.
Затворена тема
Страница 110 от 120 ПървиПърви ... 1060100106107108109110111112113114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 726 до 2 750 от общо 2992
    Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    My head is full of shit
    Утре имам класна по БЕЛ на "Заточеници " от Яворов. Мисля ,че сте се представя върховно :d
    Иначе ми е некво страхотно добре !
    Знаеш си темата ?! Нашата дебела кранта реши, че ще е върху всичко от 2ри срок, минава и раздава текстове на всичките произведения, които се учат и какъвто ти е късмета, всеки пише на различно нещо... Все едно пъм ми трябва глупавата и оценка от матура...

Инак съм добре, леко заспало, но и това ще се оправи с кафенце ей сега. Дано денят да е хубав!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ебаси шибаните дни се заредиха. Много се притеснявам щото де що хронично и нехронично имам, се обажда, точно когато не трябва. В момента трябва да давам 120% от себе си, а аз не мога и 30 да дам. Ужас някакъв и безумие.

Спи ми се.... А пък имам куп задачки за вършене! Искам да мога да контролирам времето, че все не ми стига или един път поне да се организирам като хората

Добре ми е. Малко скапано,но добре.Свикнала съм да не получавам това което искам!

Супер фен Аватара на djipsito
    Чудя се на хората, които влизат в някой форум само да дадът отчет кво са правили, изтъкват някоя глупост и после "не им виждаш очите" с дни..

Квай таз мания да се показваш, не знам.. Като една друга, никъде нищо не пише, нищо не знаеш за нея, ама като се наака след анален е първа във форума да го сподели.

Буено, добре съм. Тоя уикенд сигурно партита, плажове, нещо... седмицата завърши супер, дано и уикенда да е така. Ай, Габриел, Габриел <3 мокра ме правиш..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Хабитуриентки .. а-у ? Има ли

Лежерно и просташко ми е xD

Супер фен Аватара на djipsito
    Оле! Май месец --- абитуриенти, вярно бе! Хахах.. ква съм спряла.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на xoxi
    Чувствам се просто... ммммммм.
    Превъртам си тая песен от малко повече от половин час. ( http://www.youtube.com/watch?v=LDtYkOrV4-E )
    И хич не ми се чака до утре...
    Най-накрая се разхладих и настроението ми се оправи.
    Хубав ден!!!
    Обичам се.
    И спря да се върти за миг земята..

Ммм бях на пробна прическа за бала... мисля че стана добре. Реших го да е къдраво!

Ии гушкам кучето, липсваше ми тоя малък разбойник.

А вчера си спомних за доброто старо време... на моменти ми се иска пак да съм 10ти клас... някои моменти ми липсват. Разтърсващият секс с Него също.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Изморена и малко кофти.
    Понякога вярвам прекалено на хората и се ядосвам след това.
    И умирам от жега.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Отегчена от всички и всичко. Искам да се видя с него, да си пишем поне, ама .. тц.

Голям фен Аватара на alchy
    Изморен..,,..

Мега фен Аватара на Зайче..
    Прекрасен ден. Изобщо не очаквах такова развитие. Мислех, че това ще е поредния ден, в който отивам на училище, прибирам се вкъщи, отивам на кафе и се прибирам, но не! Ех, всеки ден да ми беше такъв..
    Щастливо ми е! ^^

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Страхотен ден ! Обичам я! <3

Супер фен Аватара на Glamour92
    Пороите ме провокират да слушам странна музика... О.о
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Разочарована съм. Много, много. Ще ми се да тегля чертата, обаче в момента съм афектирана и май ще трябва да изчакам, докато почна да функционирам нормално. Бая емоционална съм станала, гадно емоционална чак. Ти да видиш. Лошото е, че всичкия тоя душевен мармалад ми се отразява и на здравословното състояние, пък както цъфтя и връзвам в момента, само това ми трябва.
    Чудя се в момента дали ме гони ПМС, дали от гадната температура и от болката ми се замайва главата и се вкарвам в някви филми, де факто, винаги може да стане по-зле и е било по-зле, просто... натрупа се много отведнъж. Има някви свежи моменти и другото всъщност бих го преживяла, просто се чувствам наистина отвратително и тва състояние на дроб ми убива ентусиазъм и желание да правя каквото и да било, и да реагирам, по какъвто и да било начин. Ама не е честно, хич даже, да съм толкова зле и да полагам неистови усилия да се вкарам във форма, за да съм на линия, а отсреща да получавам някво неглижирано отношение. Ебаси майката. Пръста няма да си мръдна повече, квото ще да става. Мисля да мирясам с тия глупости вече, че човек трябва да се развива, да се занимава с нови неща и прочее захаросаности, и да си дълбая само в нишата, в която съм най-добра и в която искам да се развивам.
    Навън вали прекраасен дъждец и дано се задържи така събота и неделя, 'щото... "изключвам телефона си и дим да ме няма".
    Ии да, много се радвам, че го набихме на Испания.

Мега фен Аватара на xoxi
    Мисля, че някой паяк ме е захапал.. цели 4 пъти. Вече 2-3ти ден стоят тея подутини и сърбят ужасно много. Гр.
    Иначе се чувствам перфектно.
    За момента се чувствам 98% щастлива.
    1% него го няма. 1% си свалих обеците.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Оф цял ден празнея в нас над форумО и гледам филми.. Ебати празния ден !

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ох, прегракнах да крещя "1, 2, 3, 4, 5, ... 12!!!". Това май е единствената част от абитуренството, която искрено да ме радва
    Много ми стана гадно, не искам да се разделям с тях, сега за малко да се разплача в таксито. Имам си ги за цяло лято повечето, ама ми е мега гадно, Искам да съм 8 клас - толкова неща бих променила.
    Ох, не ща да идва тоз' бал. Тогава 100% ще ревна. Пф.
    Иначе съм горда от себе си - кажи-речи цяла седмица го давам на здравословни фрешове сутрин вместо кафе. Днес ми се обадиха и за работата, ама ще я откажа, нещо не ме кефи идеята.
    Ох, много ми е сдухано. 'Баси. Искам да си живуркам в една къща с тях, толкова много ги обичам.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Доволно пийнал.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Спи ми се. Кой ме кара снощи да си лягам в 1.40?!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Много доволна.Намерихме си супер яката работа,нямам търпение да минават балове,матури,държавни и да започваме.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    охх е ма и мен да драсна нещо
    снощи на рд-то абе помня сичко обаче са ми трепери душицата кво са снимали и дали ще качат нещо в фейса....не се бях напила нищо подобно в това състояние бих била лесна мишена за всеки затова пийнах малко колкото да ми стане кеф....и както си седях мирно и си приказвах ме дръпнаха на "данситга" и ми вързаха онова с монетките за кьочек (не знам как се казваше) и ...абе да се надявам че не са ме снимали :д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    С-т-р-а-х-о-т-н-о!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си