Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Не ща да звуча като някоя моралистка, но преди поне можехме да танцуваме, да се посмеем и да се напием дотолкова, че да ръсим простотии. А на един от последните купони, на които бях нямаше как да идеш да изпишкаш бирата, защото кенефа беше зает първо от едни, после от други, а на приятелката ми ( в чийто апартамент беше всичко) и се изчукаха в кревата няква в цикъл с някакъв лешпер, който не познава. Йей, фън!
Дивото нека зове. Аз не съм против забивките на купон, ако си харесвал някого и там ти се е отдал шанс извън даскало/обичайната среда да направиш крачка. Ама да ходиш с целта да се забиеш с кой да е, колкото да не е без и да се чувстваш едва ли не пораженец, ако не си, ем... не го разбирам нито сега, нито го разбирах, когато бях необвързана.
Нямам в предвид да идеш с нагласата за масова оргия и унищожение.. отиваш с мисълта да си правиш весело и да не седиш прав и дървен като царевица и после каквото стане. Аз в чужди апартаменти не съм "жънал" камоли да се изпразня на някой на възглавницата. Ако има някаква тръпка с момичето или го правим в този ден, но на мой терен или просто си разменяме номерата и някой друг ден - на друго място. На хижа е най-добре. Долу е купона, а горе са стаите..