи в съвременният му вариант работа, а на Новогодишното ми късметче пишеше че тази година много ще вдигна летвата и стремглаво ще се издигна в службата (дето в момента я нямам). Но пък знам ли.Миналата година на Коледа ми се падна паричката пък пари не съм получил. И така.Радвам се че 2011 година свърши и че дойде 2012.Надявам се да ми е много по добра. Според някои хора дори тази година е съдбовна. Аз не вярвам че ще настъпи края на света,но съм склонен да вярвам в новото начало,което неминуемо ще вземе и жертви. Според учените природните катаклизми последните 10 години са се увеличили главоломно и особено през последните няколко.А дали тази година ще е пикът ще разберем.Факт е че няколко часа след идването и земетресение от 7ма степен по скалата на Рихтер удари Япония, а отношенията между САЩ и Иран се опънаха още повече.
Ето и темата на Нова от вчера 01.01.2012
http://vbox7.com/play:928a9cad7a