.
Затворена тема
Страница 117 от 120 ПървиПърви ... 1767107113114115116117118119120 ПоследнаПърви
Резултати от 2 901 до 2 925 от общо 2992
    Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    ^Ох, милата, и аз все ги спирам тия цигари и накрая...к*р.
    Точно - и при мен е така, винаги. И накрая винаги "оф, абе какво ще ми стане от една цигара". Ама сега имам стимул и наистина ги спирам, даже имам никотинови дъвки. ^^

пт: мразя, когато се прибера от училище майка ми да я няма. Чувствам се като сирак направо.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    ДАААААА, НАЙ-НАКРАЯ ! ДОЖИВЯХ ! ДИАБЛО 3
    Да се тегли asap и да се отупам няколко часа преди да стане време...
    УжасТ и половина. И брат ми така реагира, тцтц.

Почивам си. Цял ден вкъщи днес

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    даже имам никотинови дъвки. ^^
    И действат ли?

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    И действат ли?
    Ми не, ама е един вид успокоение. ;dd
    Преди малко търсех някоя отворена кутия с цигари вътре, та да запаля една и да ми мине мерака уж, ама не намерих и по-добре. ;dd

Супер фен Аватара на shmatarok
    Еййй, ако нямам и на двата изпита шестици, направо ще гръмна някой. Толкова старателно си написах всичко, че по-малко от шест не приемам.
    Напоследък не мога да спя и почна да си проличава - ама то от изпращания, дискотеки, стрес и к'во ли още не какво може да се очаква. х.х
    Зверски гладна съм, но не ми се ще да ям сама, излизам ей сега и право у молО.
    Нях, нях, нях. Идиотчето като се прибере и ще иска да яде за вечеря, такава оферта ще й направя, че ще падне. Но съм сиг, че ще се навие. Нях, нях, нях!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ставали чудеса започнах да уча сериозно за матурите,бая късно,но в мой стил

матури..
    а как не ми се учи.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    ДАААААА, НАЙ-НАКРАЯ ! ДОЖИВЯХ ! ДИАБЛО 3
    Да се тегли asap и да се отупам няколко часа преди да стане време...
    А акаунт в Близард имаш ли? Щото дори сингъл кампанията иска интернет и връзка с техен сървър. Вързали са си гащите тоя път.

Инак хубаво си поспах даже не очаквах че мога така сладко да дремя

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Знам.. аз ако нямах нямаше да се радвам като олигофрен
    Господи... от има-няма 5 години го чакам тоя момент <3 хахахах ;д

Едит - Дриймърке, брат ти колко е голям ? xD
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 05-17-2012 на 16:59

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Чувствам се кофти .. От бая време отказвам цигарите, даже ги бях спряла... И снощи се скарах с моя заради един негов приятел и той все още ми е сърдит, днес се видяхме за 5 минути в които той никакво внимание не ми обърна, не ми отговори на смс-а ... и ми стана толкова тъпо, че пак запалих (обикновено те ме успокояваха ;д) ... Сега хем ми е супер тъпо, че сме скарани, хем се чувствам разочарована от себе си ;х

Намерих ги в близкия магазин. Като малка ги обожавах, мислех, че вече не се продават. Как да не съм щастлива. ^^
    Последно редактирано от BarcaGirl17 : 05-17-2012 на 17:13

anonymous708973
    Guest
    Явно съм малоумна. Или мазохист. Или и двете. Просто няма друго обяснение на факта, че ВСЕКИ път се опитвам да наливам акъл в главите на тъпаците от даскало, въпреки че знам, че доникъде няма да доведе. По дяволите, теоретично е възможно да греша, след като 30 човека са на едно мнение и отварят еееей такава уста срещу мен, ама... не греша, мамка му. Права съм. Защо тогава не мога да ги игнорирам?!

Момиче, което познавам от 11 години, ми заби ножа в гърба. Заради единия прост коментар от простачката така мога да си го отнеса, че... нямам думи. Просто нямам. Баси злобното създание.

Мързеливо ми е. До сега лигавих Прасчо ии от тоя дъжд мн ми се спи.
    Изпращането беше супер, компанията също... (sun)
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Явно съм малоумна. Или мазохист. Или и двете. Просто няма друго обяснение на факта, че ВСЕКИ път се опитвам да наливам акъл в главите на тъпаците от даскало, въпреки че знам, че доникъде няма да доведе. По дяволите, теоретично е възможно да греша, след като 30 човека са на едно мнение и отварят еееей такава уста срещу мен, ама... не греша, мамка му. Права съм. Защо тогава не мога да ги игнорирам?!
    Защото простащината дразни. Как да я игнорира човек.
    А и... Ботев пак е бил сам срещу всички : D Така че 30, 50 да са, ако щеш, това не е фактор.

Мързеливо на н-та степен ми е.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ох, как го обичам това гъделичкащо чувство в корема. Нещо мноого хубаво предстои и място не мога да си намеря. Казаха ми, че сияя, ама как да бъде иначе? Извирам от любов, от щастие, подобно на навита пружинка съм.
    Ходи ми се на дискотека, танцува ми се до зори, ох, много ми липсват момичетата. Ще се организираме някак.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Защото простащината дразни. Как да я игнорира човек.
    А и... Ботев пак е бил сам срещу всички : D Така че 30, 50 да са, ако щеш, това не е фактор.
    Да бе, ама в един момент се замислих дали наистина имам право. Не мога да си изкривя душата. Всичко, което виждам, е банда смешни отворковци на по 17-18 години, едни от които ми обясняват как съм избивала комплекси, други ми обясняват колко съм била жалка, трети - "Lapai mi patkAta innoh, ne znaish kvo e stavalo, kude ti e kura v ustata za da si zamalchish shteeva v kaba sukala tupo unufri shta biq shta qzda 1001 noshti shta napraa salata teeba v shreka grozen xd"

Как да са прави, кажи ми?!

Град
    Бургадидас !
    Хахахахахаххаха със самосвала направо. К'ви са тия деградета ? Защо изобщо комуникираш с такива примитивни същества ?!?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Трудно е да не обръщаш внимание на простаците...знам за какво иде реч и как се нахвърлят като глутница кучета , отворили огромна паст. Глупава история.Много се нервирам. С прости хора не може да се спори. Ще те принизи на нивото си и ще те бие със собствен опит...
    Добре ми е.Имам да пиша обръщение към 12клас,които утре ги изпращаме и ще съм водеща...иначе ми е добре, доста!
    maDamn

Много съм добре

омг, тези момичета за самочувствие, достойнство, мозък не са ли чували?? Как може да се излагат по този начин? По принцип изобщо не бих обърнала внимание на такива прости същества, ама глупостите които правят в случая ме засягат и то прекалено много, за да си премълча. Мамка му, мразя когато става така. :х

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Ох, как го обичам това гъделичкащо чувство в корема. Нещо мноого хубаво предстои и място не мога да си намеря. Казаха ми, че сияя, ама как да бъде иначе? Извирам от любов, от щастие, подобно на навита пружинка съм.
    това)
    а снощи беше безкрайно мило. не го очаквах и го оценявам.))

Мега фен Аватара на babity
    Днеска съм ебаси черната дупка. Поглъщам всичко около себе си Искам утре като се събудя да съм си възвърнала нормалната стойка, че с тая мускулна треска ходя като... не знам какво. Аз и по принцип нямам добра стойка, а сега съм направо сгъната на две като ходя. :d И йей! В събота ще има нова хореография за меннннн! (sun)

Мега фен Аватара на xoxi
    И другата седмица ще гледам България търси талант.
    Попринцип истинските таланти имат навика да ги махат в такива предавания, но се кефя страшно много, че Метин продължи. За първи път се възхищавам до такава степен на таланта на някой друг. Бих го гледала цял ден и цяла нощ...
    Обожавам, обожавам, обожавам талантливите и скромни хора. Обожавам, обожавам.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Бургадидас !
    Въй не лек, ще се застрелям... srlsly !!!! Близард да си оправят шитните :@:@:@:@:@

Не може да ми е по-гадно май...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си