.
Затворена тема
Страница 1 от 120 123451151101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 2992
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21

Нова година- нова тема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    чакам с нетърпение да се прибера, искам си стаята, искам си моето си място, искам си хората, искам си града. чак сега ще усетя, че наистина е била ваканция. ^^
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Очертават се ще няколко дни вкъщи, което определено е радващо.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Hilary_
    В предучилищна треска съм .. доста странно чувство. Отдавна не го бях изпитвала .. ;д

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Много съм объркана.. относно всичко..
    Хм.. интересно ми е защо ме излъга.. опитва се да ме попречи.. ясно ясно.. ще си мълча.
    Все едно не мога да го питам и да разбера, че не е така. Писна ми все някой да ми се пречи за нещо..

Уж бях добре.. а сега пак ми е зле.. писна ми..
    Не искам да започва училище.. просто не искам. Макар че ще се случат доста интересни неща /надявам се/..
    Да видим как ще процедира той, за да очаква нещо от мен..хм да

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Ами хааха добре съм си.Трябва да излизам близките дни,а не ми е много до това, ноо ще изляза предполагам :р
    Къде се изгуби този човек,притеснявам се вече... Не,че нещо ама;*
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Чувствам се зле,но в същото време ми е адски хубаво.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Уникално!!!!!

by $h@d0w and SisiStrange
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Зле по всички параграфи. Болна съм, не искам да съм тук, няма да го видя около седмица и ми предстои сесия.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на shmatarok
    Чувствам се напълно възстановена, отпочинала и готова за всякакви предизвикатества. Б'аси, вчера пак гледах няк'ви филми и четох едни книги, иска и аз такива приключенияяяя *ревем и се тръшкамИ*
    Да, също така ми е и лигаво

Мега фен Аватара на babity
    Скууучничко ми е.

Мега фен
    ммм, страхотно е да има човек, който във всеки момент може да те накара да се чувстваш страхотноооо! и за довечера предчувствам нещо грандиозно.

иначе сърдечно се надявам да не е вярно поверието, че новата година ти тръгва така, както изкараш 31 декември, хахахаaaa...
    Последно редактирано от sladur4etyYy : 01-02-2012 на 15:24
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

прекрасноо

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Толкова съм завладяна от тази книга.. Преди оплювах поредицата на Хари Потър, а сега не мога да се отделя от нея..
    .. отивам да прочета какво ще става сега.. ^___^

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Деня ми беше супер як!!! 5 часа прекарани с любимият ми се отразиха доста добре Както и ударната доза здрав секс
    Кофтито е, че утре съм на университет ... а от 9ти до 14ти другият месец съм в сесия .... Е, поне ще мога през почивките да се виждам с моя, макар и само за по 15 минути, ама пак е нещо А да и трябва да седя от 11 до 18 часа заради една шибана заверка ... шитня пълна ще е утре .... треа да се заредя с цигари и шоколад, ако искам да изкарам деня.

Чувствам се уверен, че през новата година ще бъда по-добър човек . Във всички отношения и спрямо всички хора, дори враговете ми. В момента съм в период от своя живот, в който окончателно се оформям като личност и съм щастлив, че в главата ми има ясна представа за това какъв точно искам да бъда .

Супер фен Аватара на LeprikonA
    вкъщи най-после е топло, приятно такова. ^^ изчистих си стаята вчера и сега изглежда много добре, много и се радвам, сякаш имам мания към тая стая : D след няколко часа излизам като цяло добре.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Irti
    Добре.

Малко отпуска.

Р.д-то мина добре и нова година мина добре.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Аз съм най-ужасния човек на света

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ужасно ... като ми казаха колежките какви ги е коментирал моя за мене, докато съм била на дансинга лошо ми стана ... Кой е той, че да ми забранява да танцувам ... Тежко е да го науча от 3ти лица ... Но оценявам това, че бяха искрени и директни с мен. Явно днес ще проведа един доста тежък, но наложителен разговор с него и се надявам да разрешим проблема, обичам го и не искам да го губя, но не мога толкова лесно да преглътна това, което е говорил зад гърба ми.
    До толкова ми повлия зле, че ме заболя главата и стомаха, и ми се гади .... В лекцията бях като парцал ... добре, че една колежка ми даде парацетамол, че да ми светне малко. Мамка му защо винаги негативните емоции ми влияят зле на физическото състояние ....

Супер фен Аватара на Irti
    DragonLady, първо го питай него и после се ядосвай, защото може и да те лъжат. Хора всякакви.

Ако е вярно.. тоз' се е излъгал стабилно.. да говориш за момичето с което ходиш пред нейни приятелки е доста тъпо. Нормално, че ще те напортят... никога не говори за приятелката си пред нейни приятелки..

Така че първо се убеди със сиг. да не те преебат после.

Добре се чувствам и отивам за цигари.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Чувствам се... объркана

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Объркана и зле, след като се чухме.
    Отделно не ме свърта на едно място и не си събирам мислите от два дни насам на фона на това страхотно време навън.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не се чувствам.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Отвратена. До какво води чалгата само..
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си