- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
много на кеф, чувствам се полезна най-накрая поне мъничко, определено имах нужда от тоя ден!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Изцедена от цитологията. Хем ми е любимия предмет. Но пък днес си го видях, беше прекрасен ден. <3![]()
Сега ми предстоят около 2 часа преподаване на това, което току що научих. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
болно ми е.
празно ми е.
тъпо ми е.
реве ми се.
;/
Добре се чувствам.
Въпреки препятствията, които най-близките ми хора ми поставиха на пътя (и то без основание), аз успях да се изкача с още едно стъпало по-нагоре. Гордея се със себе си. Този път наистина.
И спря да се върти за миг земята..
Тъжничко ми е, ама много... Една голяма буца като е заседнала в гърлото ми, а аз не мога да си я изплача... Объркано ми е, кофти ми е. Чувствам се гадно, макар да няма толкова основателни причини.. Или пък има ;(
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
Submit.
Ууух, най-накрая да го кликна това и да изпратя онова и да ми падне една грижа от душичката. Сега четири дена мързел и релакс на гости, после ще видим. Най-вероятно почвам с другите идиотщини от списъка. х.х
Много хубав ден.Разхождахме се в снега ,забавлявахме се ,бягахме ,скачахме в преспите.Беше супер-сега си почиваме на топличко и по -късно може пак да излезем![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Края на сесията. Релакс.
Днешният изпит беше пълна пародия. Ама то от този преподавател друго не можеше да се очаква.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
почти са готови, направо не мога да повярвам, че успях :Д. вече ми е спокойно, няма тормоз от никъде за няколко часа поне.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Чувствам се добре, въпреки фактът, че времето вън е доста подтискащо. Надявам се скоро да наредя нещата между мен и онова момче...
Ми как да се чувствам не ми е денят тва
Тъпо.
...............
Пълна с енергия. С желание. Със страст. Целеустременост. Увереност. Радост..
...Пълна с живот!
Изцедих се. Но си струва, защото вече имам надежди, че ще успея да изкарам 6ца. С малко късмет.
Не искам и да мисля колко се потят и мъчат сега хората, които не са пипали през семестъра.
За сметка на това той ужасно ми липсва. Искам да го гушна, да го целуна по сладките устни и да си лежим така, гушнати, говорейки си.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Хорниииииииииииииииииииии и
^ Само да дойде понеделник... какво те чака...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Бива ли да е такъв бахър бре .... Днеска си замръзнах докато се прибера от гостито в нас ... А утре го дават още по студено ... Май тоя път моя ще идва до нас, че не ми се мръзне пак да ходя аз до тях. Иначе деня си беше много хубав![]()
Ммм Хубав и слънчев ден !Време е за сутрешното кафе ,а после разходка![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Денят започва добре и с добро настроение. Дано нещата потръгнат![]()
^^^
Бургас <3
Двудневен запой, човече...
... и трябва да уча цял ден, човече...
Не е реално да пиеш вода и да има вкус на водка..
Сядам пак. Остана не чак толкова много....
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
станах цял час по-рано от вчера, напредвам :Д. първата смяна ще ми ебе майката от всякъде обаче... но денят днес ще е хубав, ще го гушна на топло и светът няма да съществува ^^.
Днес имам задачки закачки да свърша! Имам да си науча инфото от презентацията по История, да направя самата презентация,която е супер обширна,но естествено никога не слагам цялата информация вътре и пада едно учене на дати и работи и ...обожавам историята <3
maDamn