- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвате ли интелигентни момчета ?
Харесвате ли интелигентните момчета , тези които не псуват ( дори това да се приема за гейско ... тук в България )
, които са мили и внимателни към Вас момичетата ?
Чакай, кое се приема за "гейско", че не разбрах нещо??
По темата: Да, само такива момчета харесвам.![]()
И спря да се върти за миг земята..
A не!Харесвам само такива,които ми говорят на 'ма' и ме бият.
Естествено! Само такива. Мърлите да се хващат с малоумниците, на мен не ми допада тая прослойка.
Сега, тук във форума понеже са се събрали всички интелигентни и разумни момичета в България, ще ти кажат "Оо, естествено!" . Само да си знаеш.
Иначе принципно никой не харесва простаците. Просто повечето момиченца са "кифли" и са гледали твърде много ''Tres metres sobre el cielo'' , за това изглежда, че момичетата обожават грубияните, а това не е така.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Разбира се. Не бих излязла с човек,чиято камбанария е празна. Като излезем някъде на заведение с малоумник и с компания цяла вечер ще трябва да се моля да не си отваря устата.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Между това да е интелигентен и това да е внимателен има голяма разлика. Може да е същевременно много умен, а на държание към момичетата да е пълен простак. Обратното - да е супер глупав, но много мил.
Харесвам интелигентни момчета и то много. А зад лошото държание има все някаква причина и тя е комплекс най-често.
Като гледам на доста от момичетата представата им за интелигентно момче е "който не псува, не обижда и не се изхрачва точно пред теб на улицата". Това вече е плачевно. Ето такива момичета не заслужават интелигентни момчета и мъже. Никога не бихте го разбрали, но затова разбира се не сте виновни вие. Не нашето поколение е виновно за всичко това, което се случва.
Да! Никой не харесва пичове, които не могат да завържат разговор за друго, освен за обичайните простотии![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
обичам интелигентни хора като цяло.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И кое му е просташкото на това момче да не псува , да е мил и внимателен ? Окей , ако такива са простаци - значи на мен ми харесват простаците.
Надали има момиче , което харесва някакъв идиот , който псува през една минута , държи се тъпо, детско и невъзпитано.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Естествено.Само такива момчета харесвам.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Да.Най-малкото,когато си търся момче/мъж за нещо по-обвързващо ще държа да е интелигентен,с образование и бъдеще.
Шофирай разумно - стигни жив!
Нямах това в предвид
Но след време (10 години поне ;д ) като дойде време да се женя,предполага се ,че ще имам добро образование,ще държа и човека до мен да е с такова.Не казвам да изкарва хиляди,но и двамата да имаме прилични доходи,не искам да издържам някого цял живот,както и обратното![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
ja,ja,natürlich, ама къде са?
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Бившото ми гадже беше много умно момче...ама чак дразнещо умен :ДД
Няма момент, в който да не съм спрела да се смея с него така че - ДА !! МНОГО ! :д
Ае огледай се и си отговори на въпроса, защото хората от форума не са по-различни от тея по улиците.
Respect my authoritah