.
Затворена тема
Страница 19 от 120 ПървиПърви ... 91516171819202122232969119 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 2992
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Мина и имам 6.
    Ха, дай да вземем да пишем Радослав за врачка :Д Честито, честито

По-добре ми е. Понаваксах си малко с думите по английски, че имах точно 200 думи (+/- 10) за нанасяне в речника. Доволна съм. Гледа ми се филм, но не знам кой.
    И съм ядосана на една приятелка, защото за 85789 се събира с нейния, въпреки че беше твърдо решена да го къса и не е като да няма един куп причини за това. Мекушава е. Дразни ме.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^ понеже на всички покрай мен рекламирам филма One Day и на теб ще го пробутам :Д. ако имаш желание де, мен яко ме грабна.

иначе измъдрихме още една камара неща, ще си отделим с нея ден само за творене, само трябва да намеря тениска, която да прежаля и да срежа, а и да поразгледам за подходящи мънисти и копчета, че дори и за прежда, ако не ме домързи да довърша идеята. колко ми липсваше това чувство ^^.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Писна ми от тази история вече,имам чувството,че не мога да побера повече информация и просто ми се драйфа само като си помисляяя за нещо свързано с нея.Искам Петък,но още не съм измислила и подарък.Сега ще се надявам да ми ее доспи по-рано,защото ми писна да заспивам към 3.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Разтревожена съм. Не е звънял цял ден, което е, меко казано, странно. Още повече, че знае колко разтревожена бях още от вчера. Телефонът му е изключен от едно 12 часа и отгоре, не знам пристигнал ли е успешно, добре ли е, къде е... Тегаво, тегаво и пак тегаво. Много мразя да съм в неизвестност и да се чувствам безпомощна, да преминавам през това сама, 'щото вече през какви ли не варианти преминах и само се ошашквам още повече.

Голям фен Аватара на toad
    Би трябвало да съм много зле , а не съм . Явно не съм толкова емоционален вече .
    Последно редактирано от toad : 02-01-2012 на 21:36

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Разтревожена съм. Не е звънял цял ден, което е, меко казано, странно. Още повече, че знае колко разтревожена бях още от вчера. Телефонът му е изключен от едно 12 часа и отгоре, не знам пристигнал ли е успешно, добре ли е, къде е... Тегаво, тегаво и пак тегаво. Много мразя да съм в неизвестност и да се чувствам безпомощна, да преминавам през това сама, 'щото вече през какви ли не варианти преминах и само се ошашквам още повече.
    Обади ли ти се? Ако не, не се панирай, сигурна съм, че всичко е наред. Случвало ми се е и бях нещо средно между ядосана и супер притеснена.

Добре съм. Посъбудих се с едно кафе, въпреки че не пия. Всеки път си обещавам, че няма да говоря по телефона до 2 часа, след като съм като малките деца и си лягам в 11-12 :д , ама ми е толкова уникално приятно да си говоря с него, че почвам да плача (?!?!).

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Нещо ме боли главата.

Навън е някаква ужасна виелица.

Ми как да съм.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Гадна зима.
    Заради нея днес няма да си го гушна. Вчера покрай цялото притеснение около изпита не се видяхме, както трябва.

След малко сядам да чета по Химия, че останаха 2 седмици.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на xoxi
    Гледам котката как се е разтекла до камината и ми се иска и аз да се тръшна до нея и да си се топлим... и да си мъркаме... и така цял ден. Но вместо това, няма да е зле да си свърша работата, която отлагам от няколко дни.
    И спря да се върти за миг земята..

Ужасно..;(

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Гладен.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Гладен.
    Мдам. Трябва да започна с приготвянето на вечерята. А толкова ми се приспа...

След края на сесията съм като паднала от Марс. Не знам какво да подхвана и как да си запълвам времето. Вече 5 дни се разплувам из вкъщи и убивам мозъчни клетки.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Искам в София. Искам нещо да се случва. Искам да съм под напрежение, да тичам наляво-надясно и да правя нещо интересно.
    Искам и в Лондон. Божее, толкова е прекрасно там! Искам да живея другаде.

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Ми...Не съм добре, а как ми си иска да кажа, че СЪМ! Е, може би пък съм добре. Оф, не знам. Прекалено често ми се менят настроенията, ПРЕКАЛЕНО!Стоенето вкъщи не ми се отразява добре. Чувствам, че трябва да се стегна в някои отношение и че е крайно време да спра да се депресирам заради ДРЕБОЛИИ! Мхм. Ще го направя.
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

звънят сутринта да ми кажат кога е погребението, сякаш аз от тук има какво да направя по въпроса, не стига че от вчера ходя замаяна, всяка неангажирана с някаква конкретна мисъл или работа секунда ми напомня за това и за една камара неща, свързани с това, ами и ставането ми беше такова. иначе денят в училище беше като всеки друг, малко по-отвеян само че. тая вечер искам да попиша малко, след почти две години дори се съмнявам, че главата ми ще роди нещо като цяло. ама да видим..
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Объркано, като не знам какво ще се случи с мен.. Искам много неща, и не мога да ги получа...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Щастлива, развалнувана... прекрасни са ми последните дни. Днес сутринта се ядосвах много, обаче просто усещам как нищо не може да ми развали настроението. Извън себе си съм от щастие. Искам да напрегръщам някой МНОГО силно и да крещя от радост,ох :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Ми , днес за първи път тая седмица май бях с момиче.Не беше супер и може би затова ми е тъпо.

отчаяно след днешния ден

Голям фен Аватара на RalittyYy
    мм кофти ми е ..:/ може би щото бившия ми има утре/ демек днеска 03,02 рожден ден и единственото което мога да направя е да му го честитя в ФБ или на смс, а така ми се иска да го вида и да му го честитя лично,(нищо, че той моя ми го честити в фб) особено както е болен и е в болница :/
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Супер, днес ще си я видя. Леле какво я чака

Супер фен Аватара на Irti
    Петък е, а аз съм нощна смяна...

Семейна ситуация след нощна смяна: http://www.trud.bg/Images/Cache/Image_1041572_2.jpg

петък е, а мен не ме бърка особено, само повече си приближавам до първата смяна другата седмица и как ще живея след това - не знам. страх ме е като си го помисля чак, ще са седмици на раздразнение и недоспиване...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ооо , засега ми стра'аотно Днес си взех ден отпуск от у-ще. Поспах си и сега ми е айляченце! Ще хапна малко и ще дръпна едно кайве! После ще си върша задачките
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Никакво. Не ми се занимава особено с нищо, ще взема да направя едни упражнения, барем се съживя малко, после - writing по английски...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си