- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
защо бе Злати? :/
чувствам се разочарована ;д но се очертава едно много хубаво ново начало![]()
nigga stole my bike
Руми, просто отношенията ми с някои хора не са това, което бяха и ми е кофти ..
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Много познато... :/ не се садвай, явно така е трябвало да стане аз така ги приемам нещата и ми е по-лесно ;d
nigga stole my bike
Много съм щастлива.
Нещо ме е хванала лиготията и се смея като побъркана. :Д
Дойде заветният ден... След час някъде тръгвам към колоквиум по физика. T.T
Хубавото е, че ще се видя с най-добрата ми приятелка, а вечерта и с него. <3 Нервно ми е и имам нужда да бъда стабилно нагушкана и намачкана.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Въх...туй девойче как ме изненада приятно. Щастливо ми е едноА след малко ще изчезвам на интервю.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не добре. Имам чувството, че ситуацията завонява още повече, а не мога да разбера защо. И започва да ми омръзва. Ще има сцена в скоро време, но не знам кой ще бъде главният актьор.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хораа? Искам да си променя подписа, а защо след като цъкна на "Редактирай подпис" ми изкарва име, фамилия, мейл-адрес, години, град и статус към профила, но не и самия подпис от където мога да го редактирам?
Инак съм супИр...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
onestar засега е невъзможно. Всъщност откакто са пуснали форума се говори че по проблема се работи, но...
едит: изчисти си ЛС-тата че не мога да ти пратя.
Последно редактирано от valdesbg : 05-18-2012 на 08:44
Dr. Gregory House
Донякъде съм разочарован... имах доста по-високи очаквания. Не че е супер зле, но просто за толкова години... сякаш трябваше да е наистина Masterpiece.. Някак си самия геймплей ми е много дървен, а за интерфейса да не говорим - излагация.
Иначе не се оплаквам, хапнах, сега ще полешперя в нас и след това драсвам.
Чувствам се като неандерталец от както се върнах. ;d
Пратих ти съобщение, обаче не знам дали го получи, защото го няма в папка "изходящи"? Както и да е, изтрих около 10-тина, така че вече би трябвало да мога да получавам нови.
Аз изчезвам на даскало, довечера като се върна ако си драскал, ще ти върна.
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Толкова зле не съм се чувствала скоро.Да свършва и този ден.Писна ми.
Ебаси лактата, майна! Започвам да приличам на инвалид. И работя за коремче... не спирам да ям!Чудя се какви да ги върша днес...
Ще си заспя,както си стоя права.Идея нямам защо съм такава мърда днес...
Следобед,ако се поразсъня малко мисля да потичам.В залата,естествено-серията Старозагорски потопи,изглежда не е приключила.
А отвътре...чувствам се все едно са ми ампутирали част от душицата ми и упойката е минала.
Ще мине за максимум месец,ама...блах,дотогава няма да съм добра компания,предполагам(освен ако под "добра компания" не се има предвид философстващ overthinker с тютюнева пръчица в ръка)
Да минава това време по-живо,ако може.
И,ъ,нека не го виждам и чувам поне до края на годината...
Наистина ми се живее.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Страаотно, учениЦа на година съм ,хахахах,имам си супер сладичкия подарък и цвеКенцеПодаръчето миии
Някакво ми е спокойно , че всичко мина без гафове, справихме се чудесно , абуригентите бяха страхотниНаговорихме се след речта ми като кажа:"кой каза" и почват да броят ,и си пуснаха балоните с хелий,после се хилихме с тоя хелий като напушени...беше забавно и съм доволна!
maDamn
granger а честитоС какво си го заслужила?
А това чудо на техниката какво е?
Dr. Gregory House
Ами води се тонколоН ,който изненадващо-свири мега силно.един дребосъчест объл предмет,но се отваря и отвътре е като акордеон,в смисъл разтяга се.
С какво съм го заслужила,амии участие по Олимпиади, международни проекти,отличен успех, представителна дейност,личен авторитет и така нататък.
maDamn
Готина тонколонка, един приятел има същата и вади уникален бас. А и като цяло вади качествен звук. Със здраве да си я ползваш ;р
Аааа, стана време да тръгваме вече ! Може ли да се бави още сто години, ффс ?!?!
E още по-тъпичко ми стана.Всички на рожден ден ще ходят,а аз трябва да си блъскам главата за матурите.Нищо,дано си искарат добре и утре ще разказват ..
Инак,granger браво за успеха!![]()
Браво грейнджър!
Хубавко ми е. Някакво сънено и surreal, но е поносимо. Трябва отново да захващам учебника по математика, и да се впусна в света на вероятностите, които хич не ме влекат, и ме карат да се чувствам замаяно. На кого въобще са му притрябвали? Хич не ми се се ще да се потопя в басейн от дроби, единственото което ще направя е сигурно да се удавя, ама няма как.
Като се сетя, че в понеделник имам матура по БЕЛ направо лошо ми става.
Изобщо не съм сядала да уча, ама утре започвам с преразказите и преговорите, че инак лошо. Всъщност не знам кое му е лошото, след като аз няма да кандидатствам или ако ще го правя, то ще е в Несебър където приемат и с 3-ки.
И тези две кифли как ме ядосаха. Оф, днес не ми е ден. Дано утре да е по-различно. ^^
Студено ми е!
For you![]()
I miss you...