- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Мързелува ми се. Възнамерявам да си направя едно кафе, да се ориентирам към леглото и да си чета книжката.![]()
You are broken, I can fix you...
Пия слонски дози хапове и нищо не помага, даже имам чувството, че се влошавам още повече. Имам безумно много работа за вършене и исках днес поне да започна отнякъде, но уви.
Не особено добре.. в грипна сме и няма да го виждам 5 дни (за сега, ако не я увеличат..)![]()
Тъпа история.След снощните изцепки днес не ходих на лекции.Чудя се какво да правя.Май трябва да започна отнякъде
не знам,апатично ми е...затова пък снежният пейзаж навън е много живописен(студът също =))
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Нищо не правя и почвам да се дразня. Разочарована съм от новините днес, очаквах нещо подобно, но баш така да ме забият...Бях супер ядосана, че стана точно така, но вече се успокоих и ми мина.
Завистта не ми е била присъща, нямам намерение и да става така. Браво на нея. Радвам се. Сега сигурно ще се поуспокои и ще кротне, само на това се надявам.
Хубав ден е .. донякъде. мързеливо лежерен и топъл, щото съм си вкъщи. Ех.![]()
Едновременно щастливо и леко тъжно.
Хм.
Тъпа история.Приятеля ми го глобиха и пак не свърших нищо днес.Утре дано се запозная с хубави момичета.
пия си капучиното и ми е готино)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Влюбена. <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Офффф, имам чувството, че тая сесия никога няма да свърши. И се чувствам адски ограничена и бъгната, и неспособна да водя нормални разговори на теми различни от университета...
Зле...още чакам...ама няма да ме огреехаха и на всичкото отгоре,аз съм виновна на всички за всичко! Fuck it...
maDamn
много хубаво си пренаправихме едно местенце от стаята с него, аз си лежа на него и чувството е страхотно ^^. оная по философия съвсем сериозно просто не може да е по глупава, не може просто :ДД искрено се забавлявах как нищичко не усети днес, номерът мина идеално. като цяло не беше никак лош ден и съм доволна от това. ( =
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Точната дума е никакво...
Първо ми беше супер весело, после ме ядосаха, след това пък плаках и се уморих от емоции.В момента ми е супер безразлично. Може тавана да падне отгоре ми и сигурно изобщо няма да забележа.
![]()
Леко притеснена. Не ми се спи нещо тая нощ.. Ставам :Д Щастливо ми е,въпреки притеснението.
Everything changes, but beauty remains ...
Написах си writing-а в ранни зори, сега похапвам и гледам "Двама мъже и половина", чудейки се колко време ще му отнеме на Чарли да преебе връзката си :Д
Супер въодушевена съм! Моят ще идва днес на курса по английски, да види какво и що... и като нищо може да учим заедно, омг, омг, омггг! :д Умно създание. Мммм... *гледа замечтано и пърха с мигли*
От вчера се правя на улава, само и само да постигна мечтаната утопия - вкъщи -> на топличко -> диванчето -> книжката и чай с бисквити за разкош, необезпокоявана от когото и да било. Не знам 'що не ми влизат в положението при все, че на всеки мечтата му в събота на(след)обед е главно да мързелува, а ако прави нещо е само, ако то е много, много любимо и увлекателно. Ако ме разбираха, нямаше да се налага да играя театър "Сълза и смях" с повод и без повод, пък и... по дяволите, кой нормално разсъждаващ човек иска да излиза навън в тоя студ!?
ами добре, още леко заспало, ама след като ми звънна телефона не можах повече да заспя. след мъничко изчезвам и както тя се изрази ще "ядем,пием и гледаме Шоколад :Д" .
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Пия си кафето и за пръв път от доста време закусвам. :P Така сладко ме изненада тази сутрин моето човече. <3 <3 Много мило ми стана.
Предстоят ми няколко трудни часа на зоология на безгръбначните и после ще си го чуя.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Депресарска музика = пълен релакс. Грам не ми се чете, днес няма да мисля за това. Липсва ми усамотението на моята си хралупа. А всичките ми псевдомъже все едно са се наговорили да ме изнервят...