- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
притеснено ми е![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Палаво ми е, а не ми връзват, бива ли такава несправедливост?
Отделно едни младежи ме налазват упорито от месеци, да дишам не ме оставяха доскоро, а сА отведнъж изчезнаха. И двамата. Без предислов. Преди ми бяха тоолкова досадни, а сА съм в чуденка къде са. Дори план Б не ми остана. :д
Не добре. Но ще ми мине... рано или късно. ;]
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Прекрасно.
Взех си всички практически изпити с отличен, през ден-2 ми грейва едно хубаво, сладко слънчице и ме гушка <3. Задоволена съм на макс и общо взето май ще се справя и на теоретическите. Щастливо ми е. <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пълният мармалад съм в момента ...
От 7 заранта съм станала заради изпита, но поне го взехПосле айде на гости в моя, без дори да мина през нас да си оставя торбата с папката. Отивам аз изморена и сънлива. А преди това 5 дни бяхме на сухо заради ш*баната ми менструация. И като се почна ... 2 пъти по 2 часа диво и на макс. Е разказа ми се играта честно! Но поне е от хубаво. Сигурно ще лягам скоро, че съм гроги ...
А утре се очертава много хубав денЩе прочета малко за следващият изпит, после отивам пак в моя ама тоя път с преспиване
Ще се наваксва и ще се пие на макс.
благодаря за всичките тези години лутане, защото сега имам чувството, че намирам себе си, че светът и животът за мен се възраждат.
да, знам, че звучи патетично, твърде емоционално, и сигурно не е обективно. но наистина се чувствам като .. все едно ще се преродя всеки момент, все едно се пречиствам.
не искам никога да спра да се уча, искам да научавам още и още неща.
от страданието в крайна сметка има смисъл, особено екстремното такова.
след това наистина придобиваш познание, и най-накрая си способен да продължиш напред, да се промениш.
а в промяната е животът, не в статичността.
бих цитирала малко Айнщайн тук, но ме мързи да търся цитатите, които са най-уместни да сложа тук.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Чувствам се бодра и свежа .Обичам да ставам рано сутрин.Казват,че хората ,които са раннобудни ,са щастливи![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Щастливо ми е, весело ми е бахти якото събуждане![]()
Дадададада! Петъкпетъкпетъкпетъъъък!! По-щастлива съм от малко дете, получило цял кашон близалки. Не! По-щастлива съм от себе си, получила цял кашон хубав шоколад? (possible?)
Той се прибираааа и ще си е тук почти месец, само 2-3 пъти трябва да иде до София за изпити. ЙЕС БЕ!
^ Браво, браво! ;]
Представям си за един месец какво мачкане и гушкане ще падне.
Бива. Втора смяна на работа. Има време. Има доста време.
Нямам търпение за 22-ри.
Днес съм изключила от мислите си училището, приятелите, уроците, семейството, задълженията... всичко. Абсолютно всичко. Единственото, което ми се върти в главата е НЕДЕЛЯ. Неделя. Неделя. Неделя. Нямам думи, с които да опиша колко много надежда се спотайва в мен за този ден. Единственото, което знам е, че ще е тежък и изпълнен с вълнения ден. А пък дали краят ще е хубав или не, това не знам. Но се надявам на първото. Много се надявам.
И спря да се върти за миг земята..
Добре.Не ми се ходи на даскало,вчера хубаво си починах,а и плановете за вечерта нещо не ме радват много,може би ако нямаше да идва щеше да е много по-добре..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
като блъсната от камион. и така изглеждам. нямам търпение да ме изпишат. :/
УМОРЕНААААА! А колко още работи ме чакат.
maDamn
Чувствам се нормално, кафето ме ободри и съм готов да се справя с домашните задължения. После към гарата. Чудя се какво ще е усещането да се срещнеш с човек, когото познаваш отдавна, а не сте се виждали от повече от 10 г.
Довечера ще се видим на по чашка с едни нови и интересни познати.
Задава се нова песпектива. Жалко, че е далеч(на). Защо все трябва да проявявам волско търпение за най-хубавите неща в живота ми?
Welcome to the Jungle...
Хубавите работи ставали бавно...
А аз дали не ударих кьоравото отново?!?!?!?! Взех си практичния по анатомия и то с 4 (което при нас е като 6)и то при възможно най - трудния преподавател. Няма такъв кеф просто... Цялата систематична анатомия, 8 животински вида... и всичко т'ва за 4 дни. Направо се гордея със себе си. Теорията ми виси, но най - страшното вече мина. Сега единственото, което искам е мишката ми да се сети да ми даде малко любооов....
А понякога изобщо не стават...
Никакво ми е. 'Ма буквално. Не ми е вкусна цигарата, не ми е вкусно кафето, не ми е вкусен шоколада, не ми е удволетворено, нито пък нещастно, не съм уморена, ама не съм и енергична, някаква ей такава неопределеност ме е налегнала и няма отърване. Единствено в момента знам, че искам да се мушна под юргана с приятно четиво, откъсната от целия свят.
Носталгично ми е.. Липсва ми лятото!
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
aaaaand myth approved! Игнор на някого и почва да ти обръща внимание... трудно е в началото, после ти става все тая и... губиш интерес.. от другата страна - обратното! И УЙ! Смисъла - ник'ъв.. аман от "да има интрига".. интригата си е*а майката!
Ох писна ми как може да са толкова неорганизирани и винаги всичко да се решава в последния момент???...А бях в добро настроение,ама винаги има как да ме изнервят...
всъщност доста добре. беше един много хубав ден, с мързелив край както винаги, трябва да си скъсам задника да решавам задачи по математика и по химия, но и двете са важни. два дни в задачи ще са както се вижда от сега, пък искам само да си лежим под одеалото мързеливо с моя и да му се радвам. ех.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Попаднах в душевна дупка. Всичко е против мен, дори аз съм против себе си. Мотивация никаква. Пуснала съм се по течението и не виждам бряг, на който да стъпя. А ми е време да се изправя на краката си. Имам нужда от подкрепа, но няма как да я получа ако не спра да го изолирам от проблемите си. Толкова дълго съм била силна, че май съм забравила как да съм слаба.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Идеално както винаги !! :* :*
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!