.
Затворена тема
Страница 104 от 120 ПървиПърви ... 45494100101102103104105106107108114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 576 до 2 600 от общо 2992
    Гадно... отношенията ни се развалиха точно като си заминава- едната причина да стъпвам в умрелия университет вече я няма... сега ще влизам и колкото и да се оглеждам , него няма да го има ... пък и имен ден има-да е жив и здрав, няма да му досаждам с тъпи пожелания

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    отчайвам се....мислех че имам шанс преди, но сега просто дори и мисълта да имам нещо общо с него е толкова нереална, а предполагам, че в неговите очи - смешна ако си имаше представа, че не ми излиза от главата и постоянно мисля за него ....ще ми се да можех да предприема нещо, но в случая ще се дръпна...нямам избор ...иначе ще изглеждам глупаво (сама го осъзнавам че съм зле) и не искам да развалям чужди взаимоотношения(за които той искаше съвет от мен и аз му го дадох и за което сама съм бясна на себе си че го направих, но нали съм доброто приятелче на което можеш всичко да споделиш и то да ти даде акъл кво да правиш...) дори не знам как са се държа....и преди съм попадала в такива ситуации и реакцията ми беше отдръпване....а не искам и сега да е така....

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Зле, тоя махмурлук ме държи 2ри ден и направо ми се мре. Имам да върша 100 неща, а се чувствам като дрипа.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Glamour92
    Изморено,въпреки напоителния сън.
    Минавам през тая преизподня за ен-ти път и о,да-с опитът ми става все по-лесно да излизам от трапа,но...от месеци чувствам,че е крайно време да започна да го заобикалям,след като краката ми са прекалено къси,за да го прескоча.

http://adyulgerov.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

Все още драпам на трети стадий.Моя грешка.
    Той няма вина за това,че е избрал да играе ролята на шахта.Има това право-а аз имах и все още имам свободата просто да не хлътвам вътре,нали..?

Нека пийнем малко кафе все пак и нека денят да си започне,както си му е редът.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Малко зле. Залъгвах се за някои неща. Сама съм си виновна !

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Пуши ми се. Мързеливо ми е. Тъпо ми е. Незадължително в тоя ред. Неамбицирано също. А трябва да избирам.
    Надявам се нещо да изскочи за довечера, че хич няма да е здравословно да продължа да се разкашквам из нас.

Като цяло ми е добре.Времето е хубаво и как ми се ходи на плаж,макар че после знам, че бързо ми омръзва!

Голям фен Аватара на iwwo_
    Изморен от плаж.

Не съм в настроение, изморен съм, търся смисъла на живота , абе зле с една дума.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Хубаво ми е, усмихнато ми е, влюбено ми е. <3

Мега фен Аватара на babity
    Дроб съм! Не мога да се наспя днес. Май ще има рокади, ако така я карат някои хора. Искам още една вечер с нея, ама няма...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Писна ми от малоумното ни висше образование. Биолог съм, да ви е*а, не съм мастър физик, не съм математик, не ми трябват и никога няма да ми трябват тия простотии. Молекулярна биология се записах, уча повече физика от тези в техническия. Хах, имам повече физика и математика отколкото каква да е биология. Пфффф...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Зайче..
    Излизам след малко. Нямам търпение да отидем на именния ден, да стоим 1-2 часа, да се видя с който трябва и да се прибирам вкъщи.. някво тъпо ми е. ;///

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Некво никво ми е ... От снощи ме е насмел гастрита, и ме боли единият бъбрек яко. Иначе днеска си направихме една хубава разходка с приятелят ми. Отделно се чувствам доста раздвоена и объркана емоционално ... Това лято ще си е изпитание, имайки се в предвид колко ми е слаб ангела ... Даже май вече отдавна е избягал от мене ....

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Писна ми от малоумното ни висше образование. Биолог съм, да ви е*а, не съм мастър физик, не съм математик, не ми трябват и никога няма да ми трябват тия простотии. Молекулярна биология се записах, уча повече физика от тези в техническия. Хах, имам повече физика и математика отколкото каква да е биология. Пфффф...
    Търпение! Винаги в началото се учат общи предмети, а по-нататък лека-полека започва да се набляга на специализираните (принципа от общото към частното).
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Малеее то няма как да съм повече изнервен :X Ни колата наред,ни хората около мен наред..а аз съм пълен аут...Писнало ми е вече,едно нещо няма да се получи както искам ве да го ева... :@
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ммм супер съм. Днеска първа баня, открих сезона. Водата си е още доста студеничка, поне за мен, напекох се. Накрая ме хвана и дъжда, ама се очакваше.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Търпение! Винаги в началото се учат общи предмети, а по-нататък лека-полека започва да се набляга на специализираните (принципа от общото към частното).
    Да, знам, просто понякога имам чувството, че се опитват да ни гласят за професори по всичко. Тепърва имам колоквиум, тест, тема и устно изпитване по физика, а по органична химия (която ми е извънредно необходима) има чак след месеци един мижав тест. Види ми се, че нещата не са много преценени. Приятелят ми учеше в ТУ и даже той не се оправя с голяма част от задачите в конспекта. Щеше ми се да са измислили един конспект по-подхождащ за биолози. С биологичните примери. С повечко електростатика, оптика и по-малко инерчни моменти, КПД-та и прочие. И без толкова интеграли и диференциали като на мен ми трябва основно статистика. Уф, ще се оправя някак. Просто няма да има стипендия този семестър.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Идва ми да го нашамаря. Забрави си телефона в Пловдив, аз сега откъде да знам, че си е стигнал жив и здрав до блока в Студентски? Искам да го изчакам да се появи в скайп, ама сууупер много ми се спи, направо ми се умира. Ще чакам.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Оф не знам и аз какво да мисля вече. Току що се прибрах, скарах се с най-добрата ми приятелка, казах и неща за които съжалявам .... Но и тя не беше права да ми се сърди за тъпи неща. Не знам какво да правя - ако я потърся ще си призная, че съм виновна, а ако не я... Ох не исках да става така ....
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Замечтана..

Мега фен Аватара на Зайче..
    Точно се прибирам. Очите ми направо се затварят. След малко отивам да си чистя грима и си лягам, че и без това утре сме на училище. До колкото разбрах и класна ще правим, а аз дори не съм си погледнала програмата каква е. Пълен ужас.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Изморен, но спокоен и удовлетворен от днешния ден.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Айдееее, черпя всички съфорумници Имате по една бира от мен!

Хубаво ми е. Днес деня ще бъде ъх ужасен. Цялото даскало ще се изсипе да ми гледа растите, и да ми чистити рд-то. Идва ми се да се завия през глава и да не ставам от леглото въобщее.

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^рожден ден? Ако е днес, честито, да си жива и здрава! (ако не е - когато е )

Утре трябва да стана в 7. ;( Имам да свърша малко дипломатическа работа (хъхъ), после на даскало да дам едни документи и после евентуално на плаж, ако е хубаво времето. Време е вече да откривам сезона, направо ме е яд на миналата седмица, че не можах да отида по-рано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си