- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- 1-вата ми позитивна тема за 2012:Ето защо толкова много ме вълнува темата за гейовете
Не всяко хомо може да се държи естествено. Според теб момчето, което аз описах в началния пост, при условие, че всички го тъпчееха непрекъснато, не би ли променило поведението и жестовете си, за да не се държат гадно с него? Просто не може. Някои може би успяват, но тези, които успяват според мен не са родени такива, а в последствие са станали такива.
И аз познавам един такъв, който не можеш изобщо по нищо да го разбереш, че е такъв. Но той не се е стараел да се държи мъжествено, просто защото никога не се е държал женствено.
Точно така. Доколкото съм чел това се получава още по време на бременността, хормоните се разпределят по определен начин в мозъка и това формира като цяло поведението, ориентацията на мозъка, на сексуалността и т.н.
Аз мисля, че всичко може да се промени, независимо дали са гените, цвета на очите, сексуална ориентация и т.н., просто не всички знаем как на този етап, но нека да не се впускаме в тая тема, това само го вметвам. Не мисля, че е нужно някой да се променя, само защото еди-кой си му се дразни на поведението, НО само с воля и натиск съм сигурен, че е невъзможно да се промени феминизираното поведение. Но не правете връзка м/у поведение и сексуална ориентация, защото не винаги има такава. Един мъж може да е феминизиран и да си пада по жени, както и обратното - да е тотален мъжага и да обича пишки.
Живи и здрави![]()
Последно редактирано от KumchoValcho : 01-02-2012 на 13:36
Доста неща не се променят или се променят само донякъде. Например, последните открития подсказват, че интелекта МОЖЕ да се подобри, но се счита, че надали може да се подобри с много, т.е. най-вероятно не можеш от глупав човек да направиш някой достатъчно умен, че да е университетски преподавател.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Абе.. не точно, ама ОКи, хубаво, да сте ми живи и здравички
П.П. Само аз ли виждам цитатие с йероглифи?
от тъп човек умен НЕ може да стане. Но от умен може да стане ТЪП!
позитивна ?! можеше да напишеш сериозна.. че това като го прочетох (без последните няколко изречения) хич не е позитивно![]()
Да не прави в библиотеката това - http://www.youtube.com/watch?v=eQy50cVurPQ
Не, той горкия е много притеснен за бъдещето си, и по цял ден чете![]()