- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
По-добре от следобеда. Видях си го за мъничко, колкото да му държи влажно няколко дни...
Пия си червено вино с намерението да ме завърти, каня се да гледам Спартак (сериала), а утре най-официално захващам един речник с 3888 (+/- 100) думи, който се надявам да науча до лятото, успоредно с подготовката за CAE.
Също имам намерението да включа 3 пъти седмично фитнес, което пък значи да спра да вися на компа. Тамън съм на последния сезон на Двама мъже и половина, ама като се знам каква съм, ще си харесам друг сериал :Д
Не. Трябва да стане.
П.С. Искам ПМС. Не. Жадувам за ПМС.
ужасно тъпо, първа смяна, ще ставам рано, нямам си идея как ще стане това, а и него го няма цяла седмица... оф.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Тъпо ми е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
До четвъртък включително съм във ваканция. Свърших си всичката работа и ся се чудя ква да я свършаТрябва ми работа да върша...не мога по цял ден да вегитирам. Поне се наспивам...ама иначе е голям шит. Пък вън е някакъв клинч и киша и не мога да си подда гъзеца. Пф... ще препаткам!
maDamn
Пресъхнала,сълзи нямам все ми е едно какво ще става оттук нататък...
Като цяло хубав ден. Връзката ми най-сетне потръгна отново, дори без намесата на секса, отново започвам малко от малко да се чувствам щастлива и сигурна в мъжа до мен. Междувременно вече окончателно отписах бившият ми списъка с живите и го причислих към списъка с мъртви за мен хора. Каза му негов приятел обади и се, той не го направи - труп и нищо повече от това не е той за мен!!! Колкото до утре очертава много хубав ден, освен ако времето не ми пре*бе плановете. Ако всичко е като хората, моя ще дойде в нас след изпита си, ще му сготвя, ще хапнем и айде в тях да дивеем преди да са се прибрали наще.
Бодра и свежа ,с кафе в ръка![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Колко обичам навън да вее сняг и аз да съм си вкъщи и да знам че не трябва да излизам.
Но вече ми липсва адски много. Поне утре ще си я видя![]()
Добре,само където ме цепи главата,а уж не пихме снощи много.Днес се е видяло,че няма да се ходи на даскало и ще подкравам историята след малко,но първоо още едно кафенце. (:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Объркана. Когато влагам много усилия и желание в нещо, боря се за да го получа имам чувство, че в един момент забравям какво искам, заради това, че много съм се амбицирала. А получа ли го-бързо ми омръзва. Не знам вече... чудя се има ли смисъл, когато няма значение?! И ако накрая не се получи нищо, значи ли провал?...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Най-после осъзнах,че понякога трябва да се откажа и да мисля...Може би отдавна трябваше да съм разбрала,че нищо няма да се получи (както винаги). Не че все още не го харесвам и искам,просто виждам че няма смисъл...
Искам вече да е втори семестър. Да минем на гръбначните.
Тези ларви, тении и прочие ще ме побъркат от скука...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
поизмръзнало, но поне се сдобих с музика и слушалки и съм на седмото небе ^^^ сутрините поне ще имам занимание за мозъка докато вървя.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Как може това шибано време да ми прецака всичките планове за нея бре мамка му ... Сега треа да вися в нас и да си умирам от скука ... И за капак моя не ми звънна след изпита си и се събудих от притеснение взел ли го е, звъня аз не дига, звъня след 1 час нашият сега ставал бил .... Изобщо не е ходил на изпит ... До ликвидация ли иска да го докара или какво? Много несериозно подхожда, а е 4ти курс, не му е сега времето да си играе с огъня и да се лигави ... Дано поне утре да мога да ида до тях и да не ми дойде пак по рано, че ще се изям от яд ...
Скоро очаквам да се обяви бедствено положение. Няма как да бъде иначе. Вали, духа ужасно гадно и постоянно навява. На всичкото отгоре, кьораво такси не се вясва отникъде, просто 'щото е толкова заледено, че колите форсират, пък по-малките улички имат в добавка и сняг отгоре, което усложнява нещата 10 пъти повече. А пеша ужасът е пълен.
Хубавото е, че нещата започнаха да се задвижват и засега се нареждат окей. Надявам се гадното време да се оправи и да пътувам спокойно, 'щото си е таковало таковата в подобно време.
Имам 3 ужасно важни теста другата седмица, доклад + презентация по биология, ядосвам се на Иран и на САЩ, искам просто да си легна и да заспя, гушнала се в него. Ще си го видя скоро, поне това ме крепи, а междувременно ще си седна на задника да уча за изпитите.
като (пред)последният мохикан...така се чувствам
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Уф...някаксиии, добре ми е,ама нищо особено. До петък съм във ваканция, Вън времето е такова ,че няма накъде да се мърда и продължава да вали сняг! 20 см е натрупало и се чувствам като затворник. Искам да изляза и да върша нещо...тъпо ми е. Нямам никакви домашни , всичко съм си свършила ...ебаси и шита. Трябва да измисля какво да правя...Чета си аз книги , записвам си ,ала бала , уча. Ама то вкъщи е тъпо. Всичките ми другарчета са се изпокрили и като ги каня на обяд и никой не си подава носа отвън. Фак...
maDamn
Най - после в къщи!! <3
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Притисната от времето. Объркана. Раздвоена. Ще трябва да правя избор, за който само преди 2-3 месеца бях сигурна в решението си, а сега...
Щастлив, влюбен и нетърпелив да си я видя утре![]()
Мокра,заради шибаното,мокро,снежно време,но и щастлива защото вече съм на топло и няма да мърдам на никъде...![]()
Депресирана от това ужасно време! Толкова да мразя зимата и тя да се падне тоя път тооооооолкова снежна и студена! Искам да е лято, да си ходя по потниче и дънки и да не ми пука от нищо. Приятелите ми са се изпокрили на топло и няма с кой да се излезне. На всичкото отгоре от 2 дена ме боли кръста и корема и то без причина...
Хубаво, че поне обявиха ваканция...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нях нях нях, още една седмичка ваканция, мнооооооого добре.
Днес използвах момента да го отпразнувам с разкрасителни процедури, чувствам се много добре, не е истина как успокояват тези неща. ;д Спокойно ми е, на топло вкъщи съм, иска ми се само да имаше тука една камина и едно удобно фотьойлче до нея и всичко щеше да е приказно.
А, да, и мъж.![]()