.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Гледай аз да не те онодя че тогава няма да можеш да сядаш 1 месец
    Ми айде, опитай се

Супер фен Аватара на BadAss
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Kогато някой се държи женствено, ние си мислим, че той парадира с това. Но той просто не може да се държи по друг начин. Да накара него да се държи като мъж е същото като да накарат теб да се държиш 24/7 като жена.
    не е така
    виждал съм и двете крайности и повярвай ми когато някой хомо се държи нормално няма и да разбереш че е различен

Цитирай Първоначално написано от BadAss Виж мнението
    не е така
    виждал съм и двете крайности и повярвай ми когато някой хомо се държи нормално няма и да разбереш че е различен
    Не всяко хомо може да се държи естествено. Според теб момчето, което аз описах в началния пост, при условие, че всички го тъпчееха непрекъснато, не би ли променило поведението и жестовете си, за да не се държат гадно с него? Просто не може. Някои може би успяват, но тези, които успяват според мен не са родени такива, а в последствие са станали такива.

И аз познавам един такъв, който не можеш изобщо по нищо да го разбереш, че е такъв. Но той не се е стараел да се държи мъжествено, просто защото никога не се е държал женствено.

ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    мазната му физиономия ........зад мазната муцина се крие един невинен, чувствителен и раним човек
    hahahahaha :Д:Д:Д:Д:Д:Д
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Не всяко хомо може да се държи естествено. Според теб момчето, което аз описах в началния пост, при условие, че всички го тъпчееха непрекъснато, не би ли променило поведението и жестовете си, за да не се държат гадно с него? Просто не може. Някои може би успяват, но тези, които успяват според мен не са родени такива, а в последствие са станали такива.

И аз познавам един такъв, който не можеш изобщо по нищо да го разбереш, че е такъв. Но той не се е стараел да се държи мъжествено, просто защото никога не се е държал женствено.
    Точно така. Доколкото съм чел това се получава още по време на бременността, хормоните се разпределят по определен начин в мозъка и това формира като цяло поведението, ориентацията на мозъка, на сексуалността и т.н.

Аз мисля, че всичко може да се промени, независимо дали са гените, цвета на очите, сексуална ориентация и т.н., просто не всички знаем как на този етап, но нека да не се впускаме в тая тема, това само го вметвам. Не мисля, че е нужно някой да се променя, само защото еди-кой си му се дразни на поведението, НО само с воля и натиск съм сигурен, че е невъзможно да се промени феминизираното поведение. Но не правете връзка м/у поведение и сексуална ориентация, защото не винаги има такава. Един мъж може да е феминизиран и да си пада по жени, както и обратното - да е тотален мъжага и да обича пишки .
    Живи и здрави
    Последно редактирано от KumchoValcho : 01-02-2012 на 13:36

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    Точно така. Доколкото съм чел това се получава още по време на бременността, хормоните се разпределят по определен начин в мозъка и това формира като цяло поведението, ориентацията на мозъка, на сексуалността и т.н.

Аз мисля, че всичко може да се промени, независимо дали са гените, цвета на очите, сексуална ориентация и т.н., просто не всички знаем как на този етап, но нека да не се впускаме в тая тема, това само го вметвам. Не мисля, че е нужно някой да се променя, само защото еди-кой си му се дразни на поведението, НО само с воля и натиск съм сигурен, че е невъзможно да се промени феминизираното поведение. Но не правете връзка м/у поведение и сексуална ориентация, защото не винаги има такава. Един мъж може да е феминизиран и да си пада по жени, както и обратното - да е тотален мъжага и да обича пишки .
    Живи и здрави
    Не си прав, че всичко може да се промени. Дори и нагледно да се промени някой, какъвто си роден, такъв си и умираш.

Доста неща не се променят или се променят само донякъде. Например, последните открития подсказват, че интелекта МОЖЕ да се подобри, но се счита, че надали може да се подобри с много, т.е. най-вероятно не можеш от глупав човек да направиш някой достатъчно умен, че да е университетски преподавател.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    Доста неща не се променят или се променят само донякъде. Например, последните открития подсказват, че интелекта МОЖЕ да се подобри, но се счита, че надали може да се подобри с много, т.е. най-вероятно не можеш от глупав човек да направиш някой достатъчно умен, че да е университетски преподавател.
    абсолютно!

Абе.. не точно, ама ОКи, хубаво, да сте ми живи и здравички
    П.П. Само аз ли виждам цитатие с йероглифи?

от тъп човек умен НЕ може да стане. Но от умен може да стане ТЪП!

мерси за информацията

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    мерси за информацията
    Mоля! Kaкво става с теб бе, момче? Как върви даскалото?

Banned Мега фен
    позитивна ?! можеше да напишеш сериозна.. че това като го прочетох (без последните няколко изречения) хич не е позитивно

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    позитивна ?! можеше да напишеш сериозна.. че това като го прочетох (без последните няколко изречения) хич не е позитивно
    абе да те питам, без да се обиждаш ;д ника ти има ли нещо общо с това, че си се проебала на 13
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    от тъп човек умен НЕ може да стане. Но от умен може да стане ТЪП!
    Тук вече съм съгласен, един колега се скъсва да чете, всеки ден е в библиотеката, и по всичко го късат на изпитите

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Тук вече съм съгласен, един колега се скъсва да чете, всеки ден е в библиотеката, и по всичко го късат на изпитите
    Да не прави в библиотеката това - http://www.youtube.com/watch?v=eQy50cVurPQ

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Не, той горкия е много притеснен за бъдещето си, и по цял ден чете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си