- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Реших, че е крайно време да се ядосам.
На мен някой ако ме подсеща всеки ден в продължение на 1-2 месеца да свърша нещо, накрая ще го свърша най-малкото от неудобство. Но за моя голяма изненада има хора, които въобще не се срамуват от мързела си и не се притесняват, че започват да стават смешни и жалки в очите на другите. Не мога да го проумея.
И накрая излизат с "Е, утре нали и двамата сме тук. Ще го направим заедно." Ооо, ами не, мерси.
Предпочитам аз да свърша ОТНОВО всичко сама, отколкото да гледам нечия чужда мързелива до безбожност мутра пред мен.
И се чудя кога ли ще си взема поука от всичко това. Колко още пъти трябва да повтаря тази грешка??? :@
И кога ли ще се науча да разчитам само на собствените си възможности. И да имам доверие само на себе си.
И спря да се върти за миг земята..
Мноооооооооооого мазно обаждане, много! С'а остава и К. да звънне,('щото злото все пак никога не идва само) за да приема това като знак от съдбата и да си отменя пътуването окончателно. ;д
събота вечер, а на мен ми е толкова скучнооооо![]()
добре ми е, някак подновено такова. искам пролет, искам приятен топъл, но не горещ вятър и слънчице. ех..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Това е така в повечето случаи, напълно те разбирам. И аз отдавна предпочитам по проекти, доклади и тн. да ми е казано ясно какво се иска и да го свърша сама, защото иначе разчиташ на разни хора, те те прецакват и накрая вършиш пак всичко сам, но на бясни обороти, че няма време.
По темата: Хубаво ми е, че утре ще сме заедно. <3 Най-сетне. Какво го чака...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Така е, Сиси.
А то остави и че няма време и бързаш, ами си и до такова крайност изнервен, че допускаш супер много грешки, някои от които остават незабелязани... и така се прецаква цялата работа.
Обаче и аз съм инат и държа на това, хората да си спазват обещанията. Ако нещо не ми е обещано, няма да държа толкова на него. Но някой да ме гледа в очите и да казва "обещавам", а нищо да не прави... Е, много мразя.
За това днес цял ден не спрях да бръмча на мързеливата главица и тя взе, че започна да си върши работата. Не е готово всичко, но поне започна. Най-накрая!
Чувствам се добре.
И спря да се върти за миг земята..
Искам два дни, в които да съм съвсем сама у нас. Да си ям нещо вкусно, да си купя фрапучино от Старбъкс,да си лежа в леглото колкото искам, да си мисля просто на спокойствие, да извикам 1-2-3 приятелки да спят у нас след това,да пием текила, искам СПОКОЙСТВИЕ МАЛКО!!! Просто родителите ми и брат ми да отидат на почивка без мен, да си починем взаимно.
Everything changes, but beauty remains ...
Спокойно и приятно. Беше хубава вечер. А утре кво ме чака...
Welcome to the Jungle...
На пук на очакванията ти ще бъде студено
И аз искам топличко, но не горещо иначе в момента седя пред компа и кофея със стари парчета:
"лятото в мен огнен спомен ще остави пак
и ми дава знак да се включа в ятото
птички на плажа, които шлаят се самички
Оглеждам се тарамбуката къде е,
ако бях метъл щеше да ми се куфее
грее слънцето и свети по вълните,
а на мен ми е кеф и отново ми се пее"
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Щастлива !![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Щастливо, влюбено нямам търпение да си я видя днес!
Като влюбена петокласничка. Прекрасен е. П-Р-Е-К-Р-А-С-Е-Н!
Допивам си кафето, хапвам, пиша си домашното за курса, после на курс и после ще си го видя, да си понаваксаме, че да ни държи влажно идната седмица.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
xoxi, разбирам те напълно. Аз също се научих да разчитам на себе си. Ще е идеално и ако почна да преинсталирам, форматирам и цепя хард. Ама тя неволята учи.Дано не ми се налага скоро.
Дроб съм. Мързелувам зверски.Гледам епизодите на Такъв е животът: да бъдеш родител, чета пропуснатите статии в интернет, но от утре се залавям с камарата чакаща ме литуратура. Обещавам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Сама.Забравена.Депресирана .Hopeless.Безполезна.
im shit.pure shit.
Женско съм ;]
Не издъъържам. :/ Трябва да отскоча до фризьорския салон, ама хич не ми се ходи, особено като знам, че после няма да се харесам.Искам и някъде на хижичка, почивчица, нещо такова.
Лаещото вече го няма, толкова е тихо вкъщи, че чак е странно.
Тъпо,че ме изкара мен виновна,като 1000 пъти му казах,че няма да стане,както и да е.Сега ще сядам да уча по история,че ми писна от тия драми..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
изнервено.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Искам да се надъхам да седна да уча. Ама, уви, тооолкова ми е трудно. Трябва да ги разбия и на този изпит. Но може би наистина утре ще седна да чета.
РелаксиращоИмам нужда да ми пари под опашката ,така да се каже
Искам да съм в движение, да върша нещо...да съм ПОД ПАРАААА!
Навън е гадна , долна киша , но не спирайте да се усмихвате![]()
maDamn
Горе долу бивам и добро и лошо ми се насъбра тея няколко дни ...
Вчера като по чудо да отида да спя в моя и да не се сдърпаме за нещо, чак не беше истинаИначе отношенията ни вземат да се подобряват малко по малко, че от 2 седмици насам куцат яко покрай тая шибана сесия ... А вчера как се прецакахме с едни шибани презервативи ... уж дюрекс, а после ни щипеше от лубриканта ... та даже и днеска малко остатъци има. И хич не ме ебе че съм дала почти 4 кинта за тях, другите 2 няма да ги използваме посмъртно ... И брат му бая ме ядоса днеска и то на два пъти.
Иначе още ми е нервно и сигурно следващият път като го видя тоя идиот ще го гледам на криво, и най-лошото, че ще го правя подсъзнателно ... Мисля по късно да си пусна един филм,да си направя пуканки и да се поразсея малко ...
Последно редактирано от DragonLady : 02-05-2012 на 21:33
Бившия нещо много лично приема някои неща и ме хваща яд и ме ядосва! Чудя се как съм била с толкова различен човек ... ама грешката си е моя. Whatever, леко съм изнервена,амаще се оправя! Някои неща просто трябва да се приемат такива каквито са!
maDamn