- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Хмм мноого ми е криво. Някакви гадости се случват на близки мои хора и колкото и да се опитвам да се абстрахирам не мога. Кофти ми е, че се случват такива неща. Така ми се иска да живеем в по-добър свят, но..уви. Щом на мен ми е кофти си представям какво им е на тях...
Друга мисъл в главата в момента нямам.
Че то било предимство да си забрави телефона... Скайп, камера, найс.
бати густото.
Пак са наговорили глупости на майка ми. Някой хора си нямат личен живот, просто.
То само това да беше - добре, ама още колко неща имам на главата. Уж на тези години трябва да съм безгрижна, единствения проблем да са ми уроците, обаче друго излиза..
Живота е несправедлив. Да, знам че има толкова много хора, които нямат пари за хляб и т.н., обаче толкова неща ми тежат просто.. не е истина..![]()
След 15 минути имам контролна , стискайте палци всички :Д
http://www.youtube.com/watch?v=dFVxG...eature=related <3333
Боли ме сърцето, душата, физическа болка изпитвам, като калкулирам колко кеш съм изхарчила днес, и то за глупости. Зверски глад ме мъчи и финансите ми излитат за ядене и кафета, да го таковам в тегавото. Че и съм като Луси от онзи филм и ми се активизира алергията в най-неподходящите моменти. Проектите си вървят с пълна пара, обаче се изморявам най-вече заради ония малоумните мушмули, с които се налага да работя в екип, просто... нЕма такива втори. И слава Богу!
Просто нямам думи,с които да опиша как се чувствам.
Болно ми е..
Искам нещо невъзможно и това ме убива.
;/
аз...ами по-добре съм....поне така мисля....
Гледам малко по-оптимистично на нещата от вчера и стана нещо, за което направо много се радвам! И кое е то? Спря да ми пука! Преди ми пукаше и това ме изяждаше а сега сякаш съм волна птичка и искам да полетя доста високо!![]()
Засега всичко е добре....да се надявам че ще се задържи така дълго :д
ии като се замисля от сега ме хваща мързела толкова работа ме чака че чак :д ще ми е странно и някак със затаен дъх ще гледам как хората минават покрай картините ми и се заглеждат в тях ... ох само като се замисля и вече тръпна в очакване да лепя рекламните брошурки по квартала :З
уморено ми е ми се спи, нямам търпение да дойде утре и тя да спи в нас <3
Не очаквах такова развитие. И това в хубавия смисъл на думата. Надявам се утре да не бъда "изненадана", че и без това по тънък лед ходя. Нищо, че успях да се размина уж, ама за сега и колко съм се разминала само аз си знам.. ;д Това ще ми бъде изкарано през всяка възможна дупка на 120%. Особено, ако продължавам да бъда толкова твърдоглава и лоша. Едва ли не съдистка ще ме изкарат.
Мисля да му пиша най-после в скайп и да се изясним, защото така не може вече. И двамата сме големи инати и не можем да преглътнем достойнството си за едно извинение. Много е лошо като се съберат два напълно еднакви характера.
И все пак чувствам се някак си облекчена. Знам, че сигурно пак ще имам доста проблеми, но усещам някакво облекчение в себе си. Дано пак да се размина със сериозните последици, ама едва ли.. все пак не може всеки път да излизам суха от водата. И тъпото е, че го осъзнавам и пак продължавам с глупостите. Зодия инат..![]()
![]()
Супер съм.Днес се сдобрихме с гаджето след двуседмична раздяла!
Нямам търпение вече да съм с него... Ужасно ми липсва.
Проклета физика... Нищо не разбрах от задачите за закона на Гаус. Пълна трагедия.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хубаво ми е. Въпреки че обикалях цял ден напред назад за нищо.
Приятно изненадана съм от едно момче - толкова присърце ми взе проблема , че чак ми написа той писмото (не че сама не мога, ама нали немският му е роден език), намери плик, помогна ми да го пратя, беше толкова загрижен, чак ми стана забавно. А по принцип само пие. Мамин сладък.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Дали от обща култура и чрез нет пауър няма да имам 6 по право
Искрено ти съчувствам. Все едно аз съм го писала. Писна ми да нося некадърници на раменете си! За 3 дни трябва двама души да оправяме кашите забъркани от тримата малоумници, които влачим цял семестър.
Иначе ми е добре. Леко ми е нервно за утре, нямам търпение да започвам вече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
БЯСНА! Напълно бясна!
Знаех си, че беше прекалено хубаво, за да е истина просто.
Не, просто... не се издържа. Ако не стане на нейното - край. После аз съм била егоист?!?!?!?!?!?!
Баси...цял ден нямаме вода и още нямаме.......интернета същата работа,чак ся го пуснаха него...ама вода трябваше да имаме "уж" вече :@
>>DjBelev<<
Толкова ми е объркано..иска ми се всичко да си е на мястото;
Искам го толкова силно , а това, че е твърде далеч, а в същото време - твърде близо ме убива и ме подлудява .
Не знам вече как да действам..не знам
Има нещо магическо в това място. Нещо свръхествествено...
Там се запознах с първата си истинска любов (aka бившия) и там прекарахме 95% от връзката си.
Сега отново се връщам там и усещам същото, което усещах и преди 3 години. Сякаш времето се връща... Чувствата ми към него ги няма, но на това място е останало някакво усещане за цялост, някаква позитивна енергия... В последните няколко дни имам чувството, че си намерих всички загубени неща - вдъхновението например.
На въпросното място срещнах двама младежи, приблизително на годините на бившия, които страшно ми напомнят на него.
И изпитвам странното желание да се запозная с тях.
И спря да се върти за миг земята..
Оф пак стана 2 часа, а аз пак будувам. ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО ! Лягам си, че ще си изпуша цигарите...![]()
И тая сенна хрема ме побърква :@ :@ Да идва Юни месец, че съм в мазната незнаенка ;х
Дано утре не ме държат пак до 11, че ще се побъркам !
Няма 9 часа, а аз се късам от рев и се чудя на кой свят съм.
Ебаси бездушната, честно. За ебаси мижавото "провинение"... да й имам криворазбранана обич.
Ядосвам се на собствената си наивност - тоя случай е ставал вече милион пъти, как можах да повярвам, че всичко ще е наред, защото си прекарахме толкова хубаво оня ден?!
^ Какво толкова е станало?
По темата: Само още час и започваме биохимията!!За първи път!! Той вече бая ми липсва....
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първата ми мисъл като се събудих беше: Няма да успея да науча цялото.
Обаче с кафенцето на терасата се получиха работите. Горда съм, че за по-малко от час научих 1/3 от уроците. Сега ми остават още 2 части, които са сравнително по-къси. Едната ще я науча сега, а другата след закуска.
Денят ми започва много добре!!!
След снощи не вярвах да успея да стана толкова рано, но...
Не съм си виждала още момчетата, но има време. Денят е дълъг.
И спря да се върти за миг земята..
Може да се каже добре, но е сутрин и не знам какво ме очаква още в днешния ден.![]()
Проблем след проблем.
Имам супер много за учене,не знам как ще издържа до края на тази седмица.Всичко гадно събрано в рамките на няколко дни.Не че другата се очертава да е китка де..
И на всичкото отгоре се чувствам изгубена.
Отново.
Как за тоооооооооооолкова много време нищо не се е променило?Как е възможно да изпитвам същото?