.
Затворена тема
Страница 18 от 120 ПървиПърви ... 81415161718192021222868118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 2992
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Още ми е много много мъчно за съседката. Цяла нощ сънувам кошмари.

Утре е Големия изпит. От него общо взето зависи дали ще избяга стипендията или не. Стискам си палци. Уж много знам, ама като знам колко се панирам на устни изпити...
    Като всеки път преди изпит И като си те знам как се панираш преди това и на другия ден като те взема и ме прегръщаш с думите "шеееееест". Винаги е така

По темата: Супер, закусвам и после си се захващам пак с проекта дошла ми е музата. И нямам търпение да се прибере да си я чуя

Супер фен Аватара на Irti
    PinkPan7her, мен ме скъсаха на други изпити.

Притеснението барабар с паниката играят много голяма роля. Може да учиш всичко и да се панираш в един момент и всичко да забравиш. Една приятелка я скъсаха на много важен изпит по английски, а е една от най-добрите в групата и я скъсаха за буквално една точка. Това не показва, че тя не учи. Просто чист карък и много притеснение. От цялата група само нея са скъсали. От 20 човека. Все пак това са големи изпити, много важни и за които си давал пари. Едно е такъв изпит, а друго е да те вдигне примерно тази по химия и да те заплашва с поправка. Казваш няколко работи и имаш тройка. Има и случай дето се молят и им пишат срещу едно кафе.. и като имаш двойка ще я поправиш, но поне не си вътре с парите.

Добро утро.

http://www.youtube.com/watch?v=9-Rxb...eature=related

Тъкмо си се оправям аз за училище и в последният момент ми казаха, че няма да ходя-било студено. Всичкият труд на вятъра И някой да ми каже защо станах рано?! (facepalm)

Супер фен Аватара на LeprikonA
    нехаещо. искам да ми се пообяснят още съвсем мъничко ония параметричните и съм готова. крайно време е да седна да гледам задачи от минали години за втори кръг, за да мога да мина по-голямата част,току-виж видя нещо ново и науча нещо ново.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на sladkalady
    Студено ми еее
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Искам да искарам изпитаааааааааааааааа ....... Ужасно ме е страх
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на mynichka
    Днес със сигурност ми е по- добре от вчера, но и аз съм адски притеснена с тези изпити- 5 минаха, уж остават 2 лесни.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Във ваканция сме цяяяяла седмица, а аз даже се пенсионирах още миналия четвъртък.. чудя се дали е наистина толкова студено навън, от няколко дни кибича само на 25 градуса +
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Супер фен Аватара на shmatarok
    Чувствам се добре. Мързеливо, прибрах се преди час, голям студ навън, няма да излизам до края на седмицата Имам ново портфолио за правене, ама ме мързиии, две не виждам. Трябва да измисля нещо. От мойто уни също се обадиха, иска ми се да ида да си поговоря с тях, ама тея пари...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Освобождавам се самосиндикално до края на седмицата, от каквито и да било мероприятия и задължения, благодаря за вниманието.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Кратко и ясно : ЗЛЕ! Незаслужено зле!
    maDamn

Интересно , даже много.Не съм я виждал и чувал от месеци , но не мога да спра да мисля за нея.Може би трябва да я викна в София да ми дойде на гости ? От друга , страна и тя лъже.Макар и наиситна рядко , все пак лъже.Чак ми стана тъпо , че лъже мен и за мен.Еххххххх.

Загубих доста пари на покер , обаче не ми пука.Вече трудно приемам нещо насериозно

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Освобождавам се самосиндикално до края на седмицата, от каквито и да било мероприятия и задължения, благодаря за вниманието.
    А така
    Аз още от Понеделник съм си се освободила

По темата: Почва да спира да ми пука за всичко и всеки. Това е добре.... донякъде....

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Много съм щастлива. Ух,супер много! В прекрасно настроение съм!!!
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Още ми е лко сънливо, но като ме удари кафето в главата ще се освестя. На вън е кучи студ, а аз трябва да ходя на изпит .... Ужас ... И дано оправя схемата с пищовите, че за 10 философа да им помня автобиографиите наизуст ... е тоя филм го нема в мойто кино ... Както и да е да минава и тоя изпит и край на сесията А като си вземе и моя изпитите, и като се пооправи времето ще го полеем много стабилно и колективно

Супер фен Аватара на LeprikonA
    изнервено, а още не съм станала от леглото!!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

anonymous708973
    Guest
    Добре като цяло. Мързеливо ми е, а днес съм на даскало още от 11, пф.
    Чакам хляба да стане готов... ох, като си помисля колко ще е мекичък и ухаещ... с един слой масло отгоре и... пей, сърце!
    Тая малката ме нерви обаче и някой ден ще я запукам яко. Пикла.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Бивам. Наспах се, като се има в предвид ранното ставане.

След малко излизам, ще ходя до университета да се видя с един приятел, после ще ходя до нейния университет да си я взема от изпита. Дано да се е справила.

И дано навън не е толкова студено, колкото изглежда.

честно казано, разочарована... почти съм сигурна,че ще ми пише 5ца , а миналата година без да полагам никакви усилия пак толкова.. no expectations, no disappointments :/
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

anonymous708973
    Guest
    Странно ми е.
    Тъпо. Скучно. Нищо не ми се прави. Никъде не ми се ходи. Стои ми се вкъщи и ми се гледа филм, ама тия отсъствия ще ми трябват юни месец, затова ще си ги кътам. Оф. Гадно ми е едно такова. Само се чудя на кого да си го изкарам. Оф, оф, оф.

Мега фен Аватара на mynichka
    Сънливо ми е, изобщо не се наспах- ама важното е, че си го гушках. Имам толкова да уча за тоя изпит, но след 1 час почвам сериозно вече.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Добре.Очертава се дълъг дълъг ден с много неща за вършене.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Кеффффф на макс Взех и последният изпит и то със 6тица Сега остана само да отпразнуваме подобаващо успешната първа сесия!
    Но нали все нещо трябва да се пре*бе моя пак ми спретна номер и пак се успя за незнам кой пореден ден.... накрая ще стане 3ти ден на сухо ... Почва да ми писва ....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Странно ми е.
    Тъпо. Скучно. Нищо не ми се прави. Никъде не ми се ходи. Стои ми се вкъщи и ми се гледа филм, ама тия отсъствия ще ми трябват юни месец, затова ще си ги кътам. Оф. Гадно ми е едно такова. Само се чудя на кого да си го изкарам. Оф, оф, оф.
    Same here Карам се с всичко и всички, днес поне имах причини и можех да беснея на воля!
    maDamn

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мина и имам 6. Останаха още 2 изпита...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване