.
Затворена тема
Страница 13 от 120 ПървиПърви ... 3910111213141516172363113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 2992
    Супер фен Аватара на NambyPamby
    Втриса ме и ми се гади, и единственото нещо, което имам желание да правя е просто да гушкам възглавницата и да чакам по-добри времена. По тая причина не съм подхващала нищо, не ми и дреме особено, тва си беше уикенд, посветен за възстановяване на душевния ми дисбаланс, макар да не бе предвидено, че ще се чувствам като парцал и единственото ми възможно забавление ще бъде да си строя пирамиди от сополиви кърпички.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    колко добре се получи с онази песен, която задължително трябва да намеря пак. искам повторение ^^.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Скукаа...прави ми се нещо интересно ама...няма с коя
    >>DjBelev<<

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Писна миии, ще им тегля по една майна на всички..

Супер фен Аватара на sladkalady
    Много добре
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Мързеливо ми е,а трябва да ходя да си вадя карта и още куп неща.Второго ми кафе не може да ме събуди вече..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Пфф... на косъм бях от наказване
    Не ми се ходи на даскало, тва ще бъде най гадната седмица евър...

искам да минава днес всичко, че да се спира с това даскало поне до началото на новия срок. така хубаво ще си го подготвя него с оценки по всичко още от първите две седмици и после ще си щракам с пръсти. но първата смяна не знам как ще я преживея, едвам станах вчера в 11, днес в 9 и половина, голяма чаша кафе не помага чак. ужас.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Скукаа...прави ми се нещо интересно ама...няма с коя
    Колко познато.

Имам да върша доста неща, а така ме мързиии...
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Много изморена

BuBy

Предадена. Не на място. Изолирана. Просто не се вписвам. Нямам желание въобще да общувам с хора към момента, а такава опция няма, няма и да има скоро.
    Прекалено много свободно време имам, прекалено много умувам над разни неща и... не е на добре.
    Всичката ми увереност рухна от раз, разколебана съм за повечето от взетите решения, за които бях твърда и непоклатима довчера, направо не се търпи.

Мега фен Аватара на babity
    Искам вече да е утре и да отивам на тренировки. Да минава идната седмица, да ми направят анала 18 цола и да приключваме вече, че ми писна с тая сесия.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Изписаха мее. С'я почваме с възстановяването.

Лаещата изненада вкъщи обаче ми дойде в повече. 'Баси.

Повече от фен Аватара на stylo
    Утре оная забляната, ако не вземе под внимание и другите оценки направо.. А аз си мислех, че съм оформена..пфф изкуфяли даскалици...А да,на урок съм и няма нищо да успея да свърша.Надявам се само да се уредя и за четвъртък и петък,може би ще ми е по-спокойно,като съм натоварена.Да видим..
    Нещо не ми е до кино,а те желаят да ходим.Сигурно ще направя компромис, въпреки че банкрутирам доста усилено :Д Ако С. си вземе изпита по кормуване ще бъде златен уикенд (sun) Петък и събота избухвация да,да,да ! А ако и останалите планове за вилата и кратката ваканция се осъществят ще бъде още по-хубаво.Трябва ми малко почивка от този град и от всичкото натоварване, на което ме подлага.Само да ми мине изпита,само да мине и ще си отдъхна..Имам нужда и от малко мъжко присъствие сякаш,но това явно още дълго ще почака,ех...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Липсва ми.

anonymous708973
    Guest
    Ааа, вчера беше доволно много, ама пак искам... а няма да може. Начи, супер несправедливо е той да си е тука и просто да няма време и място, ебаси. И съм гадната втора смяна още ДВЕ седмици!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Да минава 25ти, да ми мине последният сериозен изпит и го удрям на живот: секс, бира, алкохол и купони до зори!!! А за изпита на 1ви нема да уча ама грам!!! Та кой ти учи за некво си писане на есе по философия, айде моля без глупости .... Иначе утре имам да мина още 12 теми, част от който хал хабер си нямам от къде да ги взема ... Ни в учебника, ни в лекциите ми, ни никъде ... Дано в старите лекции на моя успея да издиря нещо ... Абе както и да е, ще сколасам някак все пак имам цял ден на разположение, като е добре до 5 - 6 най-късно да съм приключила, че да си почина преди изпита, иначе пак ще я осера като на предният дето учих до 10 и едвам го взех ...
    Иначе днеска се видяхме с мъжо като хората Успял е да си вземе изпита и го отпразнувахме подобаващо А да и си намерих в една аптека Durex Love Box много ме кефят тея кутиики, а разликата в цената между тези и обикновените durex е 70 стотинки И в кутииката пак си има 3 броя презервативи Дано и следващият път като ида там да има такива кутиики.

превърнах се в някакъв изкуфял историк тука, нападнаха ме една камара лешояди да обяснявам разбираш ли какво толкова враждували Франция и Германия още от преди Първата световна. сякаш е кооой знае колко сложно и не ни е повтаряно сааамо милион пъти. поне завърших темата, искам утре да я връчвам на господина и срокът за мене с-в-ъ-р-ш-и. вързах стипендията и то сигурно, предавам си ей това утре, което също не може да ме сбърка и просто ще си отживея след това.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Искам да си взема последния важен изпит и след това да си почина както трябва.Писна ми по цял ден да чета за хромозоми ,мутации и паразити...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Притеснена,изобщо не се подгових за защитата,заради тоя български,сега вече няма време ще го карам пак на разтягане на локуми.Толкова съм изморена,а е едва Вторник,нямам търпение за Събота вече,колкото по я чакам,по-бавно минава времето..искам си новия цвят вечее..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на xoxi
    Не е истина с какви мъки станах от леглото тази сутрин. Чудя се защо си навивам алармата толкова рано всяка сутрин, при положение, че днес примерно нямах да уча и можех да поспя ПОНЕ още 2 часа. Тази вечер ще си прегледам за утре и утре ще навия телефона да звъни 30мин. преди тръгване. Ааааа!
    Иначе ми е малко нервно за днес. Не знам защо, няма конкретна причина.
    Броя дните до Гоолямата вечер. Тези 10 дена ми се струват като 10 месеца. А как бавно минават минутите...
    И спря да се върти за миг земята..

Чувствамм се като глупачка ... ТОЙ ми липсва .. На 2-ро кафе съм, а е само 12 часа и още не мога да сее събудя ии съм болнаа и не мога да мръднаа .. Скукааа

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Чувствам се като парцал. Сигурно и изглеждам по същия начин. Тая нощ пропуснах спането.
    You are broken, I can fix you...

Имам нужда от причина, за да се стегна. Имам нужда от кураж, за да продължа. Имам нужда от вдъхновение, за да придобие всичко цвят. Имам нужда просто да върна времето назад, когато беше с мен и вместо да ми се разсърди, че съм се разфучала за пореден път, да ме разсмее и да ме гушка мълчаливо, докато ми мине.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Как пък един път няма нещата да си останат идеални за малко повече от месец-два?!
    Бясна съм - така се чувствам.В главата ми ОТНОВО е една голяма каша,по-голяма от всички до момента ... Съдбата си прави няк'ви супер скапани шегички с мен,а дори не е 1-ви Април,мамка му!
    И въпреки всичко на моменти се чувствам по-жива от всякога.
    Решила съм тази година да направя някои неща,за които не събирах смелост до сега,но в крайна сметка нямам к'во да губя - най-много да спечеля
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си