- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Много странно. Наспах сеТ'ва да стана в 10, в неделя, без аларма, родител или някакво друго дразнещо същество... Не ми се беше случвало Оо Пия си кафенцето, самичка съм, добре ми е, ама ще трябва да чистя, преди да са се прибрали онея двете.
![]()
Кой си намери нова работа, а?!! Кой си намери НОВА много добре платена работа, а, а, а??!
Браво на мен!
ПОКЛАНЯМ СЕ ПРЕД СЕБЕ СИ!!!
Как се увеличава шрифта, бе? Това трябва да е с големи букви!
Екстра съм!
Yes!
Честито, честито! Дано шефовете да са готини някви![]()
Мерси, мерси! Той е един (пичага е, познавам го отдавна).
Хайде сега излизам за едно кафе. Приятен ден на всички.
Майната им и на двата изпита утре.
Тъпо, отвратително, скапано, сдухано, далеч от всякаква концентрация. Иде ми да си поплача, ама не мога, защото след малко мама ще ме викне да и помагам в готвенето. Въобще не ми е до това, ама имам ли избор. Живота е скапан.
Последно редактирано от SisiStrange : 01-15-2012 на 09:22
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Чувствам се добре,донякъде...Не ми се занимава с никой и нищо.
Нямам търпение да се върне и да си пуснем някой филм.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Като дроб съм в хубавия смисъл. То колко ли е хубав, де, при положение че задачите за вършене чакат мен.
Бабините сладки и пити слагат в малкия си джоб всички фурни![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
моята стая е чиста и подредена, това е чудо ! дори гардероба ми. странно е. много и то. по принцип винаги или наполовина подредена или тотална бъркотия, ама това сега няма да продължи много, най-малкото защото ме дразни.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ах. Имам нови четки, моливи, боиииии, скицник.Имам муза и рисувам. Иии съм доволна. Ах.
И все пак още ме е яд. Защо не хвърлих малко пари по уроци, ами трябваше да намирам топлата вода сама. >.<
Хъх, некво ми е заспало , чакам да ми се обади един човееееееек и иииииииииискам да ям![]()
maDamn
Току - що изгледах "Стъпки в пясъка". Ето такива филми те карат да се замислиш за живота, за ценностите, за това колко неща проваляме и изпускаме с днешните си проблеми и глупости.
Кара те да се замислиш колко преходен е живота, колко много значат за теб близките за теб хора, приятелите, семейството. За това, че ако едни чувства са истински, остават ако ще 10, 20, 30 години след това. Карата те да се замислиш за изборите, които правиш, решениято които взимаш, пътя, по който си избрал да поемеш.
Наистина много докосващ и тъжен, Бъларски филм. Отдавна не бях гледал нещо подобно.
Липсва ми.
Поредният скапан ден,в който нищо интерсно не се случва...........
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
в училище е скучно. ама много скучно. липсва ми дори мотивация да мръдна от мястото си.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Побърквам се .. и вчера, и днес цял ден пиша темиВече нямам ръка, а нещо болезнено на нейно място ..
А и моя човек не се сеща хич да ме поразведри. Разбирам, че и той е затънал като мене и по цял ден си има задачи, но все пак копнея да чуя "искам да те видя" ..
Уви, нищо подобно не се чува ....
Изключително уморено ми е. От една седмица съм на училище и вече се уморих. Постоянно ме гонят за оценки и глупости. ... Освен тва не мога да се виждам и с моя. Различни смени сме и няма как да се виждаме.. май ми се мрънка![]()
Зле както винаги...писна ми,не издържам вече,искам и аз малко щастие
Цяла вечер вися и ги чета тия глупости, колко часа отидоха вече, а съм доникъде. В пристъп на крайно отегчение ще си издялкам вените с пилата за нокти, ебати. Не е човешко да имам толкова много материал и толкова малко време. Лошото е, че имам и още неща за четене, а направо не се виждам, чета като костенурка и възприемам тоооооолкова бавно вече, че направо ми идва да тропна с краче и да се направя на делвичка, протестирайки срещу злочестата си съдба.
Поне хороскопът ми е як.![]()
Като натоварена с куп работи. Но това ми харесва,обичам да съм под пара.
maDamn
Дано утре да се видим ;р :д хаха Аз май не знам какво искам, хем тъй, хем инак :д ахахахха Май всичко е за забавление ..(то за какво друго)
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Чувствам се тооолкова изморена. Не е истина колко много ме изцежда скапаното даскало.
Иначе ми е нервно, часовникът тиктака все повече. Пф.
О, днес се сетих и за оня... Аман от тъпаци.Как да е, няма да тръгна да му се моля, животът продължава.
Уникално!!!!!! А дали на всички практически нямам кръгли 6-ци!![]()
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мързеливо. Искам да си лежа, да се гушкам...Не сама,де :Д ...И стоя и си пиша във форума сякаш нямам хиляда неща за учене... Нищо, май ще стоя до късно да уча пак.
Everything changes, but beauty remains ...
Изморена ... Днес направо ни съсипаха. Мисля, че вече се "излекувах"
Знаеш ли, мога да не те обичам, но не мога да те мразя ... Колкото и неща да станаха винаги ще си спомням с усмивка нещата, които преживяхме заедноНо никога няма да ти го кажа
Последно редактирано от Sh@d0w : 01-17-2012 на 05:49 Причина: double post
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!