- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
тежъх махмурлук имам. ще си вземам студен д уш и почвам задачи
Трябва да се учи за втория тур,а пък тъй не ми се почва...Излегнала съм се върху старите си лаври и се самоуспокоявам,че ако се изложа позорно юли,поне ще съм си осигурила топло местенце в СУ от предварителните.
Изпратихме младоците,понаблюдавах напред,назад,наляво и надясно и се убедих,че в нашата сплотена клика сме се събрали 2-3 дузини добри познати,които са способни да се хилят,философстват и провеждат диспути до 3 сутринта в парка,но никой не знае нищо за никого извън обсега на фасадата му.Вътре,в самата организация се разпадаме на 3-4-10 микрокомпанийки от по-гъсти помежду си хора и това ни спасява,иначе сме леко нестабилна конструкция.
Пхх,извод в стил Captain Obvious xDD .
Лятото пак ще има да се изживяваме като римляни във форум до сутринАта...
Ъх,да-има и друго,но пък това другото го захлупих с най-плътния капак,който можах да изнамеря и обещах да не тровя хората със смрадта от трупа му.
Когато настоящето умре,се превръща в минало-с него не се живее,щом е мъртво,за него или добро,или нищо.
А сега да се заема с лулата(или по-скоро Victory-то) на мира и после да захващам задачите. xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Тъжничко.
Много.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Оцелях след снощи! Хахх забавно се получи.
Мразя се понякога каква ставам... чудя се дали ще ми мине някога...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Щастливо <3! Слушам хубава музика. Добре ми е, ще правя спагети после. Ще се лакирам...и трябва да поета ,но това е приятно ,защото ще е по история
Чувствайте се поздравени с тази жестока песен
maDamn
ААа, супер съм4 часов тест днес по икономика, изписах всичко до най-малката подробност, само дето пропуснах 5-я въпрос, но другите 4 ги изпипах до последната буквичка! 3 страници текст с аргументи, термини и тинтири минтири и съм доволна
Сега следват 4 дена почивка, излежаване, плюскане и почивка. Хапвам си медец и кафенце, изпрането от мойте и ми е добре
![]()
Не е за вярване колко отегчително ми действа това у-ще. Буквално убива всичко в мен, изпива ми силите и ме демотивира на 100%
Захващам се с това да си върна живеца с музика за душата + шоколад милка... ммм! После ще унищожа два пакета семки гледайки дългоочаквания филм. ^^
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ахх ще ме побъркат...решила са покрай бала основен ремонт да правят![]()
Малко съм притеснена относно финансите ми. Никакви ги няма. Исках много да се омажа през този уикенд, а моите хора са нанякъде. Хубавото е, че имам една скрита бутилка шампанско... ПиснА ми на... няма да кажа кое от всички, майна. Да почва вече шибаната сесия, че ми е много трудно да се справя с тоооолкова много свободно време!
Спинка ми се. Две безсънни нощи- една от нерви и гняв и една заради изпращането. Беше супер... разцепихме се... само май снимковия материал е ограничен... и май по-добре!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
пф, колко планове съм си направила още отсега за лятото и за "близкото бъдеще". Искам толкова много неща, колкото възможностите ми не могат да осъществят. Поне по-нищожните ще направя, пък другите ще ги оставя за след време може би. ^^
Хубаво е да постигаш съгласие със себе си и да осъзнаеш къде и каква е грешката ти. Дано продължавам в същия дух.
А иначе каква изцепка направих днес. И така се моля никой да не ме е чул. ба*и майтапа.
И хайде да минава следващата седмица, както и матурите заедно с нея и вече да се чувствам напълно освободена от училище. Нищо, че ще имам още един месец, в който ще трябва да го посещавам.хахах
Задушавам се от рутина вече. И от безсилие. Такава простотия да стане... не ми се вЕрва чак. Някой, ако ми беше казал, че ще стане така, сигурно щях да му се изсмея в лицето невярващо, ама на. Пробвах да уморя мъката с покъртително количество сладко, обаче не ми минава. ;\Това ли е новото? Че то като предишното!
Искам яяяяяяяяяяяяяя! Само като ме погледне с тоя влюбен поглед и се усмихне <3 беше много хубаво днес.
Нямам търпение да дойде събота.
Яде ми се шоколад. Много даже.
Обаче е късно, пък не ми се ходи чак до нон-стопа.
супер, запозна се с татко и си говориха бая дълго време, обсъждаха. хубаво беше : )
сега ще лягам да спя!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Прочетох 3 урока, останаха ми 7... А кога ще ги уча - не знам. Не искам да знам, не искам да мисля, не искам въобще да си тровя нервите с едното му почти решаващо контролно. Не, не, не.
Ще чета, чета, чета... И дано нещо ми влезе в главата.
И спря да се върти за миг земята..
Перфектно.
След малко ще закуся и ще назубря матурния тест. Тоя път 6-цата ми е в кърпа вързана. ;d
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Станах рано. Днес е един от онези дни, в които имам нужда да се наконтя доволно преди да изляза, което едва ли ще стане, но си ме човърка отвътре. Ако имах пари сигурно щях да потроша доволна сума за разни нещица... Този уикенд ще е кошмарен, но поне се надявам при липсата на други занимания да седна да чета.
Приключих с уроците, кафето и нервите.
Сега ми е спокойно, мекотелесто... Гладна съм и замръзвам. Жал ми е обаче да будя котката, тя така сладко е заспала на отворения прозорец. Нея я завих, да не се простуди, а аз още се шматкам само по къса туника. Мазохистка!!!
И спря да се върти за миг земята..
Объркано ми е. Знам, че съм права и няма да отстъпя, но на моменти се чудя дали пък не прекалявам малко. Всичко можеше да се нареди много по-бързо и лесно ако някои хора бяха по-съобразителни.
Имам томове за учене, сума задачки за вършене, документация за изготвяне и недостатъчно време, а аз се чудя как да отлагам всичко за последния момент. Да идва другата седмица и да си влизам в релсите, че не се понасям вече. Явно колкото повече време имам, толкова по-малко неща върша.
И е тоооолкова хубаво когато усилията ти бъдат заслужено оценени, както от преподаватели, така и от колеги. Ego boost-а от вчера беше добре дошъл.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
трябваше вмомента да уча за класната по БГ утре ама зарязах сичко че ми писнаходих на солариум след даскало и съм доволна .... сега си слушам музика и пуша ^^
ДАААААА, НАЙ-НАКРАЯ ! ДОЖИВЯХ ! ДИАБЛО 3![]()
![]()
Да се тегли asap и да се отупам няколко часа преди да стане време...
Шести ден откакто не пуша. Чувствам се ужасно, даже си изгризах ноктите.
Иначе ми е готино, че майка ми почти (да не кажа напълно) се нави да си пробия езика. Дано и баща ми да го понесе така леко. ^^
Тъпо ми е, че на 21 имаме матура по БГ.. направо не знам.. особено с тези "прекрасни" оценки, които имам, чак не ми се мисли.
Ама нямам търпение да дойде утре и да стане каквото планувам (е, дали ще стане - не знам, ама дано да стане) ^^.
^Ох, милата, и аз все ги спирам тия цигари и накрая...к*р.
От два часа се каня да прочета "Последна радост", и все си казвам "Само още 5 минути и почвам."
Мързеливо ми е. И гушкаво.