- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Навън вали снежец красиво е, ледено е, яко е ама да си си у вас на топло))
ДОбрре съм иначее,въпреки че малко тъпо и неудобно се чувствам незнайно защо..
Яд ме е че съм такава и се скатавам ;д ахахаххаа
И за поредеден пъът се убеждавам, че по-добре да направя нещо,макар и грешно от колкото нищо да не правя и да съжалявам после и да се питам ,защоо ЗА Бога не направих нищо' ;;;ххх
Така си е!
Дано се науча да правя каквото ми се прави,а не да се правя на Луда и да се въздържам заради някой или заради страх от това, което ще последва... ГОЛЯМА РАБОТА .. .
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Решавам си тук задачи...
И с нетърпение чакам вечерта, за да гледам The human centipede full sequence![]()
Чувствам се... различна. Някои дребни неща от последните дни ме накараха да се замисля сериозно и явно ще има генерални промени. Част от тези промени вече се случват в главата ми и се отразяват в цялостните ми възприятия на случващото се покрай мен. Някои хора ще останат доста изненадани когато не видят у мен очакваните реакции.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Навън има 40 см сняг и продължава да трупа 0.o
Точно сега ми липсва адски много, поне си говорим по скайп. А утре ще и направя бяла мечка и ще я нагушкам![]()
Намирам се почти на Северния Полюс, където беше -30 миналата зима и всичко ти замръзваше, а сега няма почти никакъв сняг, а в България се трупа като за световно. Какви са тия аномалии? -.-
Иначе се чувствам добре. Уроци, четене, и пак уроци, и разбира се разнообразяване с моя човек.
http://9gag.com/gag/2139671
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 01-26-2012 на 11:25
"" prikazno ""
Щастлива съм като бълха в одеало... и страшно влюбена в човека до себе си !
Ваканция ураааВъпреки че ще ми е малко тъпо по цял ден у нас,заради времето...
То и аз цял ден бях същата гледка, а т'ва е в града, по селата не искам и да си помислям.
Считам се за герой, че оцелях някак и в момента се сгрявам с вино за награда. Сериалът ми се е изтеглил и при все, че от доста време врънкам, че си искам втория сезон, сега... съм раздвоена. Книга или сериал? Сериал или книга?
Спи ми се адски много... Еминем ме приспива
А трябва, трябва и трябва да решавам... Някой желаещ да си разделим задачите по мат?![]()
Поне срока свършва... но това едва началото на края...
Нещо се сдухах... само няколко месеца до матурите...
Дали ще се справя с всичко...
Тъпоооооооооооо тъпоооооооооооооооооо и утре изпит..............![]()
Такова е хлапе понякога.
Днес на урока не спря да се закача. С преподавателката се просълзихме от смях.
Продължението беше в автобуса, където и възмутените погледи на сърдитите лелки не го спряха.
Но защо не искаше да си играем в снега?
Сега, вместо да седи тук да ме топли, се запиля с приятели. А аз, да не отида с тях, ами ще стоя тука да уча... То пък поне да учех...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Днес беше направо идеален ден, супер късметлийски... с ебаси лайняния завършек. Съвестно ми е.
Нещата започват да ми се подреждат и усещам ,че скоро време ще ми се случат едни мнноооого длго време чакани неща uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh happy![]()
maDamn
Хихи, приятно изненадана, днес ми е толкова социален ден, от 1 седмица не бях контактувала особено с хора, чувствам се добре.
Лаещото ме дразни. Ама на моменти е такава душица. Но не мога да се грижа за него, просто не става, трябва да го върнем. За к'во онова дребното си прави така планове сама... Идиотка. Горкото животно иначе...
цепи ме главата, отново. станах преди малко, ще се наливам с кафе цяла сутрин сигурно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Най - сетне е петък, отивам да закуся нещо и после изилзам да си я видя. Толкова много ми липсва вече![]()
Откога чакам да натрупа сняг и да направим един голям снежен човек с него.Само че има един проблем-не мога да си открия ръкавиците :Д
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Малко ми е скучно...какво ще правя цял ден вкъщи...
никак, тъпо..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
многоо е студено^^ навън е -20 градуса, а се чувства като -30 ;///
Скукааааа тоталнаааааа и не мога да излезна на никъде, понеже във Варна пак всичко е в сняг и пътищата непочистени ... А така ми се искаше да го видя, ама уви в квартала ми винаги е най-зле от цяла Варна ( освен от Виница, там са по зле горките ). Той искаше да идва до нас, но е много студено на вън, а и автобуси предполагам почти няма ... Не искам да измръзне. Едва го убедих да си остане у тях и един ден да пропуснем виждането. Като цяло на вънка и бяла мечка да пуснеш, и на нея ще и е студено.
Днес мислех да съм редовна, наистина, обаче по пътя намерих ебати якото кафене и дезертирах с финес. Оказа се, че не само на мен ми е жадно.След цял ден тотално абдикиране от задължения, с'А е време да се стегна, да се концентрирам и да сядам да чета. 200 страници материал е съвсем нормално като обем, къде-къде повече се озорвам друг път, ама... не е денят за такива занимания. Мързеливо ми е, спи ми се, а днес съм изпила 3 кафета, а като си помисля, че до 6 часа сутринта трябва да съм приключила, свят ми се завива. Единственото ми успокоение, че поне навън е затрупано, студено и гадно, сиреч, възможно най-подходящото време да се превърна в книжен плъх.
Почти съм готова с портфолиото, много се кефя, само още две скици. До края на вечерта ще е готово.
Утре пак по мъките, влаковете и бла бла бла. Не ми се ходи пак към Софияяя х.х