.
Затворена тема
Страница 115 от 120 ПървиПърви ... 1565105111112113114115116117118119 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 851 до 2 875 от общо 2992
    Мега фен Аватара на Зайче..
    Супер ми е. Откакто не очаквам нищо от никого съм 6 точки. ^^
    Днес си запазих един бански и утре ще ходя да си го купя, а после ще ям спагети ^^.
    Мда, нещо го ударих на позитивизъм.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Искам на едно 90% от жените шофьори (в Бг по-специално) не просто да им вземат книжките, ами и да им хвърлят по един бой. И нека и на тия, дето изобщо са им дали книжки.

Иначе съм добре, чака ме хубава вечер с приятна компания.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Не е лесно да си прост. Неориентиран, също. Да си на цифра години и да нямаш какви да е приоритети, камо ли да ги степенуваш, вместо това да продължаваш да се носиш по течението и да разчиташ на неволята. Не само, че е тъжно, ами направо си е страшно, по-лошо от глупавия човек няма.
    Не, че мисля да се кандидатирам за "Мис България" и тренирам реч, не е и като особено да ме интересува кой какво, обаче когато почнат да ми се засягат интересите и да ми се изпиляват нервите ежедневно от някакво малоумно нагло племе, просто няма как да остана безучастна и да реагирам хладнокръвно.
    И като изключим дребните моменти на афект - май ми се дава втори шанс да поправя допуснатите грешки в миналото. Или пък колелото се върти и пак ще се заредят моменти на падение и разочарование.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цяла нощ сънувах кошмари. По едно време даже не исках да заспивам отново...
    Ами ако и тази нощ е така?!?!?! Не искам да си лягам!

Иначе се чувствам добре. Той има точно 14 минути за да дойде.
    Не обичам да закъснява.
    Хич.

Другите ми пък две момчета са адски сладури и въпреки, че се дразним всеки ден, само те ми оправят настроението в последно време.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Току що ми съсипаха настроението. По принцип не позволявам хората около мен да определят това как да се чувствам, ама точно с него не се получава. Тежи ми... липсват ми разговорите ни, искам поне да контактуваме... С всичките си бивши поддържа добри отношения, само мен ме държи далеч от себе си. 'Бати...
    Все си мисля, че с времето нещата ще се оправят... иска ми се да успяваме да стигнем поне до "как си?". Тцтц.
    Последно редактирано от onestar : 05-15-2012 на 17:07

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Малко тъжна.
    Английската и по-скоро хората в нея страшно ще ми липсват.
    Изпратихме се както трябва, само че ни поваля доста.
    Студено ми е, ще отида да си взема одеалце

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ o, от къде си?

Изпращането мина стабилно, заболя ме гърлото от крещене, сега хапвам вкъщи и след час излизам за коктейл и дискотека. ^^
    Мъчно ми е. И ми направи впечатление лицемерието на няколко човека, но не достатъчно, за да ми пука. Bitches please
    Дано не вали повече, че цялата се измокрих днес, докато се прибера. :/

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    ^ o, от къде си?
    Пловдив

Супер фен Аватара на Jaune
    заповядвам ви: застреляйте ме

Голям фен Аватара на iwwo_
    Доволно.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ох, утре само ми остана, и после съм 4 дена в почивка йеййй. Ще мързелувам.
    Иначе ми е някак безразлично, празно дори. Иска ми се да си бях при мойте белокоси старци, макар понякога да ме ядосват. *въздишка* от друга страна се и натъжавам гледайки семейства и влюбени двойки да цвъкат наоколо като новопоникнали лалета, докато аз стърча като едно жълто, мръсно жълтурче, чакайки някое дете да ме откъсне и захвърли.

Притеснена.Малко остава,а знам,че пропускам многоооо неща.Чувствам се самотна.Искам го.Искам да се почувствам различна,разбрана,обичана, астлива ... искам нова тръпка!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Реших си кардинално проблема с курсовата работа. Днеска ще попиша малко и утре ще ида само за контролното, после се прибирам в нас и докато не я напиша никакво излизане. А моя започнахме да излизаме от тая тъпа криза на отношенията и се очертава всичко да си е по старо му ( да живее секса, той винаги оправя и отношенията ). А сега мисля да се изкъпя, да хапна, да пиша малко, а после шоколад милка с ягодки и разцъване на мега бруталната игрица

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Сравнително добре.Писна ми вече да чета по история,но още малко...Чудя се от къде ще намеря 300лв,но се надявам на работа да успея да ги изкарам за 2 седмици.И пак не ми се спииииии....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на NambyPamby

Йес, бе. Вързах си гащите за доооооооста време напред.
    И остават само 2 дни, докато го налазя. 2! Няма да разбере откъде му е дошло, милия.

Голям фен
    ВИДЯХ ИННЗВЗНЗЕМНО В ПАШАТА И БЕЕ ЗАОБИКОЛЕНО ОТ СВИНЕ ОМФГ И ТВА ИЗВМЗНО Е БВИШАТА МИ

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Изпращането мина супер,в Екстраваганца Анелия дойде при мен докато пя и ми вика че съм ималл страшна риза xD Както си стоях и изведнъж осъзнавам че некви бодигардове ме заобикалят и в този момент виждам Анелия срещу мен и ми вика Много хубава ризка имаш после ми каза още нещо ама толкова слушах че и ми пя на ушенце направо,ама какъвто съм любител на чалгата Ся отивам да си лягам и...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^ Браво!

Изморено ми е. Носталгично.

Мега фен Аватара на xoxi
    Кафе <3 Съживих се...
    Сега и кроасанче с вишни. МмМмМм.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Много ми е разнежено и мразя студеното време навън. Искам да си нося летните дрешки, да ми е лекичко и с него да се печем някъде, докато решаваме задачи по физика вместо да зъзнем по пейките. Ох... задачи по физика... В петък е колоквиума. Какъв е шанса?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Гордея се със сестра ми. Завършила е с пълно 6 ^__^ Жалко, че не бях там, няма да си го простя скоро. Хубавото е че поне баща ми се върна и ми носи сумати снимки за разглежднане.
    Мда... на бала й, обаче, ще съм първа там! ^^

А сега отивам да се баня, че даскалото ме зове ;d

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Colouring
    Пф,защо днеска е по-топло от вчера?Искам студено!!!!
    Иначе днеска ще ми трябва доста късмет-то не са класни,не са контролни,не са изпитвания..

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Окей.. ако не ми звънне до към 12, аз ще я потърся. Още вчера щеше да се обажда да ми каже какво е станало, уви не се случи. Почвам да се забърквам много сериозно и имам леко лошото предчувствие за цялата работа, но да видим.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ох.
    Толкова да ми е лошо и така да ми се спи....
    Нощната разходка ми подейства много ободряващо, макар че направо ми заминаха краката с тези обувки. Но пък готова бях на тази жертва, прекарахме добре ии започвам малко да се съмнявам в себе си. Точно около него не си позволявам да развъждам чувства. Не и около него.
    Но после онази прегръдка ми взе дъха - толкова е нетипично за него, така ме изненада, приятно, ест.
    Ох.
    Почвам да уча, след час и половина ще се пека на бавен огън и не ми се ще да си пропилея шанса за шестица.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    гладна съм, напрегната заради петък
    тоя багаж няма оправяне + сънувах че съм забравила нещо и се сещам докато летим вече
    списъци нямам нерви да правя, затова сега преглеждам всеки шкаф у дома и изваждам по нещо :Д
    дано да не забравя нещо само

гладна съм!
    и на училище трябва да ходя
    поне имам информатика следобяд, та ще можем да си пишем -.-
    вали като из ведро, как ще ходя не знам
    добре, че нямам да уча за днес..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си