- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Уморена от проклетата зоология на безгръбначните, най-дългия предмет на планетата Земя (след анатомията). Утре имам колоквиум...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Чучствам се изтощен от махмурлийския ден и малкото сън, но и доволен от свършеното днес. Мисля да вечерям и да се пльосна на дивана пред някой филм.
shmatarok, виж си ЛС.
Welcome to the Jungle...
Оказа се, че доста преувеличили нещата тея мой колежки, а неговата подбуда е било чисто и просто притеснение ....
Сиси - изкараха го, че едва ли не е казал, че съм нямала била право да танцувам без него ... тоест бая са преувеличили и изопачили думите ми ... завист, и злоба и те тва е ...
По темата: все още се чувствам разбита .... надявам се утре да съм по добре
Не бъди наивна като вярваш на подобни приказки от "доброжелателки", особено щом е замесен приятеля ти. Имай повече доверие на любимия човек и по-малко на хорското мнение.
Welcome to the Jungle...
Пфу да му *** майката... няма да ми излезе късмета с пиенето днес. И най-тъпото е, че т'ва май ми беше единствения 2ри шанс (ако отиде де), който няма да мога да осъществя - очевАдно ! Fresh new year - same ol' shit ! Трябва да издиря нек'во инфо по някакъв начин...
Ааааай, ай, ай, ай, ай!!!
Превъзбудена съм, шокирана, но всичко в най-добрия смисълБоже, хаха, много ми е странно.
Извинете :Д Не можах да се сдържа ;Д
Едит: DarkTemplar, видях
едит2: още по-шокирано :O
Последно редактирано от shmatarok : 01-03-2012 на 17:26
Уморена. Толкова много учене ме чака, а аз се правя на луда. Ако ме боли, колкото ме мързи да съм се гътнала отдавна. От утре залягам над учебниците!Сериозно! Ако някой ме мерне у форона да ме гони директно!![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Допреди половин час разработвах гадните теми и ми се такова таковата от четене и писане. Край нямат, ама по-добре сА да се тровя, отколкото после съвсем да ми изгърмят бушоните.
Книгата и тя не върви. Увлекателна е, ама пусто, като върви баааааааавно. Толкова дни я мъча, а колко още имам...
Заредила съм се с мляко с какао, шоколад и цигари, и тия дни няма да мръдна от нас, докато не я изчета от кора до кора и докато не си напиша всичките теми. По някое време ще си прекъсна и интернета, заедно с кабелната, че не мога да чета на шум, нищо че като е тихо ми е още повече терсене. :д
Леко нервна. Защо винаги, когато съм учила, се чувствам по нервна за изпит, отколкото, когато не съм? XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Зле...Винаги ли трябва да се съобразявам с всеки?Писна ми да поставям другите пред себе си.От сега нататък ще гледам на мен да ми е добре и ще се съобразявам само и единствено със себе си.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
уф, ами недоспало, а ме чака учене, че не мога повече да го отлагам. искам шоколад, ужасно много искам шоколад.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Била съм еди ква си, еди що си .. хаха 20 години това не ти пречеше нали??
Искам да замина по - бързо и 2 месеца няма да ме видите .. !!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тука ученето и пушенето май вървят ръка за ръка.
Получих леко неприятна новина, но все ще измисля начин да обърна нещата в моя полза. Поне няма "да се наслаждавам" на мравешката скорост на един пухльо.
Welcome to the Jungle...
Някакво никакво нито ми е тъпо, нито съм в настроение..
Стига толкова учене-излизам на разходкааа,че ще се побъркам вече :Д
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
малко скучен дееен.... още малко и излизам![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Оф, пак съм забита в мега мощните филмиПисна миии
Няма да се занимавам с оня тъпак, честно, чудя се колко трябва да си зле да паднеш до такова ниво...
Коремът ми е свит на топка, поради друга причина. Само още веднъж съм се чувствала така и силно се надявам да се самозаблуждавам и да не е това, което си мисля.Няма да му падна в краката толкова бързо, мне.
ЕДИТ: ДААААААААААААААААААА!!! йееессс ;Д *пак съм в истерия*
Последно редактирано от shmatarok : 01-04-2012 на 15:14
Ако кихна още веднъж, ще си откъсна носа, заклевам се. Тва не е реално просто. Или спя, или кихам безспир, не знам кво ми става, а съм толкова корава по принцип.
Иначе съм приятно изненадана, че се сети, че сгази лука и ми се извини. Разгеле да предприеме няк'ва инициатива, че ми писна все аз да съм инициатор.
МИНА ПРЕКРАСНО!!! Надявам се на 6, в най-лошия случай - 5.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Зле...Чувствам се зле, гадно, тъпо,разочароващо...
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Ах, заляха ме със студена вода... Ужас ;( Егати разочарованието... ;х Как може да има толкова безотговорни хора ;хх