.
Затворена тема
Страница 21 от 120 ПървиПърви ... 111718192021222324253171 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 2992
    Мега фен Аватара на xoxi
    Реших, че е крайно време да се ядосам.
    На мен някой ако ме подсеща всеки ден в продължение на 1-2 месеца да свърша нещо, накрая ще го свърша най-малкото от неудобство. Но за моя голяма изненада има хора, които въобще не се срамуват от мързела си и не се притесняват, че започват да стават смешни и жалки в очите на другите. Не мога да го проумея.
    И накрая излизат с "Е, утре нали и двамата сме тук. Ще го направим заедно." Ооо, ами не, мерси.
    Предпочитам аз да свърша ОТНОВО всичко сама, отколкото да гледам нечия чужда мързелива до безбожност мутра пред мен.

И се чудя кога ли ще си взема поука от всичко това. Колко още пъти трябва да повтаря тази грешка??? :@
    И кога ли ще се науча да разчитам само на собствените си възможности. И да имам доверие само на себе си.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Мноооооооооооого мазно обаждане, много! С'а остава и К. да звънне,('щото злото все пак никога не идва само) за да приема това като знак от съдбата и да си отменя пътуването окончателно. ;д

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Тъпо и ужасно самотно...

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    събота вечер, а на мен ми е толкова скучнооооо

Супер фен Аватара на LeprikonA
    добре ми е, някак подновено такова. искам пролет, искам приятен топъл, но не горещ вятър и слънчице. ех..
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Реших, че е крайно време да се ядосам.
    На мен някой ако ме подсеща всеки ден в продължение на 1-2 месеца да свърша нещо, накрая ще го свърша най-малкото от неудобство. Но за моя голяма изненада има хора, които въобще не се срамуват от мързела си и не се притесняват, че започват да стават смешни и жалки в очите на другите. Не мога да го проумея.
    И накрая излизат с "Е, утре нали и двамата сме тук. Ще го направим заедно." Ооо, ами не, мерси.
    Предпочитам аз да свърша ОТНОВО всичко сама, отколкото да гледам нечия чужда мързелива до безбожност мутра пред мен.

И се чудя кога ли ще си взема поука от всичко това. Колко още пъти трябва да повтаря тази грешка??? :@
    И кога ли ще се науча да разчитам само на собствените си възможности. И да имам доверие само на себе си.
    Това е така в повечето случаи, напълно те разбирам. И аз отдавна предпочитам по проекти, доклади и тн. да ми е казано ясно какво се иска и да го свърша сама, защото иначе разчиташ на разни хора, те те прецакват и накрая вършиш пак всичко сам, но на бясни обороти, че няма време.

По темата: Хубаво ми е, че утре ще сме заедно. <3 Най-сетне. Какво го чака...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на xoxi
    Така е, Сиси.
    А то остави и че няма време и бързаш, ами си и до такова крайност изнервен, че допускаш супер много грешки, някои от които остават незабелязани... и така се прецаква цялата работа.
    Обаче и аз съм инат и държа на това, хората да си спазват обещанията. Ако нещо не ми е обещано, няма да държа толкова на него. Но някой да ме гледа в очите и да казва "обещавам", а нищо да не прави... Е, много мразя.
    За това днес цял ден не спрях да бръмча на мързеливата главица и тя взе, че започна да си върши работата. Не е готово всичко, но поне започна. Най-накрая!

Чувствам се добре.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Искам два дни, в които да съм съвсем сама у нас. Да си ям нещо вкусно, да си купя фрапучино от Старбъкс,да си лежа в леглото колкото искам, да си мисля просто на спокойствие, да извикам 1-2-3 приятелки да спят у нас след това,да пием текила, искам СПОКОЙСТВИЕ МАЛКО!!! Просто родителите ми и брат ми да отидат на почивка без мен, да си починем взаимно.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Спокойно и приятно. Беше хубава вечер. А утре кво ме чака...
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    добре ми е, някак подновено такова. искам пролет, искам приятен топъл, но не горещ вятър и слънчице. ех..
    На пук на очакванията ти ще бъде студено

И аз искам топличко, но не горещо иначе в момента седя пред компа и кофея със стари парчета:
    "лятото в мен огнен спомен ще остави пак
    и ми дава знак да се включа в ятото
    птички на плажа, които шлаят се самички
    Оглеждам се тарамбуката къде е,
    ако бях метъл щеше да ми се куфее
    грее слънцето и свети по вълните,
    а на мен ми е кеф и отново ми се пее"
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на sladkalady
    Щастлива !
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щастливо, влюбено нямам търпение да си я видя днес!

anonymous708973
    Guest
    Като влюбена петокласничка. Прекрасен е. П-Р-Е-К-Р-А-С-Е-Н!

Допивам си кафето, хапвам, пиша си домашното за курса, после на курс и после ще си го видя, да си понаваксаме, че да ни държи влажно идната седмица.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    На пук на очакванията ти ще бъде студено

И аз искам топличко, но не горещо иначе в момента седя пред компа и кофея със стари парчета:
    "лятото в мен огнен спомен ще остави пак
    и ми дава знак да се включа в ятото
    птички на плажа, които шлаят се самички
    Оглеждам се тарамбуката къде е,
    ако бях метъл щеше да ми се куфее
    грее слънцето и свети по вълните,
    а на мен ми е кеф и отново ми се пее"
    Окей, представи си ме така
    на брега на морето с бира във ръка.. :Д

страхотна песен е.

иначе съм болна, мамка му, боли ме главата, малко трудно говоря, тъпо ми е....
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    xoxi, разбирам те напълно. Аз също се научих да разчитам на себе си. Ще е идеално и ако почна да преинсталирам, форматирам и цепя хард. Ама тя неволята учи. Дано не ми се налага скоро.

Дроб съм. Мързелувам зверски. Гледам епизодите на Такъв е животът: да бъдеш родител, чета пропуснатите статии в интернет, но от утре се залавям с камарата чакаща ме литуратура. Обещавам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Сама.Забравена.Депресирана .Hopeless.Безполезна.
    im shit.pure shit.
    Женско съм ;]

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от summerxtime Виж мнението
    Безполезна.
    Именно.

Искам задължения. Искам график и краен срок. Искам една камара работа, с която да си оползотворявам времето.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на shmatarok
    Не издъъържам. :/ Трябва да отскоча до фризьорския салон, ама хич не ми се ходи, особено като знам, че после няма да се харесам. Искам и някъде на хижичка, почивчица, нещо такова.

Лаещото вече го няма, толкова е тихо вкъщи, че чак е странно.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Тъпо,че ме изкара мен виновна,като 1000 пъти му казах,че няма да стане,както и да е.Сега ще сядам да уча по история,че ми писна от тия драми..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на mynichka
    изнервено.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на babity
    Искам да се надъхам да седна да уча. Ама, уви, тооолкова ми е трудно. Трябва да ги разбия и на този изпит. Но може би наистина утре ще седна да чета.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Релаксиращо Имам нужда да ми пари под опашката ,така да се каже Искам да съм в движение, да върша нещо...да съм ПОД ПАРАААА!
    Навън е гадна , долна киша , но не спирайте да се усмихвате
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Горе долу бивам и добро и лошо ми се насъбра тея няколко дни ...
    Вчера като по чудо да отида да спя в моя и да не се сдърпаме за нещо, чак не беше истина Иначе отношенията ни вземат да се подобряват малко по малко, че от 2 седмици насам куцат яко покрай тая шибана сесия ... А вчера как се прецакахме с едни шибани презервативи ... уж дюрекс, а после ни щипеше от лубриканта ... та даже и днеска малко остатъци има. И хич не ме ебе че съм дала почти 4 кинта за тях, другите 2 няма да ги използваме посмъртно ... И брат му бая ме ядоса днеска и то на два пъти.
    Иначе още ми е нервно и сигурно следващият път като го видя тоя идиот ще го гледам на криво, и най-лошото, че ще го правя подсъзнателно ... Мисля по късно да си пусна един филм,да си направя пуканки и да се поразсея малко ...
    Последно редактирано от DragonLady : 02-05-2012 на 21:33

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Бившия нещо много лично приема някои неща и ме хваща яд и ме ядосва! Чудя се как съм била с толкова различен човек ... ама грешката си е моя. Whatever, леко съм изнервена,амаще се оправя! Някои неща просто трябва да се приемат такива каквито са!
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си