- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Еййй, ако нямам и на двата изпита шестици, направо ще гръмна някой. Толкова старателно си написах всичко, че по-малко от шест не приемам.
Напоследък не мога да спя и почна да си проличава - ама то от изпращания, дискотеки, стрес и к'во ли още не какво може да се очаква. х.х
Зверски гладна съм, но не ми се ще да ям сама, излизам ей сега и право у молО.
Нях, нях, нях. Идиотчето като се прибере и ще иска да яде за вечеря, такава оферта ще й направя, че ще падне.Но съм сиг, че ще се навие. Нях, нях, нях!
Ставали чудесазапочнах да уча сериозно за матурите,бая късно,но в мой стил
![]()
матури..
а как не ми се учи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Знам.. аз ако нямах нямаше да се радвам като олигофрен![]()
Господи... от има-няма 5 години го чакам тоя момент <3 хахахах ;д
Едит - Дриймърке, брат ти колко е голям ? xD
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 05-17-2012 на 16:59
Чувствам се кофти .. От бая време отказвам цигарите, даже ги бях спряла... И снощи се скарах с моя заради един негов приятел и той все още ми е сърдит, днес се видяхме за 5 минути в които той никакво внимание не ми обърна, не ми отговори на смс-а ... и ми стана толкова тъпо, че пак запалих (обикновено те ме успокояваха ;д) ... Сега хем ми е супер тъпо, че сме скарани, хем се чувствам разочарована от себе си ;х
Намерих ги в близкия магазин. Като малка ги обожавах, мислех, че вече не се продават. Как да не съм щастлива. ^^![]()
Последно редактирано от BarcaGirl17 : 05-17-2012 на 17:13
Явно съм малоумна. Или мазохист. Или и двете. Просто няма друго обяснение на факта, че ВСЕКИ път се опитвам да наливам акъл в главите на тъпаците от даскало, въпреки че знам, че доникъде няма да доведе. По дяволите, теоретично е възможно да греша, след като 30 човека са на едно мнение и отварят еееей такава уста срещу мен, ама... не греша, мамка му. Права съм. Защо тогава не мога да ги игнорирам?!
Момиче, което познавам от 11 години, ми заби ножа в гърба. Заради единия прост коментар от простачката така мога да си го отнеса, че... нямам думи. Просто нямам. Баси злобното създание.
Мързеливо ми е. До сега лигавих Прасчо ии от тоя дъжд мн ми се спи.
Изпращането беше супер, компанията също... (sun)
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ох, как го обичам това гъделичкащо чувство в корема. Нещо мноого хубаво предстои и място не мога да си намеря.Казаха ми, че сияя, ама как да бъде иначе? Извирам от любов, от щастие, подобно на навита пружинка съм.
Ходи ми се на дискотека, танцува ми се до зори, ох, много ми липсват момичетата. Ще се организираме някак.
Да бе, ама в един момент се замислих дали наистина имам право. Не мога да си изкривя душата. Всичко, което виждам, е банда смешни отворковци на по 17-18 години, едни от които ми обясняват как съм избивала комплекси, други ми обясняват колко съм била жалка, трети - "Lapai mi patkAta innoh, ne znaish kvo e stavalo, kude ti e kura v ustata za da si zamalchish shteeva v kaba sukala tupo unufri shta biq shta qzda 1001 noshti shta napraa salata teeba v shreka grozen xd"
Как да са прави, кажи ми?!
Хахахахахаххаха със самосвала направо. К'ви са тия деградета ? Защо изобщо комуникираш с такива примитивни същества ?!?
Трудно е да не обръщаш внимание на простаците...знам за какво иде реч и как се нахвърлят като глутница кучета , отворили огромна паст. Глупава история.Много се нервирам. С прости хора не може да се спори. Ще те принизи на нивото си и ще те бие със собствен опит...
Добре ми е.Имам да пиша обръщение към 12клас,които утре ги изпращаме и ще съм водеща...иначе ми е добре, доста!
maDamn
омг, тези момичета за самочувствие, достойнство, мозък не са ли чували?? Как може да се излагат по този начин? По принцип изобщо не бих обърнала внимание на такива прости същества, ама глупостите които правят в случая ме засягат и то прекалено много, за да си премълча. Мамка му, мразя когато става така. :х
Днеска съм ебаси черната дупка. Поглъщам всичко около себе сиИскам утре като се събудя да съм си възвърнала нормалната стойка, че с тая мускулна треска ходя като... не знам какво. Аз и по принцип нямам добра стойка, а сега съм направо сгъната на две като ходя. :d И йей! В събота ще има нова хореография за меннннн! (sun)
И другата седмица ще гледам България търси талант.
Попринцип истинските таланти имат навика да ги махат в такива предавания, но се кефя страшно много, че Метин продължи. За първи път се възхищавам до такава степен на таланта на някой друг. Бих го гледала цял ден и цяла нощ...
Обожавам, обожавам, обожавам талантливите и скромни хора. Обожавам, обожавам.
И спря да се върти за миг земята..
Въй не лек, ще се застрелям... srlsly !!!! Близард да си оправят шитните :@:@:@:@:@
Не може да ми е по-гадно май...
Постъпи грешно... с правилното момиче.