- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
ЗЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕ, умирам от болки!
maDamn
Преди малко ми се ревеше от отчаяние (http://www.youtube.com/watch?v=QHYKd_VJivk все пак..), а в момента съм изпълнен отново с огрооомна доза надежда (:
Ядосана. Мина границите вече. Ама тотално. Бахти поведението.
обичайно мързеливо. пия чай, гледам как хубаво вали навън и се каня да изгледам няколко епизода на bleach.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Искам да се сеща за мен...искам си го пък ;(
maDamn
Само една дума... Меланхолия <3 Обичам меланхолията
[offtopic sorry, но не мог ада се сдържа] Ох, снощи гледах любимата ми двойка от ГГ- Чък и Блеър... каква драма, дорева ми се... ;(
Аз съм си ревлива по принципи все пак обичам драмииииииииии!!! такъв рев му отпускам и все едно ми олеква някак после
![]()
Хорни.
Поне утре е близо.
^Хубава песничка
По темата: чувствам се супер. Щастлива. Мързелувам с брат ми днес, по късно ще уча, че има толкова много неща да пиша -.-. Но се чувствам добре - весела, ще си го видя скоро <3.
Излиза ми се нещо, ама в това време... Нещо се зачудвам. Освен т'ва имам нужда от мъжко присъствие, а всички отсъстват. Общо взето, голям тъшак.
Отново зверско учене ... Това сградостроителство ми взима здраветоПоне ще е последния изпит и след това ще си почина
Ще може да си обръщаме повече внимание с моя човек (inlove) Ехх .. да мине понеделник ..
добре ми е
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Бих дала всичко, за да бъде сега лято... Матурите да са минали с успех, изобщо всичко да е останало зад гърба ми![]()
Чувствам се объркана, щастлива, тъжна, защото е студено.. и т.н.
Днес беше добре.. е .. не точно.. абе.. както и да е :д
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
пак ме боли челюстта, май шината не действа много..аргх..
спи ми се, май след малко ще си лягам
но пък съм щастлива! за първи път от сума време и то без конкретна причина..животът е прекрасен
дано всички се чувствате така понякога! и въпреки всичките задачки, проблеми и пр., да оцените това, което имате
Въпреки ,че съм в труден период и имам много проблеми на главата си , си казвам,че ще се справя с всичко .Но понякога просто губя надежда......
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
....... раздразнена, защото постоянно всичко оставям за последния момент... еее, писна ми![]()
Раздразнена, защото идеалните ми планове за днес се провалят.
Ще пукна, току-що се нагълтах с близо литър фреш.
Още ми е леко заспало, за сега добре, но после трябва да уууча.
Everything changes, but beauty remains ...
Тая имунология... няма никой. Още малко и ще си свърша набелязаната работа за днес. И дано да продължи да се опитва да пече навън и да разтапя остатъците от кишата, че нямам намерение и тази вечер да мухлясвам в нас.
Супер якия ден, супер якото изкарване с нея!
Отделно че спечелих баса<3
Ами обичам да съм в якото настроение без причина, не знам дали ще успея днес да се видим, нашите искат да ходим на малките на рожден ден, а и не съм ги виждала от доста време.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
зле цял ден уча по история и ми писна сега ми остава икономиката,няма свършване...седмицата,която се задава се очертава мега натоварена...искам всичко да свършва вече...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Весело ми е до някъдеиии искам да го видя
Оххх, имам още да уча, пък хич не ми се занимава...