.
Затворена тема
Страница 108 от 120 ПървиПърви ... 85898104105106107108109110111112118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 676 до 2 700 от общо 2992
    Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Не съм вярвал, че след последните има-няма 8 месеца ще кажа "то било хубаво да си постоиш вкъщи" . Може би фактора "право на избор" играе главната роля в случая . Ох днес съм чак от 5, ще си помързелувам после кафенце с някой авер и ще ходя да се трудя.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Да се смея ли, да плача ли?! Аз и преди съм го казвала и пак ще се повторя. Живота ми е пълна пародия. Как може такива глупости да се тълкуват и "наказват" едва ли не. Е, добре де, минах без наказание и този път. И да, заслужавам един бой, ама пред ТЯХ ще отричам до последно. Ще се правя на невинна и точка. Никой не може да ме накара да си призная нещо, което би ми навредило впоследствие.

За пореден път доказах на себе си колко съм твърдоглава, ината и понякога много срамежлива. Не че толкова ме е страх да се извиня. Страх ме е от отговора, ако изобщо има такъв. Мразя такива ситуации.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Зайче...колко има още да се изненадваш от живота...

Аааа еб*си кефаа...изкъпах се,обръснах се...след 40 часа без вода се чувствах като неандерталеците от филмите дето ги превръщат в хора направо съм нов човек сега ся да се суша и да се качвам на ракетата (която мяза на мен преди малко,трябва да я водя на автомивка че...) и отпрашвам за училище че останаха 3 дена
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Отчайвам се вече..матурата наближава, а аз само си губя времето, вместо да седна да уча.
    Чак се ядосвам на себе си, може ли да ме мързи чак толкова?
    Поне още няколко дни и завършвам.
    Трябва да си купя обувки.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    ^ Е к'во мислиш, че като завършиш и купона почва ? Хаха, тъкмо обратното е Къде е това "лелееее трябва да си науча за утре", изразяващо се в най-големите ми проблеми

Anyslut.. Обядвах и след малко изчезвам. И днес ужасно много ме мързи (като всеки ден), чак сам се изумявам от себе си на моменти. Ако имаше Световно по мързел, щях да съм поне в челната 10ка Само се моля да не ме държат пак до 11, че тогава ще си ебе майката и ще ми заминат плановете, но да видим =]

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Отчайвам се вече..матурата наближава, а аз само си губя времето, вместо да седна да уча.
    Трябва да си купя обувки.
    same, ама имам обувки, които ще върна поради дефект и айдееее, пак по магазините!мързи ме.
    а сега нагъвам домати и ще ям скумрия. днес правих, даже още се пече на скарата.
    баси, хора, колко е гнусно да чистиш риба... черва, лайна, кръв... направо плиска червена гадна кръв.
    и не се учудвам че нечистоплътните девойки ги сравняват с риби :д хахаха.. лигаво ми е..

edit: рибата ми е божествена.. заслужаваше си кървавата баня, хахаха.. само дето не мога да изтрия от спомена си очистването на толкова много черва и гняс. и това малко ми убива апетитът. но е вкусно.
    Последно редактирано от jghgh : 05-09-2012 на 11:09
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен
    Хохо .Кой е отличникът на групата по английски .Почти се чувствам горд хаха

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    You are not alone
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на sapphirr
    как се чувствам?- нека да го кажа така:ако вляза в офиса с автомат,един пълнител няма да ми стигне...

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Зайче...колко има още да се изненадваш от живота...
    Мда.. Като се има на предвид, че живота ми едва сега започва.. чак не ми се мисли за нататък какво ще става. ;dd

пт: Взех малко да си оправям настроението. Харесах си много хубави платформи и приказвах с едно момиче за обици - моята страст. Ах.. <3333333

Ей не такива филми няма просто...е*баси истеричката и параноичка-ще ми държи сметка аз как се държа и аз къде ходя и защо не казвам...пфффф.Все някой ще ми развали настроението и започвам да се притеснявам за излишни глупости.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Упс, леко неприятна изненада, но се разминах без последици. Засега. Добре, че минах през магазина, за да се подмажа.
    Хм, не е като да ми е зле - свърших си всичките задачи за днес, утре трябва да се занеса до даскало, за да дам два-три документа и до туристическата агенция да проведа един разговор.
    Мойта приятелка нещо пак я е изпраскала лошата сачма и сега се чудя дали е добре или просто преувеличава за стотен път. Блах.
    Ох. Само като видя купчината с учебници, които трябва да свърша заради матурите и ми призлява. Защо не седнах да уча по-рано!! (присъединявам се към клуба на неучащите, които трябва да учат :Д )

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Имайки предвид факта, че ми се налага да уча по физика, изненадващо добре :Д. Ако намеря учебник тая вечер може и да почета, ако не - утре е пълно с безсмислени часове преди контролното, които да използвам пълноценно.

Дано да завали пак.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

anonymous708973
    Guest
    Безсилна. Какво да го правя това коте дори ако го взема вкъщи? Идея си нямам как се гледа, супер трудно ще му намеря стопани вкъщи, имам куче и алергична към котки майка. Баси малшанса. Суперкриво ми е.

Голям фен
    Дай го котето на мен.Друг стопанин няма да му трябва.

Спи ми се много и ми е уморено , а ми мрънкат да излизаме на бар тази вечер.Утре имам микро , но се тая.Обща култура фтв

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Супер ми е денят!Ехехехе.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Дай го котето на мен.Друг стопанин няма да му трябва.

Спи ми се много и ми е уморено , а ми мрънкат да излизаме на бар тази вечер.Утре имам микро , но се тая.Обща култура фтв
    Сериозен ли си? От Пловдив ли си?
    Все тая... котето сигурно вече е с хипотермия. Котенце на 2-3 дни макс, взели го от майка му, сложили го на на стиропор в студения подлез, а навън вали, изобщо...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Бих го взела котенцето. Много искам коте. Няма ли на кого да го дадеш?

Хубаво ми е, макар и малко скучно.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сериозен ли си? От Пловдив ли си?
    Все тая... котето сигурно вече е с хипотермия. Котенце на 2-3 дни макс, взели го от майка му, сложили го на на стиропор в студения подлез, а навън вали, изобщо...

Къде е сега това коте? Защо не пуснеш обява? Сещам се за няколко места, ако искаш да ти дам линк.
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Късно.
    -------

Голям фен
    Вие не хващате иронията ми май.Щях да го дам на кучето.Прекалено много котки има пред мен , които ми оставят следи върху колата.От Пловдив , София и Варна съм.Не може да ми пука по-малко .

Нещо съм в едно от гадните ми настроения и не е заради загубите на покер.Май.Да видим кой ще го отнесе.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    мале на голем кеф съм!
    и участия в изложби ни уредиха и са ще ходим и на моренце - екстра кво повече да искам

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Денят ми стартира с новината за чичо, но благодарение на най-близките си хора се чувствам по-добре. Надявам се от утре да бъда по-спокойна и да съм опора за семейството си.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Вие не хващате иронията ми май.Щях да го дам на кучето.Прекалено много котки има пред мен , които ми оставят следи върху колата.От Пловдив , София и Варна съм.Не може да ми пука по-малко .

Нещо съм в едно от гадните ми настроения и не е заради загубите на покер.Май.Да видим кой ще го отнесе.
    Прасе.
    ------

Криво ми е .. искам да се събера най-после и да реша как да действам вече;
    тъпо е,че той не си мърда пръста.
    и ме е яд.
    ама ще продължавам и няма да се спра.
    оф ,да минава утре, че не издържам вече:<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си