.
Затворена тема
Страница 114 от 120 ПървиПърви ... 1464104110111112113114115116117118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 826 до 2 850 от общо 2992
    Мега фен Аватара на xoxi
    Малко ми е тъпо вече, че й плеснах такъв шамар днес. Не, че не го заслужаваше.. че даже и по-силен, но... Пф.
    Гладна съм иначе, нямам представа майка ми какво е сготвила, каза, че е изненада... Мерише на пържени картофи (макар, че не ям) иии може да се прежаля за тази вечер. Цял ден съм на един Зайо-Байо.

Чувствам се и малко ядосана, заради премачканото коте, което видях като се прибирах. Някой просто го беше заритал/изхвърлил на дъжда... Жал ми стана първоначално, след това ми идваше да откъсна главата на този, който го е убил.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Тъпо ми е,криво ми е...Трябва да ми дадат награда за най-лоша преценка на хората пффф.Писна ми,писна ми,повече не искам никой да ме занимава.Така ми иде да си хвана чантичката и никой повече да не ми види очите.

anonymous708973
    Guest
    Доста доволна. Понеделникът мина бързо като никой път, имам 2 чифта нови обувки и клъч, идея за подарък за абитуриентската на един приятел (остава само да намеря къде се продава и да го купя :д), чувствам се красива и утре не учим. Добре ми е.

Само той ми липсва в момента...
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-14-2012 на 18:10

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Щастливо някак си.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Зайче..
    Днес с тройки ме посрещнаха на училище и с тройки ме изпратиха. Много тъп ден.
    Купих си боя за коса, която за нищо не става! Дори не ми боядиса малко от малко кичура, на който я тествах. ;/
    Ии най-после снимките ми бяха пратени. ^^
    Във Влас са заредили много хубави бански. Утре мисля да ходя да си пазарувам. ^^

mnogo gadno se chuvstvam iskam si svobodata i jivota obratnoo ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Чувствам се свободна!!! Освободена от тъпото сиво ежедневие! Свърших си работата в регионалната библиотека, написах си и по трудната част от курсовата работа, остана само преписването на около 6 странички от една книга, демек не повече от 2-3 часа работа и за два дни курсовата е готова Дано хвана поне 3ката, че то при тая кобра дето ще ми смята средно аритметична оценка, а не като нормалните доценти с точките и по тях оценката, безобразие пълно ... За жалост и утре пак ще съм леко недоспала ама ... Кво да се прави имам лекция рано рано заранта, на която няма как да не ида. Но след университета се очертава да е доста по приятната част от деня.

Мега фен Аватара на Dagichka
    и отново ми е някво никво. цяла нощ не можах да спя от болки в корема и някви странни, преплетени мисли/сънища за него.. толкова много искам да стане нещо, да се почувствам и аз истински обичана.. иначе изпуснах класното по мат, имам си бележка до сряда, изпускам и контр по гео, ама утре ще ходя наизпращането на 12ти клас, че ще ми липсват бая хора. и тотално си наруших днес диетата, пих кола и ядох шоколад (кръвното ми беше паднало адски), отново се чувствам дебела, кантара за 1 ден показа плюс 1 кг... направо екстра! :/

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от tesitooo Виж мнението
    mnogo gadno se chuvstvam iskam si svobodata i jivota obratnoo ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

А да пишеш на кирилица искаш ли ?

По темата - По необясними причини днес ми е ужасно изнервено, може би и защото съм спал 2 часа за последните 30 и няколко... знам ли ? Макар че преди агресията ме изби на необяснима сдухщина (знам че няма такава дума ). И след малко мисля да си лягам, макар да не ми се спи. Нек'во ник'во ми е.. от както съм се прибрал, което беше около 3 дебилствам у нас и се чудя к'во да правя. Тъпото е, че нищо не ми се прави като цяло. Нямам настроение за нищо.

Голям фен
    Вчера беше ден , който се повтаря само веднъж в годината за съжаление.Разцепихме се обаче

Зле. Скарахме се, тряскахме телефони и крещяхме. Аз дето рядко си изпускам нервите, изпусна ли ги веднъж земята се тресе...
    Толкова мразя скандалите и драмите... ама нямаше как, заслужи си го! Да лъжеш приятелите си... долно, долно, долно, долно и пак долно!
    Сега телефона ми е изключен, поне до утре сутринта... важен ден е утре, трябва да се съсредоточа, да се наглася, да се заредя с положителна енергия и да купонясвам! Предпоследен ден с класа... няма да позволя да ми се помрачи настроението заради "благородната лъжа" на един страхливец!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    хм,ами утре може би ще ги видя за последно, а исках да се оправи всичко,,е понякога и да искаш нещо много силно,няма да го имаш и толкова.. ! каквото и да правиш ..съжалвам,че се развиха така нещата с тях, бяха готини,ще ми липсват определено самото им пресъстие и всички спомени и моменти тъжно е
    иначе утре съм на училище и силно се надявам да се получат нещата и въпреки това да мога и да отида на разходката,която предстои ;р наддявам се,силно се надявам.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на Glamour92
    Ще живея,слава Богу...
    Просто претоварен пекторалис,а не както аз се бях филмирала с пневмонии,плеврити и брр,раци дори.
    Бях подготвена за реч пред близките и напоителен престой в болницата,които за щастие ми се разминаха.
    Ама тъй е,когато човек получава болежка веднъж на 100 години . xDD

*все пак друг път няма да препафквам тъй...рядко е добра идея.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Последно време не мога да говоря с нея...Станала е прекалено щастлива...то е много хубаво де,ама защо си е наумила че може с щракане на пръсти да ме направи и мен толкова щастлив...Утре ми е изпращането...The end of school...не мога да повярвам,утре ще е адски тежко...бахти,как може тея мундеци да ми липсват
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И моето изпращане е утре.
    Нали съм шматка, забравих да си запиша час за маникюр и сега вместо да подремна, правя жалки опити да си направя ноктите.
    Сътворих си много хубави флешове от моделин,смятам утре да си ги сложа, че са ми в тон с роклАта
    /защо никъде няма официални флешове? ;д/
    Попазарувах някакви неща днес, най-накрая си купих обувки,които вече не ми харесват. :/

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Искааааааааам! Пак ме подсети с това лс <3

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Зле. Скарахме се, тряскахме телефони и крещяхме. Аз дето рядко си изпускам нервите, изпусна ли ги веднъж земята се тресе...
    Толкова мразя скандалите и драмите... ама нямаше как, заслужи си го! Да лъжеш приятелите си... долно, долно, долно, долно и пак долно!
    Сега телефона ми е изключен, поне до утре сутринта... важен ден е утре, трябва да се съсредоточа, да се наглася, да се заредя с положителна енергия и да купонясвам! Предпоследен ден с класа... няма да позволя да ми се помрачи настроението заради "благородната лъжа" на един страхливец!
    Пусни го на офлайн/самолетен режим. Ще му излиза изключен, а ти ще можеш да слушаш музика, да си гледаш часа и т.н.

В Пловдив се излива порой в момента, всеки мм валеж за годината за България пада тук в момента. Пък аз трябва да се замъкна до даскало на изпращане... горките абитуриенти, представям си на тях колко им е гадно.
    Сънливо ми е, вчера пак стоях до към 1, което за мен си е много. Чакам да се случи нещо.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ох, добре бе, може ли точно днес да е -20 градуса, като трябва да съм с толко къса рокля и като ще ми измръзне душицата. Офффф тъпо време.
    Добре съм иначе Малко ми е нервно, трябва да си оправям прическътъ и другите момичешки лиготии там, ама хич не ми се занимавааа... Почти не съм спала, не съм свикнала да си лягам толко рано и сега ми е някакво... бодро?
    Нямам търпение след около три часа да упражним броенето.

anonymous708973
    Guest
    Ядосана съм. Ама много.
    Ще ям шоколад.

Мега фен Аватара на xoxi
    Още един випуск ни отлита днес..
    Надявам се да спре да вали до след 6-7 часа, защото не ми се иска да ни набутат цялото училище в залата.
    Някакво ми е влюбено, развълнувано и не ми се стои на едно място. Искам по-бързо да свърши този ден, защото довечера съм с него.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Colouring
    Искам!И то силно.И като си пожелая нещо се обсебвам от него,ама дали ще ми стигне волята?Ще се опитам,че е крайно време вече.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Нещата не са на добре изобщо. Ще стават революции, и аз ще го отнеса.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Колко ми е хубаво цял ден да си се мотая по пижама ама трябва да изляза от вкъщи

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Глупаво, ядосано, мизерно. На пук на мен стана и най-вече на факта, че се зарадвах адски много вчера. Но аз ще си отида сама, ще се зарадвам на организираната изложба и ще си направя всичко на записки после.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    слдмхфкллллллд;кй;флгйнннн нр09тх48ех поъ8р5тъ09еъте5инъгтдгхдфк хг - иначе казано... ИЗДИВЯВАМ ОТ СКУКА !
    Чакам да ми се обадят да ми кажат в крайна сметка ще ме назначат ли, или не. И това ме влудява. Като сложим и за капак, това че днес алергията тотално "is takin' the shit out of me"... денят е толкова прекрасен !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си