.
Затворена тема
Страница 23 от 120 ПървиПърви ... 131920212223242526273373 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 2992
    anonymous708973
    Guest
    По-добре от следобеда. Видях си го за мъничко, колкото да му държи влажно няколко дни...
    Пия си червено вино с намерението да ме завърти, каня се да гледам Спартак (сериала), а утре най-официално захващам един речник с 3888 (+/- 100) думи, който се надявам да науча до лятото, успоредно с подготовката за CAE.
    Също имам намерението да включа 3 пъти седмично фитнес, което пък значи да спра да вися на компа. Тамън съм на последния сезон на Двама мъже и половина, ама като се знам каква съм, ще си харесам друг сериал :Д
    Не. Трябва да стане.

П.С. Искам ПМС. Не. Жадувам за ПМС.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ужасно тъпо, първа смяна, ще ставам рано, нямам си идея как ще стане това, а и него го няма цяла седмица... оф.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Тъпо ми е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    До четвъртък включително съм във ваканция. Свърших си всичката работа и ся се чудя ква да я свърша Трябва ми работа да върша...не мога по цял ден да вегитирам. Поне се наспивам...ама иначе е голям шит. Пък вън е някакъв клинч и киша и не мога да си подда гъзеца. Пф... ще препаткам!
    maDamn

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Пресъхнала,сълзи нямам все ми е едно какво ще става оттук нататък...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Като цяло хубав ден. Връзката ми най-сетне потръгна отново, дори без намесата на секса, отново започвам малко от малко да се чувствам щастлива и сигурна в мъжа до мен. Междувременно вече окончателно отписах бившият ми списъка с живите и го причислих към списъка с мъртви за мен хора. Каза му негов приятел обади и се, той не го направи - труп и нищо повече от това не е той за мен!!! Колкото до утре очертава много хубав ден, освен ако времето не ми пре*бе плановете. Ако всичко е като хората, моя ще дойде в нас след изпита си, ще му сготвя, ще хапнем и айде в тях да дивеем преди да са се прибрали наще.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Бодра и свежа ,с кафе в ръка
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Колко обичам навън да вее сняг и аз да съм си вкъщи и да знам че не трябва да излизам.

Но вече ми липсва адски много. Поне утре ще си я видя

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Добре,само където ме цепи главата,а уж не пихме снощи много.Днес се е видяло,че няма да се ходи на даскало и ще подкравам историята след малко,но първоо още едно кафенце. (:
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Объркана. Когато влагам много усилия и желание в нещо, боря се за да го получа имам чувство, че в един момент забравям какво искам, заради това, че много съм се амбицирала. А получа ли го-бързо ми омръзва. Не знам вече... чудя се има ли смисъл, когато няма значение?! И ако накрая не се получи нищо, значи ли провал?...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Да е. Тва е от студа.
    И от ПМС-то, което ме тресе и се чувствам забила.
    И от 7-дневното въздържание, което утре мисля да наруша.
    И от липсата на мъж в последно време също ми се задейства компесаторния механизъм.
    И от липсата на сън.
    мисля, че при мен е основно от липсата на мъж и от въздържанието напоследък

днес съм чудесно, наспах се, хапвам след малко и отивам на училище
    2ра смяна разбива отвсякъде!!!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Най-после осъзнах,че понякога трябва да се откажа и да мисля...Може би отдавна трябваше да съм разбрала,че нищо няма да се получи (както винаги). Не че все още не го харесвам и искам,просто виждам че няма смисъл...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Искам вече да е втори семестър. Да минем на гръбначните.
    Тези ларви, тении и прочие ще ме побъркат от скука...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на LeprikonA
    поизмръзнало, но поне се сдобих с музика и слушалки и съм на седмото небе ^^^ сутрините поне ще имам занимание за мозъка докато вървя.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Как може това шибано време да ми прецака всичките планове за нея бре мамка му ... Сега треа да вися в нас и да си умирам от скука ... И за капак моя не ми звънна след изпита си и се събудих от притеснение взел ли го е, звъня аз не дига, звъня след 1 час нашият сега ставал бил .... Изобщо не е ходил на изпит ... До ликвидация ли иска да го докара или какво? Много несериозно подхожда, а е 4ти курс, не му е сега времето да си играе с огъня и да се лигави ... Дано поне утре да мога да ида до тях и да не ми дойде пак по рано, че ще се изям от яд ...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Скоро очаквам да се обяви бедствено положение. Няма как да бъде иначе. Вали, духа ужасно гадно и постоянно навява. На всичкото отгоре, кьораво такси не се вясва отникъде, просто 'щото е толкова заледено, че колите форсират, пък по-малките улички имат в добавка и сняг отгоре, което усложнява нещата 10 пъти повече. А пеша ужасът е пълен.

Хубавото е, че нещата започнаха да се задвижват и засега се нареждат окей. Надявам се гадното време да се оправи и да пътувам спокойно, 'щото си е таковало таковата в подобно време.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Имам 3 ужасно важни теста другата седмица, доклад + презентация по биология, ядосвам се на Иран и на САЩ, искам просто да си легна и да заспя, гушнала се в него. Ще си го видя скоро, поне това ме крепи, а междувременно ще си седна на задника да уча за изпитите.

Супер фен Аватара на Glamour92
    като (пред)последният мохикан...така се чувствам
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Уф...някаксиии, добре ми е,ама нищо особено. До петък съм във ваканция, Вън времето е такова ,че няма накъде да се мърда и продължава да вали сняг! 20 см е натрупало и се чувствам като затворник. Искам да изляза и да върша нещо...тъпо ми е. Нямам никакви домашни , всичко съм си свършила ...ебаси и шита. Трябва да измисля какво да правя...Чета си аз книги , записвам си ,ала бала , уча. Ама то вкъщи е тъпо. Всичките ми другарчета са се изпокрили и като ги каня на обяд и никой не си подава носа отвън. Фак...
    maDamn

Мега фен Аватара на Hilary_
    Най - после в къщи!! <3

anonymous708973
    Guest
    Притисната от времето. Объркана. Раздвоена. Ще трябва да правя избор, за който само преди 2-3 месеца бях сигурна в решението си, а сега...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щастлив, влюбен и нетърпелив да си я видя утре

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Мокра,заради шибаното,мокро,снежно време,но и щастлива защото вече съм на топло и няма да мърдам на никъде...

Депресирана от това ужасно време! Толкова да мразя зимата и тя да се падне тоя път тооооооолкова снежна и студена! Искам да е лято, да си ходя по потниче и дънки и да не ми пука от нищо. Приятелите ми са се изпокрили на топло и няма с кой да се излезне. На всичкото отгоре от 2 дена ме боли кръста и корема и то без причина...
    Хубаво, че поне обявиха ваканция...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на shmatarok
    Нях нях нях, още една седмичка ваканция, мнооооооого добре.
    Днес използвах момента да го отпразнувам с разкрасителни процедури, чувствам се много добре, не е истина как успокояват тези неща. ;д Спокойно ми е, на топло вкъщи съм, иска ми се само да имаше тука една камина и едно удобно фотьойлче до нея и всичко щеше да е приказно.
    А, да, и мъж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си