- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Знаеш си темата ?! Нашата дебела кранта реши, че ще е върху всичко от 2ри срок, минава и раздава текстове на всичките произведения, които се учат и какъвто ти е късмета, всеки пише на различно нещо... Все едно пъм ми трябва глупавата и оценка от матура...
Инак съм добре, леко заспало, но и това ще се оправи с кафенце ей сега. Дано денят да е хубав!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ебаси шибаните дни се заредиха. Много се притеснявам щото де що хронично и нехронично имам, се обажда, точно когато не трябва. В момента трябва да давам 120% от себе си, а аз не мога и 30 да дам. Ужас някакъв и безумие.
Спи ми се.... А пък имам куп задачки за вършене! Искам да мога да контролирам времето, че все не ми стигаили един път поне да се организирам като хората
![]()
Добре ми е.Малко скапано,но добре.Свикнала съм да не получавам това което искам!
Чудя се на хората, които влизат в някой форум само да дадът отчет кво са правили, изтъкват някоя глупост и после "не им виждаш очите" с дни..
Квай таз мания да се показваш, не знам.. Като една друга, никъде нищо не пише, нищо не знаеш за нея, ама като се наака след анален е първа във форума да го сподели.
Буено, добре съм. Тоя уикенд сигурно партита, плажове, нещо... седмицата завърши супер, дано и уикенда да е така. Ай, Габриел, Габриел <3 мокра ме правиш..
Първоначално написано от antifashionshit
Хабитуриентки .. а-у ? Има ли
Лежерно и просташко ми е xD
Оле! Май месец --- абитуриенти, вярно бе! Хахах.. ква съм спряла.
Първоначално написано от antifashionshit
Чувствам се просто... ммммммм.
Превъртам си тая песен от малко повече от половин час. ( http://www.youtube.com/watch?v=LDtYkOrV4-E )
И хич не ми се чака до утре...
Най-накрая се разхладих и настроението ми се оправи.
Хубав ден!!!
Обичам се.
И спря да се върти за миг земята..
Ммм бях на пробна прическа за бала... мисля че стана добре. Реших го да е къдраво!![]()
Ии гушкам кучето, липсваше ми тоя малък разбойник.
А вчера си спомних за доброто старо време... на моменти ми се иска пак да съм 10ти клас... някои моменти ми липсват. Разтърсващият секс с Него също.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Изморена и малко кофти.
Понякога вярвам прекалено на хората и се ядосвам след това.
И умирам от жега.
Отегчена от всички и всичко. Искам да се видя с него, да си пишем поне, ама .. тц.
Прекрасен ден. Изобщо не очаквах такова развитие. Мислех, че това ще е поредния ден, в който отивам на училище, прибирам се вкъщи, отивам на кафе и се прибирам, но не! Ех, всеки ден да ми беше такъв..
Щастливо ми е! ^^
Страхотен ден ! Обичам я! <3
Пороите ме провокират да слушам странна музика... О.о
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Разочарована съм. Много, много. Ще ми се да тегля чертата, обаче в момента съм афектирана и май ще трябва да изчакам, докато почна да функционирам нормално. Бая емоционална съм станала, гадно емоционална чак. Ти да видиш. Лошото е, че всичкия тоя душевен мармалад ми се отразява и на здравословното състояние, пък както цъфтя и връзвам в момента, само това ми трябва.
Чудя се в момента дали ме гони ПМС, дали от гадната температура и от болката ми се замайва главата и се вкарвам в някви филми, де факто, винаги може да стане по-зле и е било по-зле, просто... натрупа се много отведнъж. Има някви свежи моменти и другото всъщност бих го преживяла, просто се чувствам наистина отвратително и тва състояние на дроб ми убива ентусиазъм и желание да правя каквото и да било, и да реагирам, по какъвто и да било начин. Ама не е честно, хич даже, да съм толкова зле и да полагам неистови усилия да се вкарам във форма, за да съм на линия, а отсреща да получавам някво неглижирано отношение. Ебаси майката. Пръста няма да си мръдна повече, квото ще да става. Мисля да мирясам с тия глупости вече, че човек трябва да се развива, да се занимава с нови неща и прочее захаросаности, и да си дълбая само в нишата, в която съм най-добра и в която искам да се развивам.
Навън вали прекраасен дъждец и дано се задържи така събота и неделя, 'щото... "изключвам телефона си и дим да ме няма".
Ии да, много се радвам, че го набихме на Испания.
Мисля, че някой паяк ме е захапал.. цели 4 пъти. Вече 2-3ти ден стоят тея подутини и сърбят ужасно много. Гр.
Иначе се чувствам перфектно.
За момента се чувствам 98% щастлива.
1% него го няма. 1% си свалих обеците.
И спря да се върти за миг земята..
Оф цял ден празнея в нас над форумО и гледам филми.. Ебати празния ден !
Ох, прегракнах да крещя "1, 2, 3, 4, 5, ... 12!!!". Това май е единствената част от абитуренството, която искрено да ме радва
Много ми стана гадно, не искам да се разделям с тях, сега за малко да се разплача в таксито. Имам си ги за цяло лято повечето, ама ми е мега гадно, Искам да съм 8 клас - толкова неща бих променила.
Ох, не ща да идва тоз' бал. Тогава 100% ще ревна. Пф.
Иначе съм горда от себе си - кажи-речи цяла седмица го давам на здравословни фрешове сутрин вместо кафе. Днес ми се обадиха и за работата, ама ще я откажа, нещо не ме кефи идеята.
Ох, много ми е сдухано. 'Баси. Искам да си живуркам в една къща с тях, толкова много ги обичам.
Спи ми се. Кой ме кара снощи да си лягам в 1.40?!
Много доволна.Намерихме си супер яката работа,нямам търпение да минават балове,матури,държавни и да започваме.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
охх е ма и мен да драсна нещо
снощи на рд-то абе помня сичко обаче са ми трепери душицата кво са снимали и дали ще качат нещо в фейса....не се бях напила нищо подобно в това състояние бих била лесна мишена за всеки затова пийнах малко колкото да ми стане кеф....и както си седях мирно и си приказвах ме дръпнаха на "данситга" и ми вързаха онова с монетките за кьочек (не знам как се казваше) и ...абе да се надявам че не са ме снимали :д
С-т-р-а-х-о-т-н-о!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!