- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Гадно... отношенията ни се развалиха точно като си заминава- едната причина да стъпвам в умрелия университет вече я няма... сега ще влизам и колкото и да се оглеждам , него няма да го има ... пък и имен ден има-да е жив и здрав, няма да му досаждам с тъпи пожелания
отчайвам се....мислех че имам шанс преди, но сега просто дори и мисълта да имам нещо общо с него е толкова нереална, а предполагам, че в неговите очи - смешна ако си имаше представа, че не ми излиза от главата и постоянно мисля за него ....ще ми се да можех да предприема нещо, но в случая ще се дръпна...нямам избор ...иначе ще изглеждам глупаво (сама го осъзнавам че съм зле) и не искам да развалям чужди взаимоотношения(за които той искаше съвет от мен и аз му го дадох и за което сама съм бясна на себе си че го направих, но нали съм доброто приятелче на което можеш всичко да споделиш и то да ти даде акъл кво да правиш...) дори не знам как са се държа....и преди съм попадала в такива ситуации и реакцията ми беше отдръпване....а не искам и сега да е така....
Зле, тоя махмурлук ме държи 2ри ден и направо ми се мре. Имам да върша 100 неща, а се чувствам като дрипа.
Welcome to the Jungle...
Изморено,въпреки напоителния сън.
Минавам през тая преизподня за ен-ти път и о,да-с опитът ми става все по-лесно да излизам от трапа,но...от месеци чувствам,че е крайно време да започна да го заобикалям,след като краката ми са прекалено къси,за да го прескоча.
http://adyulgerov.blogspot.com/2011/11/blog-post.html
Все още драпам на трети стадий.Моя грешка.
Той няма вина за това,че е избрал да играе ролята на шахта.Има това право-а аз имах и все още имам свободата просто да не хлътвам вътре,нали..?
Нека пийнем малко кафе все пак и нека денят да си започне,както си му е редът.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Пуши ми се. Мързеливо ми е. Тъпо ми е. Незадължително в тоя ред. Неамбицирано също. А трябва да избирам.
Надявам се нещо да изскочи за довечера, че хич няма да е здравословно да продължа да се разкашквам из нас.
Като цяло ми е добре.Времето е хубаво и как ми се ходи на плаж,макар че после знам, че бързо ми омръзва!
Не съм в настроение, изморен съм, търся смисъла на живота, абе зле с една дума.
Хубаво ми е, усмихнато ми е, влюбено ми е. <3
Дроб съм! Не мога да се наспя днес. Май ще има рокади, ако така я карат някои хора. Искам още една вечер с нея, ама няма...
Писна ми от малоумното ни висше образование. Биолог съм, да ви е*а, не съм мастър физик, не съм математик, не ми трябват и никога няма да ми трябват тия простотии. Молекулярна биология се записах, уча повече физика от тези в техническия. Хах, имам повече физика и математика отколкото каква да е биология. Пфффф...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Излизам след малко. Нямам търпение да отидем на именния ден, да стоим 1-2 часа, да се видя с който трябва и да се прибирам вкъщи.. някво тъпо ми е. ;///
Некво никво ми е ... От снощи ме е насмел гастрита, и ме боли единият бъбрек яко. Иначе днеска си направихме една хубава разходка с приятелят ми. Отделно се чувствам доста раздвоена и объркана емоционално ... Това лято ще си е изпитание, имайки се в предвид колко ми е слаб ангела ... Даже май вече отдавна е избягал от мене ....
Малеее то няма как да съм повече изнервен :X Ни колата наред,ни хората около мен наред..а аз съм пълен аут...Писнало ми е вече,едно нещо няма да се получи както искам ве да го ева... :@
>>DjBelev<<
Ммм супер съм. Днеска първа баня, открих сезона. Водата си е още доста студеничка, поне за мен, напекох се. Накрая ме хвана и дъжда, ама се очакваше.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да, знам, просто понякога имам чувството, че се опитват да ни гласят за професори по всичко. Тепърва имам колоквиум, тест, тема и устно изпитване по физика, а по органична химия (която ми е извънредно необходима) има чак след месеци един мижав тест. Види ми се, че нещата не са много преценени. Приятелят ми учеше в ТУ и даже той не се оправя с голяма част от задачите в конспекта. Щеше ми се да са измислили един конспект по-подхождащ за биолози. С биологичните примери. С повечко електростатика, оптика и по-малко инерчни моменти, КПД-та и прочие. И без толкова интеграли и диференциали като на мен ми трябва основно статистика. Уф, ще се оправя някак. Просто няма да има стипендия този семестър.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Идва ми да го нашамаря. Забрави си телефона в Пловдив, аз сега откъде да знам, че си е стигнал жив и здрав до блока в Студентски? Искам да го изчакам да се появи в скайп, ама сууупер много ми се спи, направо ми се умира. Ще чакам.
Оф не знам и аз какво да мисля вече. Току що се прибрах, скарах се с най-добрата ми приятелка, казах и неща за които съжалявам .... Но и тя не беше права да ми се сърди за тъпи неща. Не знам какво да правя - ако я потърся ще си призная, че съм виновна, а ако не я... Ох не исках да става така ....
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Точно се прибирам. Очите ми направо се затварят. След малко отивам да си чистя грима и си лягам, че и без това утре сме на училище. До колкото разбрах и класна ще правим, а аз дори не съм си погледнала програмата каква е. Пълен ужас.![]()
![]()
Изморен, но спокоен и удовлетворен от днешния ден.![]()
Welcome to the Jungle...
Айдееее, черпя всички съфорумнициИмате по една бира от мен!
Хубаво ми е. Днес деня ще бъде ъх ужасен. Цялото даскало ще се изсипе да ми гледа растите, и да ми чистити рд-то. Идва ми се да се завия през глава и да не ставам от леглото въобщее.
^рожден ден?Ако е днес, честито, да си жива и здрава! (ако не е - когато е
)
Утре трябва да стана в 7. ;( Имам да свърша малко дипломатическа работа (хъхъ), после на даскало да дам едни документи и после евентуално на плаж, ако е хубаво времето.Време е вече да откривам сезона, направо ме е яд на миналата седмица, че не можах да отида по-рано.