Адски съм трогната, че така се отзовахте.. Благодаря ви много. Знаех,че няма как да опиша всичко, но понеже прочетох такива въпроси, ще отговоря .. по случай семейството му. Това е грубо казано,защото той такова няма.Родителите му са разведени до първите две години от връзката ни той живееше при майка си. Но там всъщност не можеше да се живее,защото тя живееше с друг мъж,който не беше съгласен той да се вижда с истинския си баща.После той се изнесе да живее при баща си, който пък съответно живее с друга жена. Така в началото всичко изглеждаше спокойно, докато баща му не реши да се прави на родител и да се опитва да му налага възпитанието си на вече седемнайсет годишния си син. Оттам лудницата пак започна.. баща му е адски особен човек, ест знаеше за нас. Ходила съм в тях, спала съм в тях, вечеряли сме семейно и някак всичко изглеждаше ОК, но като баща му усети,че той не може да му се налага. Опита се да го заплашва с пари, че нямал да му остави нищо, че той само му харчел парите .. и адски много неща,които главата ми не ги побира. Друго от причините да не учим и живеем заедно,че баща му нямал да му позволи да повтаря неговите грешки от младините му. Всичко знам,че звучи абсурдно, но е действителност. Да не си кривим душата той е заможен, има си бизнес, но целият му живот се върти около парите.. мислеше си,че и сина си така ще задържи, но когато се убеди, че той е много над тези неща следващата атака бях аз . Той дори ми го е казвал,че много добре знаел,че единствения човек когото той бил слушал съм аз .. и това в един момент стана проблем... Момчето ми цял живот, цялото му детство е преминало в такива ужасни условия .. През всички тези години аз бях неговото семейство, аз бях винаги до него, аз го подкрепях, аз го разбирах, аз бях всичко .. Сега той ме отдалечава от себе си заради това,че не иска аз да съм част от този негов свят, но това не ме кара да се отказвам, а напротив да се боря още по-силно .. Не приемам ситуацията на адски силни чувства и то споделени и в същото време да не можем да сме заедно.Знам,че каквото и да стане ще се боря за това момче, просто в момента сме в адската безизходица ..