.
Затворена тема
Страница 120 от 120 ПървиПърви ... 2070110116117118119120
Резултати от 2 976 до 2 992 от общо 2992
    Повече от фен Аватара на bloodyred
    Много, много объркано. После ще излизам, а нямам никакво настроение.. и знам, че моя човек няма да е там и още толкова ми идва да ревна с глас.. тъп ден, общо взето.. дано вечерта ми се оправи настроението, щото не знам вече..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    СКАПАНА ТЕЛЕВИЗИЯ !!!! Аз трябва да уча за матура,а те ми пускат любимите филми...и как ги намирам бе...натискам без да искам на нова и хоп...Гол 2...и то в началото...изгледах го...тамън викам да си пусна нещо скучно да ме отвращава и да не гледам към телевизора...бТВ...Хари Потър и стаята на тайните...еми не съм го гледал отдавна...изгледах го...едновременно въртях и да гледам мачовете...баси и ученето дето правя...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Беше хубав ден , станах рано , брах рози , всичко беше перфектно ,докато не седнахме да вечеряме и пак аз го изядох, щото на баща ми от 3 месеца не са им плащали.
    В момента съм бясна, безпомощно ядосана, ревяща , афектирана и искам да потъна в дън земя... искам просто да се свърши с тея простотии, искам да спре тва безпаричие...никога не съм му поискала стотинка, а сега не знам ква ме изкара...БЯСНА СЪМ...има отвратителното качество да ме срива със земята и този път отново успя, искам да ме няма в тоя момент, Това само баща ми ,собствения ми баща може да ми го причини... да
    На всичкия тоя кеф и ни вопъл , ни стон от Него...кво по -хубаво. Най-накрая ще ме заебат всички ...прекрасно ми е просто...искам да удуша някой, себе си най-добре ...:@
    maDamn

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^ Същата работа, до преди малко гледах Хари Потър :Д
    Аз се успокоявам с това, че за един ден повече или по-малко учене-все тая.

Повече от фен
    nice..........
    момиче

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Беше хубав ден , станах рано , брах рози , всичко беше перфектно ,докато не седнахме да вечеряме и пак аз го изядох, щото на баща ми от 3 месеца не са им плащали.
    В момента съм бясна, безпомощно ядосана, ревяща , афектирана и искам да потъна в дън земя... искам просто да се свърши с тея простотии, искам да спре тва безпаричие...никога не съм му поискала стотинка, а сега не знам ква ме изкара...БЯСНА СЪМ...има отвратителното качество да ме срива със земята и този път отново успя, искам да ме няма в тоя момент, Това само баща ми ,собствения ми баща може да ми го причини... да
    На всичкия тоя кеф и ни вопъл , ни стон от Него...кво по -хубаво. Най-накрая ще ме заебат всички ...прекрасно ми е просто...искам да удуша някой, себе си най-добре ...:@
    Недей така П. Всичко ще се нареди *hugs you a hundred times*

Аз съм, ъъ добре. Прекарах хубав ден с компанията, утре пък ще си спретнем едно барбекю. Ще бъде 19 градуса, което за Швеция е просто ненормално горещо, и ще е готино.
    От друга страна ми е тъжно/гадно за някои приятели :/

Мега фен Аватара на Dagichka
    радвам се, че се наспах и бях супер ошашавената, когато се събудих и гледам майка ми вече станала, напазарувала и си яде спокойно закуската, а баща ми го няма о.О минаха се 2-3 часа, мисля си абе къде се е затрил тоя човек, питам майка ми и тя еми днеска е работен ден бе и аз ..опа :Д иначе чувствам се гадно, че я използвам, но ми е пределно ясно, че не ми е истинска приятелка.. просто и тя ме използва, да си има 'партия' в даскало, човек с който да кисне и да обсъжда и плюе другите.. ама примирих се, че хората, които уж ми се водят приятели въобще не са такива и не знаят истинското ми аз (: и искам го, по дяволите, ама като имам толкова пречки.. майка ми ако разбере, направо ще ме убие! а няма на кого да споделя и да искам съвет.. дзз, ох поне не сме на училище! ;д

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Усмихвам се на живота.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    супер happy съм!!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ми..някакво напрегнато и нервно ми е заради гадната сесия...искам само да мине и знам, че след това всичко ще ми е идеално, никакви грижи. Стига да я завърша успешно де... ;д

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Едно такова.... весело ми е.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Като знам колко много задължителни книги имам за чета, направо ми призлява.: (
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Бил съм и по добре. Ако има някой навит за неангажиращ разговор на всякаква тематика - нека заповяда.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на shmatarok
    ООООООО, много съм доволна - две пълни шестици на математиките, класната специално ме покани на гости да ми ги покаже и да ме похвали. Не мога да повярвам, най-накрая бе. То не бяха ревове, депресии и какво ли още не, сега ми е едно щастливо на душичката, направо ми се лети! Сега искам и на матурките по едно 5.80 да изкарам, не за друго, ми да им се кефя.
    Прегрява ми мозъкът, направо го усещам - до сега съм решавала тестове, ама така е, който се сеща в последния момент да учи, страда.
    Много мъчно ми стана днес за класната иначе... Много свястна жена, направо ми се доплака и на мен като я видях как й се насълзиха очите, докато ни обясняваше там нещата. Ех.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Обечам да се будя до нея <3

Мега фен Аватара на babity
    Пак ще уча в последния момент. Не ми пука. Снощи се саморазочаровах адски много. А той просто можеше да ми каже, че си има нова приятелка. Не че това променя ситуацията драстично. Ще видим как ще са нещата през идните седмици. Трябва само да се надъхам, знам че мога, защото и преди съм го правила. На всяка цена трябва да си озаптя "машинката"! И дано, по дяволите, другата седмица да имам по - добри финанси, че ми писна вече с моите ментални проблеми. Не се понасям!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Душици, при мен темата закова на 100 страници.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си